Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Garmin Fenix 5S Silver Optic Black band

Termékkatalógus
Garmin Fenix 5S Silver Optic Black band
5 1 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, hőmérő, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, rezgés funkció, mobiltelefon keresése, vízállóság: 100 m (10 ATM), iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 64 MB, üveg anyaga: kémiailag edzett, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon
Kód:  SKG070e92l Termékszám:  010-01685-02 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 5S Silver Optic Black band


Fenix5

A külső csalóka lehet

Az átlagosan kinéző karóra külsője alatt egy igazi okosóra rejtőzik, amely gyakorlatilag az okostelefon meghosszabbított keze és egy verhetetlen sportteszter is egyben. A Garmin Fenix 5 új EXO acélantennás érzékeny GPS/GLONASS vevővel és színes Chroma kijelzővel rendelkezik, amely a használat egész ideje alatt bekapcsolva marad, és még így is eléri az akár 12 napos üzemidőt átlagos használat mellett.


Fenix5

Napi tevékenységek monitoringja

A Fenix 5 lehetővé teszi az egész napos aktivitásunk nyomon követését. Felállíthatunk célokat is, például a megtett távolságra, megtett lépésekre vagy akár az elégetett kalóriákra (passzívat is beleértve) nézve. A Garmin Connect webes felületen pedig kiértékelhetjük az eredményeinket, melyeket össze is hasonlíthatunk másokéval.



Az óra külseje és designja

A Garmin Fenix 5 1,2"-os köralakú színes kijelzővel van ellátva. A piacon lévő többi okosórával ellentétben a kijelző nem kapcsol ki, és még napsütésben is kiválóan olvasható. Ingyenes alkalmazások segítségével pedig még klasszikus karóra benyomását keltő háttér is bállítható.

Fenix5

Edzőfunkciók

A Fenix 5 a manapság legjobban felszerelt okosórák közé tartozik, és edzőfunkciók széles skálájával tud szolgálni. Különféle értesítéseket állíthatunk be a pulzusra, a futás tempójára, a sebességre, a távolságra, illetve a teljesítményre egyaránt. Lehetőségünk adódik az előre elkészített edzésterveket is igénybe venni, akár futásról, akár pedig kerékpározásról legyen szó.

Fenix5


Fenix5

Úszás és síelés

A Garmin Fenix 5 a beépített érzékelőknek és a magas fokú ellenállóságának köszönhetően kiválóan alkalmas úszóedzésekhez is. A medencében az okosóra méri a leúszott távolságot, SWOLF értéket, úszás hatékonyságát, illetve az úszás stílusát. A téli sportok szerelmeseinek a Fenix 5 a sífutási és sílesiklási funkcióval is örömükre válik. A beépített barométer jóvoltából pedig az óra mindig tudni fogja, hogy mikor síelünk, és mikor ülünk a felvonón.


Fenix5

Vezeték nélküli kapcsolat

A Fenix 5 Bluetooth segítségével mind Android, mind pedig iOS okostelefonokhoz is csatlakoztatható. Az okosóra jelzi a telefon értesítéseit is. A vezeték nélküli ANT+ szabványt legfőképp a fitnesz kiegészítők csatlakoztatásakor fogjuk értékelni.


Legfontosabb jellemzők

  • Fejlett szívritmus monitor stílusos óra képében
  • Nagy érzékenységű GPS / GLONASS vevő
  • Intervallum edzések és edzéstervek
  • Bluetooth, Wi-Fi, ANT+ vezeték nélküli kapcsolatok
  • Online Garmin Connect edzésnapló

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Kerek Kész!
Üveg
Kémiailag edzett Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Acél Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Tömeg
67 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés , Menstruációs ciklus nyomon követése Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0,06 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 5S Silver Optic Black band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Fenix 5S Silver/Black band. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 5S Silver Optic Black band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??5S Silber, Schwarz Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??5S Silber, Schwarz Band.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ