A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Garmin Lifetime Europe DriveAssist 50 45

Termékkatalógus
Garmin Lifetime Europe DriveAssist 50 45
GPS navigáció -45 darab közép- európai ország térképe, 5"-os érintőképernyős kijelzővel, asszisztencia a besorolásnál a megfelelő forgalmi sávba, kereszteződések felülnézetből, microSD slot, ráfutásos ütközésre és sávelhagyásra figyelmeztető kamera
Kód:  PP559c6b Termékszám:  010-01541-17 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Lifetime Europe DriveAssist 50 45 Megszűnt

Garmin Lifetime Europe DriveAssist 50 45

 

 

Garmin GPS Garmin DriveAssist 50 előre rögzített részletes Európa térképekkel rendelkezik, mely 45 országot tartalmaz és a készülék élettartamáig folyamatosan frissül. A DriveAssist 50-nel sosem fog elveszni utazás közben.  A térképet egy fényes, 5"-os, kettős állású képernyőn tudja megtekinteni, amely érintőképernyős,  felbontása 480 x 272 pixel. Kifinomult hangvezérléses navigációja kényelmes és mindenekelőtt biztonságos az utazás időtartama alatt, így Ön nyugodtan figyelhet a vezetésre. A Garmin DriveAssist 50 számos navigációs funkcióval el van látva a korábbi modellekhez képest, közlekedési információt nyújt, előre jelzi a kereszteződéseket, kijelzi a sebességhatárokat továbbá Bluetooth technológiával is rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • Előre betöltött, 45 darab európai ország térképe élettartamra szóló frissítéssel
  • A navigációs hang nagyobb biztonságot nyújt vezetés közben
  • Pontosan a kívánt helyre irányít
  • Vezetői éberséget fenntartó rendszerek, többek között riasztások veszélyes kanyarra, sebességhatár-változásokra, veszélyekre vagy iskolai zónákra
  • Fedezzen fel új éttemeket, boltokat és további érdekes helyeket a Foursquare® segítségével
  • Bluetooth® vezeték nélküli kihangosítás és személyre szabható okostelefonos értesítések
  • Beépített Wi-Fi a kényelmes frissítésekhez

Beépített, vezetést rögzítő kamera

A Garmin DriveAssist 50 egy olyan szemtanú éberségét biztosítja, aki sohasem pislog. Nagy felbontású, beépített kamerájával végig rögzíti a vezetését. Ha ütközés történik, a beépített gyorsulásérzékelő jele miatt zárolja a felvételt. A GPS mindig tárolja az esemény pontos helyét és idejét. Az elfordítható kamera lencsének köszönhetően beállíthatja, hogy pontosan előre nézzen a kamera, bárhova is rakja a szélvédőn.

Visszajátszhatja a felvételt a készülék kijelzőjén (melyen akár a térképen is láthatja, hogy merre járt az esemény idején), de később számítógépen is megnézheti a videót. A pillanatfelvétel funkciónak köszönhetően fényképeket is csinálhat, valamint akár ki is veheti autójából a készüléket, hogy külső felvételeket készítsen. A felvételek tárolásához class 10 sebességű kártya javasolt.

Foursquare adatbázis

Navigációs információ szerzéshez rendelkezésre áll a Foursquare adatbázis is. Ez segít  új éttermeket, boltokat és további érdekes helyeket találni az utazás során. Okos telefonjával összekapcsolva felhasználói visszajelzéseket olvashat a kiválasztott üzletről, megnézheti a szolgáltatások árát vagy a nyitva tartás idejét. Ha találkozik egy olyan üzlettel, amely nem szerepel az adatbázisban, regisztráció után hozzá adhatja azt a Foursquare adatbázishoz.

Aktuális közlekedési információk

Kapcsolja össze Bluetooth-képes telefonjával a Garmin DriveAssist készülékét, így láthatja a bejövő hívásokat és az okostelefonjára érkező üzeneteit, értesítéseit. Valós idejű időjárás- és forgalmi információkat is kaphat, melyhez telepítenie kell a Smartphone Link alkalmazást telefonjára.A készülék okostelefonon keresztül a Garmin SmartPhone Link alkalmazással képes megjeleníteni a valós idejű forgalmat és elkerülni a torlódásokat.

A csomag tartalma:

 Garmin DriveAssist 50 Lifetime Europe 45

45 európai ország térképe (ingyenes térkép frissítés a készülék élettartamáig)
Tapadókorongos tartó
Autós tápkábel (CL adapter)
Adatkábel

felhasználói kézikönyv

MicroSD data card

 

Paraméterek

Szélesség
140 mm Kész!
Magasság
84 mm Kész!
Mélység
21 mm Kész!
Tömeg
191,4 g Kész!
Rendeltetés
Autó Kész!

Méret

Szélesség
140 mm Kész!
Magasság
84 mm Kész!
Mélység
21 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
191,4 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
5" (12,7 cm) Kész!
Maximális felbontás
480 × 272 Kész!
Akkumulátor üzemideje
0,49 óra Kész!

Funkciók

Funkciók
Cseh Köztársaság + Európa térképe, Élettartam térképfrissítés Kész!

Hardver és szoftver

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Lifetime Europe DriveAssist 50 45 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin DriveAssist 50 Lifetime Europe 45.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ