A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Garmin Fenix 3 Sapphire HR Gray, Performer Bundle

Termékkatalógus
Garmin Fenix 3 Sapphire HR Gray, Performer Bundle
Okosóra - multisport GPS okosóra, beépített pulzusmérő, magas érzékenységű GPS/GLONASS vevő, magasságmérő, barométer, iránytű, hőmérő, Bluetooth (Smart Notification), színes króm kijelző, VO2 Max. érték számítás, Connect IQ felület támogatás, ANT + kompatibilitás, HRM futó pulzusmérő
Kód:  SKG070e9 Termékszám:  010-01338-74 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 3 Sapphire HR Gray, Performer Bundle


le
Garmin Fenix 3 Sapphire
 

Megtévesztő megjelenés

Az átlagosan kinéző karóra külsője alatt egy igazi okosóra rejtőzik, amely gyakorlatilag az okostelefon meghosszabbított keze és egy verhetetlen sportteszter is egyben. A Garmin Fenix 3 új EXO acélantennás érzékeny GPS/GLONASS vevővel és színes Chroma kijelzővel rendelkezik, amely a használat egész ideje alatt bekapcsolva marad, és még így is eléri az akár 6 hetes üzemidőt még Smart üzemmódban is.


le
Garmin Fenix 3 Sapphire
 

Napi aktivitás monitorizálása

A Fenix 3 lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd a mindennapi aktivitásodat. Beállíthatod, hogy hány lépést szeretnél megtenni egy nap, ellenőrizheted az általad megtett távolságot és a lépések számát, és még az elégetett kalóriákkal is tisztában lehetsz. A Garmin Connect webes felület segítségével részletesen kiértékelheted a teljesítményedet, és időről időre összehasonlíthatod a korábbi adatokkal.



Megjelenés és design

A Garmin Fénix 3 Sapphire 1,2 hüvelykes, kör alakú, színes kijelzővel és 218 x 218 pixeles felbontással rendelkezik. A többi jelenleg kapható okosórával ellentétben a Garmin kijelzője erős napfényben is remekül olvasható. Ez a modell 20 grammal könnyebb, mint a korábbi Fenix 2 generáció tagjai, és szemmel láthatóan vékonyabb is.

le
Garmin Fenix 3 Sapphire
 

Edzés funkció

A Fenix 3 Sapphire jelenleg az egyik legjobban felszerelt okosóra, amely edzési funkciók széles választékát vonultatja fel. Használhatod többek között a szívritmus érzékelőt, a futási sebesség-, a gyorsulás-, a távolság-, valamint a teljesítménymérő funkciót. Előre megtervezett edzéstervek alkalmazására is lehetőséged van, amely megmutatja, hogy megközelítőleg mennyi idő alatt tudod lefutni vagy lebiciklizni az adott hosszúságú versenyt.

le
Garmin Fenix 3 Sapphire
 


le
Garmin Fenix 3 Sapphire
 

Úszás és síelés

A Garmin Fenix 3 Sapphire nem csak futásra használható, hanem például az úszásedzéseidet is segíti a beépített érzékelőnek és a magas szintű vízállóságnak köszönhetően. Az úszómedencében a készülék rögzíti a távolságot, az ütemet, a csapásszámot és más egyéb adatokat. A téli sportok szerelmesei kihasználhatják a Cross-country és a Downhill skiing funkciót. A beépített barométernek köszönhetően az óra azt is felismeri, hogy mikor suhansz le a hegyről és mikor ülsz éppen a felvonóban.


le
Garmin Fenix 3 Sapphire
 

Vezeték nélküli kapcsolat

A Fenix 3 Sapphire a Bluetooth technológia segítségével egyszerűen csatlakoztatható Android-ot vagy iOS-t használó okostelefonokhoz. Az okosóra jelzi a telefon értesítéseit is. A beépített WiFi kapcsolatnak köszönhetően lehetőség van a mért adatok átvitelére vagy a szoftver frissítésre, anélkül, hogy be kellene kapcsolnod a számítógépet vagy az okostelefonodat. A vezeték nélküli ANT+ kapcsolat főleg a fitnesz kiegészítőkhöz jön jól.


Legfontosabb jellemzői:

  • Továbbfejlesztett aktivitásmérő egy stílusos karórába rejtve
  • Nagy érzékenységű GPS / GLONASS vevő
  • Intervallum edzés és edzéstervek
  • Vezeték nélküli Bluetooth, Wi-Fi és ANT+ kapcsolat
  • Garmin Connect online edzésnapló
  • Beépített HR Run2 pulzusmérő
 

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 3 Sapphire HR Gray, Performer Bundle Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Sapphire HR Gray, Performer Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Sapphire HR Gray, Performer Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Sapphire HR Gray, Performer Bundle.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ