Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Garmin Fenix 6

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Garmin
(4)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(4)
IOS
(4)
Tok anyaga
Titán
(1)
Acél
(3)
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth
(4)
WiFi
(3)
ANT+
(4)
GPS
(4)
Sporttevékenységek
Futás
(4)
Kerékpározás
(4)
Fitnesz
(4)
Séta
(4)
Jóga
(4)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(4)
Pulzusfrekvencia
(4)
Távolság
(4)
Kalóriaszámítás
(4)
Sebesség
(4)
Strap colour
Fekete
(1)
Rózsaarany
(1)
Szűrés

A Garmin Fenix okosóra, amely nem véletlenül kapta a kultikus becenevet, a Garmin Fenix 6 formájában visszatért. Mit kínál a népszerű, férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas óra sorozat legújabb modellje? Mi az újdonság? És miért érdemes megfontolni a Garmin Fenix 5 frissítését? Olvass tovább és tudj meg többet!

Tovább

Miért a Garmin Fenix 6?

A Garmin Fenix 6 karóra a népszerű Garmin Fenix okosóra sorozat folytatása, amelyet a vállalat először 2012-ben mutatott be. Miért lehet vonzó számodra a modell, amelynek nevében a hatos szám szerepel? Íme néhány meggyőző érv:

  • Sportoláshoz és alkalmi viselethez egyaránt alkalmas megjelenést biztosít.
  • Minden sportágra nagy hangsúlyt fektet.
  • Extrém üzemidő.
  • Vízálló kialakítás akár 100 méterig.
  • Edzett üveg és acél lunetta..
  • Puha szilikon szíj.
  • Garmin Pay fizetés támogatása.

Használd a sokoldalú Garmin Fenix 6 készüléket a sportágak széles skáláján

A Garmin Fenix 6 tökéletesen ellátja fő feladatát, hogy a személyes csuklóra szerelhető edződ legyen. Szoftverfunkciói olyan sportágakat fednek le, mint a futás, gyaloglás, kerékpározás, fitnesz, evezés, túrázás, úszás, valamint a laza jóga. Természetesen optikai szenzorral figyeli a pulzusszámot és a vér oxigénszinted.

A Garmin Fenix 6 extrém üzemidővel rendelkezik

A hosszú üzemidő minden okosórának elengedhetetlen tulajdonsága, ez alól a Garmin Fenix 6 sem kivétel. Ez a használt funkcióktól függően változik, de akkumulátorkímélő üzemmódban akár 48 napig is kitart. Okostelefon üzemmódban ez 2 hét, GPS expedíciós üzemmódban pedig 28 nap. Bekapcsolt GPS-szel akár 3 napig is használható, bekapcsolt zenével 10 órát bír.

A Garmin Fenix 6 nem egy érintőképernyős óra

A Garmin Fenix 6 óra nem rendelkezik érintőképernyővel, az összes vezérlőt öt könnyen elérhető gomb kezeli. Az eredmény a jobb vezérlési pontosság és a jobb felhasználói élmény. Az óra kezelése kesztyűben vagy nedves körülmények között sem okoz gondot.

i

Garmin Fenix 6 óra: különböző változatok

Az okosórát Garmin Fenix 6 Pro, Garmin Fenix 6 Plus vagy Garmin Fenix 6S változatban lehet megvásárolni, valamint különböző színkombinációkban, mint például Garmin Fenix 6 Silver Black Band vagy Titanium. Ha nem vagy biztos benne, hogy a Garmin Fenix 6 melyik változatát válaszd, a felhasználói vélemények biztosan segítenek neked.

Akár 2200 zene feltölthető a Garmin Fenix 6 memóriájába

Ha sportteljesítményedet egy kis frappáns zenével szeretnéd alátámasztani, a Garmin Fenix 6 óra nem fog cserben hagyni. A 32 GB-os memória ugyanis több mint 2000 zeneszámot képes tárolni. Természetesen támogatja a Spotify vagy a Deezer streaming szolgáltatásokat is.

A Garmin Fenix 6 különleges jellemzői

A Garmin Fenix 6 tökéletesen teljesíti azt az elképzelést, amit egy ilyen modern okosórának tudnia kell. Számos funkciót kínál. A legérdekesebbek közé tartoznak:

  • A sporttevékenységek nyomon követése előre elkészített profillal számos sportághoz.
  • A Pulse OX érzékelő gondoskodik a vér oxigénszinted ellenőrzéséről.
  • Érintésmentes fizetés a Garmin Pay segítségével.
  • Az ABC érzékelők - hőmérő, magasságmérő, barométer és iránytű - lehetővé teszik, hogy a vad világban is megálld a helyed.
  • A fizikai aktivitás mérése segít megtervezni a napodat.
  • Az energiatakarékos üzemmód lehetővé teszi az energiafogyasztás optimalizálását az éppen végzett tevékenységnek megfelelően.
  • A beérkező üzenetekről vagy hívásokról szóló értesítések közvetlenül az óra kijelzőjén jelennek meg.
  • A balesetérzékelés információt küld az aktuális tartózkodási helyedről a kiválasztott kontaktoknak.

Garmin Fenix 6, fizetés az órával
Fizetés

Garmin Fenix 6, sport tevékenységek
Sport tevékenységek

Garmin Fenix 6, az akkumlátor használatának optimalizálása
Energiatakarékos üzemmód

Garmin Fenix 6, véroxigén mérés
Véroxigén mérés

Ha egy Garmin Fenix 6 órát választanál, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz csalódni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 termék
4,6 43×
Garmin Fenix 6S PRO fekete/fekete szíj
Okosóra - férfi magyar nyelvű menüvel, GPS, Garmin Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), acél tok
141 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: PPfenix6p04
5,0
Garmin Fenix 6S Glass, Black/Black Band (MAP/Music)
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, hőmérő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, érintéses (NFC) fizetés, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon
215 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HUGfenix6p04
Garmin Fenix 6X Pro Solar Titan DLC karbon szürke fekete szilikon szíjjal - Okosóra Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 145×
Garmin Fenix 6X Pro Solar Titan DLC karbon szürke fekete szilikon szíjjal
Okosóra - unisex, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 32 GB, üveg anyaga: power glass, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: titán
331 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HUGfenix6p13
4,6 43×
Garmin Fenix 6S Pro Zafír RoseGold / Grey Band
Okosóra - női, magyar nyelvű vezérlés, transzflektív MIP kijelző, GPS, NFC fizetési típus Garmin Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése és zenelejátszó az órában, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, max. akkumulátor üzemidő 816 óra, tok anyaga acél
233 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PPfenix6p05
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
Hogyan használta először az AMOLED kijelzőt egy Garmin karóra? Nem csak ezt tárja fel a recenziónk.
cikkElső lépések az okosórával (ÚTMUTATÓ) Könnyen és érthetően elsajátíthatod az okosóra első beállításait. Útmutatónk megadja az összes szükséges információt, és megválaszolja az új felhasználók leggyakoribb kérdéseit.
Az okosórákkal könnyedén megtervezheted, mérheted és kiértékelheted az edzési tevékenységeidet. Szerezz kondit, amely nem csak a koronavírus idején jön jól!
Garmin okosórát szeretnél vásárolni ? Útmutatónk segít kiválasztani a legmegfelelőbbet.
További cikkek Összes cikk

Garmin Fenix 6

A Garmin Fenix 6 kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó garmin Fenix 6 Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább garmin Fenix 6 A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb garmin Fenix 6 A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: garmin Fenix 6 vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ