Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics

Termékkatalógus
Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics 36 hónapos garancia
5 5 értékelés
Okosóra - férfi, magyar nyelvű vezérlés, transzflektív MIP kijelző, GPS, NFC fizetési típus Garmin Pay, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, navigáció, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, integrált térképek, alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmazásbolt, napenergia-töltés, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 100 m (10 ATM), max. akkumulátor üzemidő 888 óra, tok anyaga műanyag
Kód:  PPTctx7a3 Termékszám:  010-02704-21 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics

Ellenálló outdoor okosóra GPS-szel és taktikai funkciókkal

Indulj nagy kalandokba, hiszen a Garmin Tactix 7 számíthatsz. A tartós órát úgy tervezték, hogy akár 100 méteres mélységben is ellenálljon, túlélje a magas hőmérsékletet és kibírja az ütéseket. A tok szálerősítésű polimerből készült, a hátlapot pedig titán sapka borítja. Az óra kijelzőjét Power Sapphire™ védi. A tartósság tekintetében az okosóra megfelel a MIL-STD-810 katonai szabványnak. A Garmin Tactix 7 óra 28 napos akkumulátor-üzemidővel emelkedik ki. Napelemes töltéssel az üzemidő okosóra üzemmódban 37 napra emelkedhet, GPS üzemmódban* pedig 122 órán keresztül bírja. Az órában speciális taktikai funkciók is találhatóak Applied Ballistics®integrált ballisztikai kalkulátorral. Bluetooth technológia gondoskodik a telefonhoz való kapcsolódásról. A párosításután élvezheted a készülékéről érkező értesítéseket. Az információkat a 280 × 280 pixel felbontású, 1,4 hüvelykes, tiszta kijelzőn láthatod. A Garmin Tactix 7 Solar okosóra kényelmes kettős vezérlést kínál - érintőképernyőn és öt gombon keresztül.

*Egész napos viselet, három óra szabadban töltött idővel, 50 000 lux fényintenzitás mellett.

A Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics Ballistics okosóra legfontosabb jellemzői

  • Jól olvasható 1,4 hüvelykes színes kijelző (280 × 280 px)
  • Beépített LED zseblámpa (fehér/zöld)
  • Kettős vezérlés - öt fizikai gomb és egy érintőképernyő használható
  • Speciális taktikai funkciókkal ellátott óra kétféle koordinátával való munkavégzéshez, éjjellátó szemüveggel való munkavégzéshez és speciális ugrási/menekülési funkciókkal
  • Nagy szilárdságú polimer keret
  • A Garmin Tactix 7 Solar okosóra lehetővé teszi a kényelmes érintésmentes fizetést a Garmin Pay segítségével
  • A telefonjával párosított Garmin Connect alkalmazásban minden mérési eredményt áttekinthető grafikonokon láthat a Garmin Connect alkalmazásban
  • A mobiltelefonnal való párosítás a Bluetooth technológiával történik
  • Beépített üzemmódok a sportolás közbeni aktivitás pontos méréséhez + bővíthető a Connect IQ platformmal
  • A Garmin Tactix 7 100 méterig vízálló
  • Pontos helymeghatározás GPS, GLONASS és GALILEO segítségével
  • Balesetérzékelés (manuálisan küldhetsz helymeghatározási információkat vagy az óra automatikusan küldhet a kiválasztott szabadtéri tevékenységek során) - párosítás szükséges a telefonnal
  • Praktikus naptár, stopperóra és visszaszámláló funkció
  • Csuklós pulzusmérő, pulzoximéter
  • A töltésenkénti hosszú üzemidő az óra kijelzőjébe épített napelem segítségével meghosszabbítható
  • Kompatibilis iPhone®, Android™ készülékekkel

A Garmin Tactix 7 okosóra számos taktikai funkciót kínál

A Garmin okosóra beépített ballisztikai kalkulátorral rendelkezik, amely segít a pontos célzásban a távlövészethez. Az alkalmazáson keresztül hozzáférhetsz az Applied Ballistics® könyvtárhoz, amely több mint 1200 mért lövést tartalmaz. A Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics férfi okosóra további érdekes jellemzői közé tartozik:

  • Integrált zseblámpa - Ha a terepen nincs elegendő fény, használhatod a könnyen hozzáférhető LED-es zseblámpát, amely zöld vagy fehér fényt bocsát ki.
  • 1,4 hüvelykes kijelző - A Garmin okosórákat a nagyméretű kijelző uralja, amely fényerővel, háttérvilágítási idővel, nappali/éjszakai aktiválással és éjjellátó támogatással rendelkezik.
  • Stealth Mode funkció - Ennek az üzemmódnak az aktiválásával lép működésbe a lopakodó üzemmód, amelyben a Garmin Tactix 7 óra nem tárolja és nem osztja meg a GPS-helyzetet, valamint letiltja a vezeték nélküli kommunikációs technológiákat.
  • Kill Switch funkció - egy beállított billentyűkombinációval a Garmin Tactix 7 memóriájában lévő összes felhasználói adatot törölheti fenyegetés esetén.
  • JumpMaster funkció - ejtőernyősöknek a Garmin okosórákba épített funkció, amely segít az ejtőernyősöknek nagy magasságból történő ugráskor meghatározni, hogy hol kell landolniuk, és hogyan navigáljanak a célállomáshoz az ugrás után.
  • Kettős koordinátakijelzés - Könnyen szinkronizálhatsz másokkal az UTM és az MGRS egyidejű megjelenítésével egy képernyőn.
  • Vadászati tevékenységek - A Garmin Tactix 7 csatlakoztatható vadásznyakörvekhez és vadászkutyák nyomkövető és kiképző rendszeréhez.
  • Navigálj az általad kiválasztott ponthoz - válassz ki egy tetszőleges pontot a globális légiforgalmi adatbázisból, és az óra el fog vezetni oda. A Közelben funkciót is választhatod a legközelebbi repülőtérre vezető útvonal aktiválásához.
  • Részletes időjárási információk - okostelefonodhoz csatlakoztatva részletes repülési időjárási információkhoz férhetsz hozzá. Emellett megtekinthetsz NEXRAD radarinformációkat, METAR és TAF jelentéseket, szél, látótávolság, légnyomás és sok más információkat.

A Garmin Tactix 7 kiválóan alkalmas sokoldalú sportolásra

Az óra előre fel van töltve számos sportprofillal, funkcióval és beállítással a különböző sportágakhoz. Vár rád futás, kerékpározás, úszás, síelés, súlyzós edzés, beltéri hegymászás, golf, jóga, szörfözés és még sok más.

  • HIIT edzések - A Garmin órák rendelkeznek sportprofillal, amely lehetővé teszi a HITT, AMRAP, EMOM, Tabata és egyéni edzések rögzítését. Állítsd be a kívánt sorozatszámot, az edzés- és pihenő intervallumokat és még sok mást.
  • Vo2 Max mérése - ez az érték az előre jelzett teljesítmény mutatója. Az óra képes a VO2 MAX mérésére. A VO2Max az előre jelzett teljesítmény mutatója. A VO2 Max érték meghatározása figyelembe veszi a meleg időjárás vagy a magasság okozta teljesítményingadozásokat is.
  • Napi edzésajánlatok - A Garmin Tactix 7 Solar okosóra napi edzésajánlatokat ad a fittségi szinted és aktuális edzésterhelésed alapján.
  • Regenerációs asszisztens - Minden edzés után mindig láthatod, hogy mennyi ideig kell pihenned, mielőtt újabb kihívást jelentő edzésbe kezdhetsz. Ez a funkció figyelembe tudja venni az edzés intenzitását, a stresszszintet, a napi edzésszintet, valamint az alvás minőségét és hosszát.
  • Hegyi kerékpározás - Szeretnéd tudni a hegyi kerékpározás részleteit? A Garmin Tactix 7 karóra képes mérni az útvonal nehézségét (Grit) és hogy milyen simán ereszkedsz le (Flow), beleértve az ugrások számát, hosszát és számos más statisztikát.
  • PacePro funkció - A futók különösen értékelni fogják ezt a funkciót, amely lehetővé teszi a felkészülni kívánt verseny tempójának és magassági profiljának megtervezését. Pontos teljesítményméréseket is kaphatsz, hogy finomíthasd edzésmódszereit. Megtudhatod például a futás dinamikáját, a VO2 Max-ot, az akklimatizációs állapotát a hőmérséklet és a magasság alapján, az edzéshatást vagy segítségül hívhatod a regenerációs asszisztenst.
  • Eredmények előrejelzése - A Garmin órák képesek megjósolni, hogy a korábbi eredmények és az edzettségi szinted alapján milyen tempót és időt érhetsz el a megtenni kívánt távolságon. Az e tendenciákra vonatkozó adatok végül megmutatják a képzés időbeli hatását.

Navigátor a csuklódon

A Garmin Tactix 7 Solar okosóra beépített GPS, GLONASS és GALILEO kompatibilis műholdvevővel rendelkezik, amely pontos információt nyújt az aktuális helyzetedről. Ha gyakran merészkedsz terepre, értékelni fogod az ABC-érzékelőket (Altiméter = magasságmérő, Barométer és Compass = iránytű), amelyek segítik a navigációt. Ezek az érzékelők automatikusan kalibrálhatók, de akár kézzel is állíthatóak. A navigációs funkcióval automatikusan kiszámíthatod az útvonalat a célállomáshoz, vagy megtervezheted a saját útvonaladat a számítógépeden vagy a mobiltelefonodon. Ezt a Garmin Connect oldalon keresztül teheted meg. A golfrajongók értékelni fogják a golfpálya-térképek jelenlétét (CourseView). Több mint 42 000 golfpályát élvezhetsz a világ minden tájáról. A síelők hasonló helyzetben vannak, mivel a Garmin óráján 2000 síterep-térkép (SkiView) található számukra. A Garmin Tactix 7 órádon is megtekintheted a részletes TopoActive topográfiai térképeket, amelyek ingyenesen letölthetők. A Wi-Fi vevőegységnek köszönhetően számítógép nélkül is frissítheted az órádat. A topográfiai térképek esetében a szövetségi állami földterületek határainak opcionális megjelenítése megkönnyíti, hogy lásd, hová lépsz be, és hol tartózkodsz. A Garmin térképek közvetlenül azórába vannak integrálva, és az egész világotlefedik.

A Garmin Tactix 7 egészségügyi jellemzői

Az óra és a mobilalkalmazás számos fontos mutatót követ az aktivitással, az egészséggel és a pihenéssel kapcsolatban. Az alábbiakra számíthatsz:

  • Body Battery funkció - Ez a funkció teljes áttekintést ad arról, hogy a tested hogyan birkózik meg a terheléssel, és meghatározza, hogy eleget alszol-e, túledzett vagy-e stb. A testenergia értékét 0-tól 100-ig terjedő skálán fejezik ki.
  • Szívritmusfigyelés - A Garmin óra egész nap méri a pulzusszámodat, és figyelmeztet, ha az túl alacsony vagy túl magas.
  • Pulzoximéter - megtudhatod, hogy a szervezeted hogyan képes oxigént felvenni nappal és éjszaka.
  • Testterhelés - A funkció a pulzusszám-változékonyság értékelése alapján meghatározza a szervezet aktuális terhelését.
  • Fitnesz életkor - Az óra a biológiai életkorodat, a heti aktivitásodat, a nyugalmi pulzusszámodat és BMI-det használja fel az életkorod meghatározásához, valamint annak megállapításához, hogy a tested fiatalabb vagy idősebb-e, mint amilyen valójában.
  • Alváskövetés - A Garmin Tactix 7 Solar okosóra képes érzékelni a könnyű alvást, a mélyalvást, a mozgási időt és a REM-alvást.
  • Légzésszám - Az óra egész nap, még alvás közben is rögzíti és méri a légzésszámot. Az alkalmazásban ezután különböző légzőgyakorlatokat választhatsz, amelyek segítenek a megfelelő légzésben vagy a nagy stressz enyhítésében.
  • Intenzív aktivitás percei - információkat kaphatsz arról, hogy mennyi aktivitást rögzít, milyen időpontban és milyen tevékenység során.
  • Folyadékfogyasztás nyomon követése - a tevékenységek során fontos, hogy jól hidratált maradj. A Garmin Tactix 7 okosórán beállíthatsz egy hidratálási tervet, és nyomon követheted a fejlődésedet. Az óra a becsült izzadságveszteséget is képes megjeleníteni.

Garmin okosóra jellemzői

Az NFC jelenléte lehetővé teszi a népszerű érintés nélküli fizetések használatát a Garmin Tactix 7 készülékkel a Garmin Pay segítségével (ha a bankod támogatja). Természetesen a bejövő e-mailekről vagy a párosított okostelefonra telepített alkalmazásokról érkező értesítések is elérhetők. Ha Androidos telefonod van, élvezheted az üzenetekre adott gyors szöveges vagy hangalapú válaszokat. A Garmin Tactix 7 egy intelligens biztonsági és nyomkövető funkciót is kínál, ahol a telefonoddal párosítva manuálisan megoszthatod aktuális tartózkodási helyedet a kapcsolataiddal, vagy automatikusan elküldheted tartózkodási helyedet a kiválasztott szabadtéri tevékenységek során az előre beállított balesetérzékelés segítségével. A Garmin Tactix 7 óra beépített zenelejátszóval és összesen akár 2000 zeneszám tárolására alkalmas. Természetesen a kompatibilis szolgáltatások streaming-alkalmazásait is használhatod (csatlakoztatott telefonon keresztül).

A Garmin Tactix 7 Solar QuickRelease gyorsrögzítő pánttal rendelkezik

A QuickRelease mechanizmussal ellátott cserélhető pántok lehetővé teszik, hogy a Garmin Tactix 7 Solar okosóra megjelenését a stílusodhoz igazítsd. Egyszerűen távolítsd el a szíjat a fül elcsúsztatásával, és helyezz be egy másikat. Szilikon, bőr vagy fém pántok többféle színben kaphatók.

Connect IQ áruház

A nyílt Connect IQ platformot harmadik féltől származó fejlesztői alkalmazásokhoz tervezték, így új alkalmazásokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyek segítségével a Garmin Tactix 7 okosórát a saját igényeidhez igazíthatod. Stílusos órák, fitneszalkalmazások, online zenei platformok, praktikus eszközök, szórakoztató játékok stb. állnak rendelkezésre.

A Garmin Tactix 7 óra a mobilalkalmazásban vezeti a személyes edzésnaplódat

Ha a Garmin Tactix 7 okosórát Bluetooth-on keresztül párosítod a Garmin Connect mobilalkalmazással, a rögzített tevékenység automatikusan átkerül a személyes edzésnaplódba, és így átfogó értékelést kapsz. Az egyes értékeket átlátható grafikonok formájában jelennek meg, beleértve az edzéshatást és az ajánlott regenerálódási időt.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
888 óra (37 nap) Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Férfi Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
51 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
61 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
NFC fizetési típus
Garmin Pay Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Környezeti hőmérséklet mérő Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
Üzenetek
Előre beállított üzenetválaszok (csak Androidon) Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Nejlon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13,5 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21,3 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
26mm Garmin QuickFit Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
888 óra (37 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
122 óra (5,08 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
32 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel, Plusz szíjjal Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További Garmin órák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Tactix 7 Solar Sapphire Ballistics.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ