Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Garmin Edge 530 MTB Bundle

Termékkatalógus
Garmin Edge 530 MTB Bundle
4,9 7 értékelés
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2,6"-es kijelző, 3D-s épületek, kadencia mérése, magasságmérő, hőmérő, útmegjegyzés, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, tréningnapló, átlagsebesség, aktuális sebesség, pulzusszám mérő és kalóriaszámítás, vízálló, IMG térképformátum, 20 óra akkumulátor üzemidő, iOS és Android kompatibilis, ANT+, WiFi, Bluetooth és USB kompatibilis, kábel, tartó és érzékelők a csomag része, tok színe fekete, tömege 76 g
Kód:  SKGedg530mtb Termékszám:  010-02060-21 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 530 MTB Bundle

A navigáció immár a hétköznapok része, és nagyban javítja az utazási élményt. A jól ismert kerékpáros Garmin GPS navigáció a cím kijelölése után pontos útvonalat kínál az optimális úthoz, és részletes utasításokat is nyújt az odajutáshoz. Az útvonalak memorizálásának és papírtérképek használatának ideje lejárt. Az áttekinthető 2,6" méretű kijelző tökéletesen ábrázolja az útvonalat. Az akkumulátor üzemideje 20 óra, amely alkalmas a hosszú kirándulásokhoz is.

GPS navigáció Garmin Edge 530 MTB Bundle ...
GPS navigáció Garmin Edge 530 MTB Bundle ...

A hasznos Garmin Edge 530 MTB Bundle GPS navigáció fontosabb paraméterei

  • Az előnyös Garmin kerékpáros GPS navigáció a kiválasztott célállomáshoz vezető legalkalmasabb útvonalat jelöli ki
  • Az áttekinthető kijelző mérete: 2,6"
  • A navigáció akkumulátorának üzemideje: 20 óra
  • A vízálló kialakítás révén az eső sem jelent akadályt
  • Az alábbi hasznos funkciókkal rendelkezik: 3D-s épületek, kadencia mérése, magasságmérő, hőmérő, útmegjegyzés, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, tréningnapló, átlagsebesség, aktuális sebesség, pulzusszám mérő és kalóriaszámítás
  • A csomagot az alábbiak alkotják: kábel, tartó és érzékelők
  • Az alábbi operációs rendszerrel kompatibilis: Android és iOS
  • Az eszközödhöz Bluetooth, WiFi, ANT+ és USB segítségével csatlakoztathatod
  • A tok színe: fekete

A kényelmes utazást a modern funkciók teszik lehetővé

A jól ismert Garmin GPS navigáció által rengeteg modern opció áll rendelkezésre, amelyek hasznodra válnak. Az aktuális sebesség és menetidő megjelenítése hozzájárul a megfelelő útvonal tervezésében és pontosabb érkezési idő becslésében. Az esőálló kivitel révén bátran használhatod a navigációt esős körülmények között is, anélkül, hogy gondot okozna a meghibásodás. Az épületek 3D formátumban történő megjelenítése hozzájárulhat a felhasználók vizuális érzékelésének és tájékozódásának javításához. Amint útra kelsz, a GPS navigáció azonnal reagál a mozgásra, és bekapcsol. Az áttekinthető kijelzőn egyszerűen nyomon követheted, hogy mennyi idő telt el az utazás alatt és mennyi km-t utaztál. Az átlagsebesség egyszerűen meghatározható és tárolható a GPS navigációs eszközön. Az útvonaladon megtett magasságot egyszerűen figyelemmel kísértheted a beépített magasságmérő segítségével. A beépített hőmérő lehetővé teszi számodra, hogy tájékozódj a környezeti levegő hőmérsékletéről.

GPS navigáció Garmin Edge 530 MTB Bundle ...
GPS navigáció Garmin Edge 530 MTB Bundle ...

Soha nem téved el az úton

A neves Garmin navigáció a legcélszerűbb úton halad, kevesebb idő- és energiapazarlást eredményezve. Elegendő az úticél megadása, a GPS navigáció a többi részt elvégzi. Az autós navigáció az alábbi operációs rendszerrel kompatibilis: Android és iOS.

GPS navigáció Garmin Edge 530 MTB Bundle ...

GPS navigáció segítségével kövesd a sportteljesítményed fejlődését

A berendezésben van egy útvonal rögzítési opció is, amely segítségével az útvonalad visszamenőleg is átnézheted és kiértékelheted. A szívritmus érzékelő információt nyújt a szívritmusodról. Ha a testmozgást fogyás céljából végzed, akkor értékelni fogod, hogy ez a készülék rögzíti az elégetett kalóriákat. Ha szeretnéd fejleszteni a teljesítményedet, akkor hasznos lesz számodra, hogy az edzésnapló rögzíti a fejlődésedet és segít új célokat kitűzni. Ez a műszer nyomon követi a lépésszámot, vagy a pedálozás sebességét is, így áttekintést ad az egyes túrák intenzitásáról.

Tömege:

76 g

Paraméterek

Tömeg
76 g Kész!
Rendeltetés
Kerékpározás Kész!
Kijelző mérete
2,6" (6,6 cm) Kész!
Akkumulátor üzemideje
20 óra Kész!
Tulajdonságok
Vízálló Kész!

Tömeg

Tömeg
76 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Kerékpározás Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
2,6" (6,6 cm) Kész!
Akkumulátor üzemideje
20 óra Kész!
Tulajdonságok
Vízálló Kész!

Funkciók

Funkciók
3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!

Felszerelés

Csomag része
Kábel, Tartó, Érzékelők Kész!

Térképek

Térképformátum
IMG Kész!

Lokalizáció

Felület nyelve
Angol Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!

Tok színe

Tok színe
Fekete Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!
Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!

Funkció

Funkció
Biztonsági funkció, GPS, Kadencia mérése, Magasságmérés, Hőmérő, Autostart/stop, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Aktuális menetidő, GALILEO, GLONASS, Pulzusmérés, Max. sebesség, Tréningnapló Kész!

Akkumulátor élettartama

Max. akkumulátor üzemidő
20 óra Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
20 óra Kész!

Méretek

Szélesség
50 mm Kész!
Kijelző mérete
2,6" (66,04 mm) Kész!
Magasság
82 mm Kész!
Mélység
20 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
75,8 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Edge 530 MTB Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Edge 530 MTB Bundle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Edge 530 MTB Bundle.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ