AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Garmin HR TRI + HR SWIM

Termékkatalógus
Garmin HR TRI + HR SWIM
Mellkaspánt - két érzékelőből álló szívritmus monitor szett (HRM Swim úszáshoz és HRM Tri triatlonhoz), ANT+, magasságmérő, barométer, iránytű, hőmérő
Kód:  SKG097a1 Termékszám:  010-11254-03 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin HR TRI + HR SWIM

Ezen két Garmin érzékelőből álló szívritmus jeladó szett egy nagyszerű segédeszköz, ugyanis használatával sportolás során betekintést nyerhet szívműködésébe. A csomag egy úszáshoz szánt HR SWIM valamint egy triatlonra tervezett HR TRI érzékelőből áll. Azok a Garmin egyes multisport óráival kombinálva használhatók. Mindkét eszköz a szívműködéssel kapcsolatos információkat közvetlen az órában tárolja, de az edzés befejeztéig azokat akár a saját memóriájukban is képesek tárolni majd az órába továbbítani.

Legfontosabb jellemzők

  • Szívritmus érzékelés futás, kerékpározás stb. során két szenzor segítségével
  • HR SWIM - csúszásmentes belső felület a teljes hossz mentén
  • Állítható hossz három elasztikus rész segítségével
  • Adatok folyamatos tárolása az órában vagy a saját memóriában 
  • Garmin Connect alkalmazás az eredmények okoseszközön történő részletes megjelenítéséért 

Szívritmus érzékelés futás és triatlon során

Az úszásra tervezett HR SWIM mellkaspánt belső részének csúszásmentes kialakítása jelentős előnnyel szolgál, ugyanis az gondoskodik a pánt stabil tartásáról akár erőteljesebb elrugaszkodások esetén is. A pánt nagysága 3 cserélhető elasztikus rész segítségével állítható, így mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet.


A triatlonra tervezett HR TRI számos tekintetben az úszásra szánt társához hasonlít, de az még gyorsulásmérővel is el lett látva. Így az érzékelő futás során le tudja mérni a láb és a talaj érintkezésének idejét illetve a futó elrugaszkodásának magasságát. Így úszás mellett azt futásnál és kerékpározásnál is kihasználhatja.

Kompatibilitás:

Forerunner 920XT, Fenix3, Epix

 

Paraméterek

Kapcsolódás
ANT+ Kész!

Kapcsolódás

Kapcsolódás
ANT+ Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin HR TRI + HR SWIM Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin HR TRI + HR SWIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin HR TRI + HR SWIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin HR TRI + HR SWIM.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ