Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Garmin Instinct Esports Edition

Termékkatalógus
Garmin Instinct Esports Edition
3,0 1 értékelés
Okosóra - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, transzflektív MIP kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság 100 m (10 ATM), max. akkumulátor üzemidő 576 óra, tok anyaga műanyag
Kód:  PPGinstE01 Termékszám:  010-02064-72 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Instinct Esports Edition

Ha lelkes sportoló vagy, aki új, erős okosórát keres, érdekelni fog a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition óra. Az összes szükséges információ jól látható, 0,9"-os fekete-fehér kijelzőn jelenik meg. A kijelző kiváló olvashatóságot kínál közvetlen napsütésben is, és  kémiailag edzett Corning® Gorilla® üveg védi. A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition okosóra háza edzett polimer szálakból készül, amelyek nagy szilárdságot és tartósságot biztosítanak az órának, miközben nagyon alacsony súlyt biztosítanak. Az óra belsejében lévő akkumulátor akár 14 napig is üzemképes okosóra üzemmódban, amikor pedig az e-sport mód be van kapcsolva, üzemidejük eléri a 80 órát. A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition karórának nincs érintőképernyője, és könnyen kezelhető, öt gombbal. Ennek köszönhetően az óra még nehezebb körülmények között, vagy kesztyűben is könnyen kezelhető. A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition óra GPS, Glonass és Galileo, háromtengelyű iránytű, magasságmérő, giroszkóp és hőmérséklet-érzékelő segítségével méri a fontos értékeket. Természetesen optikai érzékelővel is rendelkezik, amely a pulzus mérését végzi a csuklódon.

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition karóra fő előnyei

  • Az okosóra monokróm kijelzőt használ, amelynek átlója 0,9“
  • Sokoldalú sport- és szabadidős használat
  • Az óra vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik ANT+ és Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Csatlakozás lehetősége az InReach műholdas kommunikátorhoz
  • Navigálhatsz egy előre létrehozott útvonalon és használhatod a TracBack funkciót, hogy visszalépj a kiindulási pontra
  • A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition masszív, katonai szabványnak megfelelő kialakítással (MIL-STD-810G) büszkélkedhet, amely ellenáll a magas és alacsony hőmérsékleteknek, ütéseknek és rezgéseknek, a víznek és a páratartalomnak.
  • Az akkumulátor üzemideje akár 14 nap okosóra üzemmódban - 80 óra e-sport módban.
  • A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition vízálló kialakítással rendelkezik, 10 ATM-ig.

Az okosóra számos sportprofilt kínál a pontos mérésekhez

A Garmin Instinct Esports okosóra közvetlenül a csuklódon képes mérni a pulzusodat. Ha a frekvenciaérték túl magasra ugrik, erről értesítést kapsz, és a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition pihenésre szólít fel. Az okosórák jól figyelik az alvást is, mivel a pihenés és a megfelelő alvás is fontos. Az alkalmazásban ezután részletes áttekintést kapsz az alvásod egyes fázisairól, amelyeket a Garmin InstinctBlack Lava Esports Edition karóra mért. Az óra a mérések alapján képes meghatározni, hogy mennyi energiád van, ezért ajánlani tudja, mikor ideális a sportolás, a játék vagy a pihenés. Ha okosórád csatlakoztatva van a telefonhoz, akkor részletes információkat jeleníthet meg a csuklódon, beleértve az óránkénti előrejelzést vagy a következő 4 napra vonatkozó előrejelzést. Ugyanígy, figyelemmel kísérheted a hőmérséklet vagy a páratartalom alakulását is. A sport közbeni értékek pontos méréséhez számos sportprofil áll rendelkezésére a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition órával: Futás, Beltéri futás, Beltéri pálya, Futópad, Kerékpár, Kerékpár, Mountain bike, Séta, Túrázás, Hegymászás, Sí, Snowboard, Sífutás, Úszás medencében, Nyílt víz, Csónak, SUP (Stand Up Paddle Board), Kajak, evezés, fedett evezés, jóga, stepper, mászófal, elliptikus tréner, kardió, erő, taktikai tevékenységek, Jumpmaster.

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition elegáns funkciókkal rendelkezik gamerek számára

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition speciális móddal rendelkezik, amely pontosan méri a tevékenységet játék közben, és elemzi az összes szükséges értéket. Ha élvezed a streaminget vagy a tartalom létrehozását a népszerű szerverek számára, akkor játék közben kihasználhatod a pulzus és a stressz szintjének mérését. Ez a  STR3AMUP™-on keresztül válik lehetővé számodra! A hosszabb játékidő és kevesebb inaktivitás érdekében az óra beépített akkumulátorral rendelkezik, akár két hét okosóra üzemmóddal. E-sport üzemmódban a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition karóra gond nélkül képes 80 órás üzemidőt biztosítani.

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition okosóra jól áttekinthetően jeleníti meg az összes értesítést

A Garmin Instinct Black Lava Esports Edition óra képernyőjén értesítéseket kaphatsz a beérkező üzenetekről, hívásokról vagy e-mailekről a kompatibilis alkalmazásokról és eszközökről, így mindig képben leszel. Ugyanígy, könnyen ránézhetsz a naptárárra, hogy nem felejtettél-e el valamit. Ha ütemezett eseményed van, a Garmin Instinct Black Lava Esports Edition óra erről is időben értesít. Az összes mért érték megtekinthető a jól áttekinthető Garmin Connect alkalmazásban.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
576 óra (24 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete, Piros Kész!
Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Tömeg
53 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, ANT+, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Emelt padló, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13,2 cm Kész!
Csukló max. kerülete
22,4 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Garmin QuickFit Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
576 óra (24 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
30 óra (1,25 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Instinct Esports Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Instinct Esports Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Instinct Black Lava Esports Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Instinct Black Lava e-Sport Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Instinct Black Lava e-Sport Edition.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ