Slevy s AP+ 30 dnů na vrácení

Garmin Forerunner 235, fekete és piros

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 235, fekete és piros
5 1 értékelés
Sportóra futópad, beépített optikai érzékelő, szívritmus mérése közvetlenül a csukló 1.23 "LCD 215x180px, valós idejű nyomon követése, Auto Lap, Auto multisport, Auto Pause, automatikus görgetés, támogatja a Csatlakozás IQ, ANT +, Bluetooth, USB, vízálló 5ATM, akkumulátor élettartamát Li-Ion legfeljebb 5 hétig nézni mód
Kód:  SKG037b Termékszám:  8588006377163 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 235, fekete és piros Megszűnt

Garmin Forerunner 235, fekete és piros

Garmin hozza a piacra ezt a csúcsot pulzusmérő, Forerunner 235 viselő Optic, az utódja a népszerű modell Garmin Forerunner 230 Elődjéhez képest abban különbözik az egyik alapvető dolog, és ez olyan, hogy elfog a szívverés nem igényel mellkasi pánt. Ez egy beépített optikai érzékelő méri a szívverés jobb csuklóját. Hála többé nincs feleslegesen terhelve és mozgása korlátozott. Az összes kiválasztott információ jelenik meg a nagy és világos LCD.

Kérkedik is jól hangzik élettartamú Li-Ion akkumulátor, amely táplálja őt akár 11 órán át, amikor a GPS be van kapcsolva, és akár 5 hétig nézni mód. Ezen túlmenően, ez a modell is felszerelhető multisport profilok - kerékpár, futás és mások. 

legfontosabb jellemzői

  • Nagy, színes kijelző, kiváló olvashatóságot
  • Beépített pulzusmérő
  • Funkció okos órák
  • Támogatás iOS és Android készülékek
  • multisport profilok
  • hangutasítások
  • Csatlakozás IQ platform támogatása
  • Vysocecitlivý GLONASS vevő  
  • Vízzáró 5 ATM

Sporttester és okos órák

Szintén új az a lehetőség, hogy használja sporttester okos órák, amelyek könnyen párosítható Bluetooth-on keresztül az Android vagy iOS rendszerű okostelefon. Hodinky poté dokáží zobrazit informace o příchozích/zmeškaných hovorech, SMS, emailech a dalších notifikacích. Még akkor könnyen küldeni a mért adatokat közvetlenül egy képzési helyén, vagy nézni élő sportolók a pályán a Live szolgáltatásával.

lángoló GPS

Természetesen van egy GPS chip, vagy jövedelemtámogatás orosz GLONASS műholdas rendszer. Szóval nem kell megvásárolni a külső vevő. GPS jel nagyon pontos és elindul néhány másodperc - mielőtt rozcvičíte, az óra már régóta elő. Órák speciálisan a futók, de lehet használni a kerékpárosok, inline korcsolyázók, síelők és egyéb szerelmeseinek az aktív életet. 

Számtalan edzés funkciók

Forerunner 235 kijelzők között egyéb folyó vagy átlagos ütemben, például, miután minden kilométerre (opcionális) néz sípol, és megjeleníti az időt ebben a részben. Přináší i pokročilé tréninkové funkce, jako jsou intervalové tréninky včetně jejich plánování a zvukového a vibračního upozornění. Időközönként érdekes diverzifikációt képzés, on-line napló választani előre, vagy ha össze a lehetőségeket, majd töltse fel az óra. Ők majd, amikor Ön gyorsítani, lassítani, és milyen hosszú ez az intenzitás távon.

A Csatlakozás IQ

Keresztül a Garmin Connect Mobile lesz képes nézni hozzá a Csatlakozás IQ nemcsak a Garmin, hanem más szolgáltatók. Munkaeszköz könnyen testreszabható az Ön - módosító megjelenése a kijelzőn, vagy különböző adatmezők, widgetek és alkalmazások.

  • Látszat órák - lehetővé teszi, hogy tervezzen órák
  • Adatmezők - Lehetővé teszi, hogy töltse le az új adatmezők mutatják be az új érzékelőt, az aktivitás és előzmény.Csatlakozás IQ adatmezők adhatunk a beépített funkciók és helyek
  • Eszközök - azonnali információt, beleértve az adatokat az érzékelő és figyelmeztető
  • Alkalmazás - az órát hozzá az interaktív funkciók, mint. Új típusú kültéri és fitness.

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Forerunner 235, Black & Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Red.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ