A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU Akvizice ApF HU

Garmin Edge 820

Termékkatalógus
Garmin Edge 820
5 1 értékelés
GPS navigáció - vezeték nélküli, kadencia alapú mérés, magasságmérő, hőmérő, auto start/stop funkció, átlagsebesség mérése, sebességmérő, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, összidő mérése, tréningnapló, útvonal memória, érintőképernyő, értesítés mobilról, tartóval, vízálló, ANT+, WiFi, Bluetooth és USB, Android és iOS kompatibilis, 2,3" kijelző, tömege: 68 g
Kód:  SKG152a5 Termékszám:  010-01626-10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 820

A Garmin Edge 820 egy csúcskategóriás kerékpáros komputer, amelyet kifejezetten az igazi profik számára fejlesztettek ki. Ez nem csak egy egyszerű navigációs eszköz, de egy nagyszerű sebesség- és távolságmérő, valamint tökéletes adatforrás is egyben, amelynek köszönhetően könnyedén növelheted az edzettségi szintedet. A termék természetesen Bluetooth technológiával rendelkezik, amely egyszerű csatlakoztatást biztosít az iOS, Android vagy Windows Phone rendszerű telefonokhoz. Ennek köszönhetően a komputer a kijelzőjén képes megjeleníteni a beérkező, és/vagy elmulasztott SMS-eket, hívásokat és egyéb értesítéseket. És ez még nem minden, amit ez a kis készülék képes. Megjelenítheti az időjárás előrejelzést, valamint egyszerű kommunikációt tesz lehetővé a tréning szerverrel. Ezen felül, a telefonoddal is képes kommunikálni.

Legfontosabb jellemzői

  • 2,3" érintőképernyő
  • Az akkumulátor élettartama: akár 15 óra
  • Barometrikus magasságmérő
  • Grouptrack funkció
  • Bluetooth, WiFi és ANT+ vezeték nélküli kapcsolat
  • Garmin Connect IQ mobilalkalmazás
  • IPX7 - védelem víz alatt is (30 perc, egy méter mélységben)
  • Belső memória: 16 GB

Nagyszerű hardveres felszereltség

A készüléket kompakt mérete ellenére a gyártó 2,3 hüvelykes érintőképernyővel látta el, amelyet gond nélkül használhatsz nedves időben, kesztyűben és kesztyű nélkül egyaránt. A komputer IPX7 szabványnak megfelelő vízállósággal rendelkezik. A beépített akkumulátor bekapcsolt GPS mellett, egyetlen töltéssel akár 15 órás készenléti időt is képes biztosítani. A Garmin Edge 820 továbbá együttműködik a GPS és GLONASS műholdas rendszerekkel, a magasság, emelkedés és süllyedés pontos méréséhez pedig barometrikus magasságmérőt alkalmaz. A Garmin a 16 GB tárhelyén belül Európa összes kerékpáros útvonalát tartalmazza.

Nagyszerű bővítési lehetőségek

Az Edge 820 kerékpárkomputer kompatibilis az ANT+ érzékelőkkel, így akár sebesség-, kadencia- és szívritmusmérőhöz is csatlakoztathatod. Az ANT+-nak hála a készülék a Varia Radar és a Varia Vision okoslámpa rendszerekkel is kompatibilis. A kerékpárosok minden bizonnyal értékelni fogják a készülék sokoldalú funkcionalitását. A Garmin Edge 820 természetesen önmagában, mobiltelefonos párosításás nélkül is használható.
A készülék segítségével tökéletesen átfogó képet kaphatsz a fiziológiai állapotodról. A készülék olyan teljesítmény adatokat is mér, mint például a VO2Max vagy az FTP (Funkcionális Küszöb Erő). A teljesítménymérés során többet tudhatsz meg a bal és jobb lábad egyensúlyának eltéréséről, valamint az általad produkált ütemről.

GroupTrack funkció

Garmin Edge 820 kompatibilis a STRAVA szegmensekkel, képes tárolni őket a memóriában, felhívni a figyelmet rájuk a pályán, összehasonlításokat mutatni a legjobb időkkel, és a biciklizés során elért eredményedet megmutatni a STRAVA ranglistán. Ha csoportosan kerékpározol, vagy versenyzel a pályán, a GroupTrack funkció minden bizonnyal hasznos lesz. Ez egy térképen mutatja meg a helyzetét és a statisztikáit az egész csoport a kerékpárosnak, beleértve például a fékezéseket is. Látni fogod azt is, hogy ki húzott el a csoporttól, vagy éppen ellenkezőleg.

A csomag tartalma:

  • Garmin Edge 820
  • Normál és előre álló rögzítő
  • USB tápkábel és adatkábel
  • Pánt
  • Európa kerékpáros térképe
  • Kezelési utasítás

További információk:

Telepek:
Típus: Li-Ion
Akkumulátor üzemidő: akár 15 óra GPS használata mellett; legfeljebb 24 óra UltraTrac módban GPS-szel

Kijelző:
Felbontás: 200 x 265 pixel
Típus: érintőképernyő, színes LCD
Képátló: 2,3" (35 x 47 mm)

Tömeg:
59,9 g

Méretek:
49 x 73 x 21 mm

 

Paraméterek

Tulajdonságok
Vízálló Kész!
Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!
Csomag része
Kábel, Tartó Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízálló Kész!

Funkciók

Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!

Felszerelés

Csomag része
Kábel, Tartó Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Edge 820 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Edge 820.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ