Shop roku Akvizice ApF HU

Garmin Fenix 3 Sapphire Gray Leather

Termékkatalógus
Garmin Fenix 3 Sapphire Gray Leather
4,9 8 értékelés
Okosóra - multisport GPS okosóra, magas érzékenységű GPS / GLONASS vevő, magasságmérő, barométer, iránytű, hőmérő, Bluetooth (Smart Notification), Chroma színes kijelző, VO2 max. érték számítás, Connect IQ felület támogatás, ANT+ kompatibilitás, bőrszíj
Kód:  SKG070e91 Termékszám:  010-01338-81 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 3 Sapphire Gray Leather


le
Garmin

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Megtévesztő külső

A hétköznapi kinézetű óra mögött egy okosóra bújik meg, amely új távlatokat nyit az okostelefonod számára, emellett pedig kiváló aktivitásmérőként is funkcionál. A Garmin Fénix 3 Sapphire érzékeny GPS és GLONASS támogatással rendelkezik a gyors és pontos helymeghatározásért, valamint EXO antennával, amely a színes Chroma kijelző köré lett elhelyezve. A készülék folyamatosan bekapcsolt állapotban van, a Smart üzemmód alkalmazásával pedig akár 6 héten keresztül is bírja egyetlen töltéssel.


le
kůže

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Napi aktivitásmérés

A Fénix 3 lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd a mindennapi aktivitásodat. Beállíthatod, hogy hány lépést szeretnél megtenni egy nap, visszaellenőrizheted az általad megtett távolságot és a lépések számát, és még az elégetett kalóriákkal is tisztában lehetsz. A Garmin Connect webes felület segítségével részletesen kiértékelheted a teljesítményedet, és időről időre összehasonlíthatod a korábbi adatokkal.



Az okosórák megjelenése és felépítése

A Garmin Fénix 3 Sapphire 1,2 hüvelykes, kör alakú, színes kijelzővel és 218 x 218 pixeles felbontással rendelkezik. A többi jelenleg kapható okosórával ellentétben a Garmin kijelzője erős napfényben is remekül olvasható. Ez a modell 20 grammal könnyebb, mint a korábbi Fénix 2 generáció tagjai, és szemmel láthatóan vékonyabb is.

le
fenix3

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Edző funkciók

A Fénix 3 Sapphire jelenleg az egyik legjobban felszerelt okosóra, amely edzési funkciók széles választékát vonultatja fel. Használhatod többek között a szívritmus érzékelőt, a futási sebesség-, a gyorsulás-, a távolság-, valamint a teljesítménymérő funkciót. A készülék Verseny Előrejelzővel is rendelkezik, amely megmutatja, hogy megközelítőleg mennyi idő alatt tudod lefutni vagy lebiciklizni az adott hosszúságú versenyt.

le
Hodinky

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!



le
Garmin

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Úszás és síelés

A Garmin Fénix 3 Sapphire nem csak futásra használható, hanem például az úszásedzéseidet is segíti a beépített érzékelőnek és a magas szintű vízállóságnak köszönhetően. Az úszómedencében a készülék rögzíti a távolságot, az ütemet, a csapásszámot és más egyéb adatokat. A téli sportok szerelmesei kihasználhatják a Cross-country és a Downhill skiing funkciót. A beépített barométernek köszönhetően az óra azt is felismeri, hogy mikor suhansz le a hegyről és mikor ülsz éppen a felvonóban.


le
kůže

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Vezeték nélküli kapcsolat

A Fénix 3 Sapphire a Bluetooth technológia segítségével egyszerűen csatlakoztatható Android-ot vagy iOS-t használó okostelefonokhoz. A beépített WiFi kapcsolatnak köszönhetően lehetőség van a mért adatok átvitelére vagy szoftver frissítésre, anélkül, hogy be kellene kapcsolnod a számítógépet vagy az okostelefonodat. A vezeték nélküli ANT+ kapcsolat főleg a fitnesz kiegészítőkhöz jön jól.


A legfontosabb jellemzők

  • Továbbfejlesztett aktivitásmérő egy stílusos karórába rejtve
  • Nagy érzékenységű GPS / GLONASS vevő
  • Intervallum edzés és edzéstervek
  • Vezeték nélküli Bluetooth, Wi-Fi és ANT+ kapcsolat
  • Garmin Connect online edzésnapló
  • Bőrszíj
  • Beépített pulzusmérő

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
1 008 óra (42 nap) Kész!
Tömeg
85 g Kész!
Vezeték nélküli technológiák
GPS Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
85 g Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
1 008 óra (42 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
20 óra (0,83 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 3 Sapphire Gray Leather Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Fenix 3 Sapphire Gray Leather. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Sapphire Gray Leather. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Sapphire Grau Leder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Sapphire Grau Leder.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ