Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Garmin Venu2 Slate/Black Band

Termékkatalógus
Garmin Venu2 Slate/Black Band
4,7 119 értékelés
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 288 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
Leárazás -6 %
113 190 Ft 119 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PPvenu2sb Termékszám:  010-02430-11 Gyártó honlapja:
Garmin Venu2 Slate/Black Band 119 890 Ft 113 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

116 140 Ft
Szett megvásárlása
115 180 Ft
Szett megvásárlása

Spórolás: 5 300 Ft

157 180 Ft 151 880 Ft
Szett megvásárlása

Garmin Venu2 Slate/Black Band

A dizájnos Garmin Venu 2 okosórát a mozgásban levő élethez tervezték

A Garmin Venu 2 a modern dizájn és az okos fitneszfunkciók tökéletes kombinációját kínálja az egészség figyelemmel kísérésére és a fizikai aktivitások mérésére. Az 5 ATM vízállóságának köszönhetően az okosórádat biztonságosan hordhatod a medencében is, és zuhanyozhatsz vele. A Garmin Venu 2 karóra vonzó megjelenését egy kellemes, fekete színű QuickRelease szilikon szíj egészíti ki, amelyet szabadon kicserélhetsz egy más színű vagy anyagú szíjra, hogy az óra megfeleljen a sportos vagy alkalmi viseletnek, vagy egyéb divatos kiegészítőknek. Az óra kijelzőjét a tartós Corning Gorilla Glass 3 védi. A Garmin Venu 2 órák GPS-t, GLONASS-ot, GALILEO-t kínálnak a pontos pozícionáláshoz.

A Garmin Venu 2 Slate / Black Band okosóra legfontosabb jellemzői

  • Férfiaknak és nőknek egyaránt megfelelő kialakítás
  • A Garmin Venu 2 okosóra kényelmes érintés nélküli fizetést tesz lehetővé a Garmin Pay segítségével
  • Csatlakozás lehetősége ANT+, WiFi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • A pontos információkért használhatod a Garmin Connect alkalmazást, amelyben a Garmin Venu 2 óra a mért értékeket tárolja az okostelefonnal való párosítás után.
  • A Corner Gorilla Glass 3 védőüveg biztosítja a kényelmes működést és a kijelző maximális védelmét
  • A Garmin Venu 2 óra 5 ATM-ig vízálló
  • A párosítás után megtekintheted az okostelefonról érkező értesítéseket, vagy válaszolhatsz az üzenetekre az óra kijelzőjén (ha Androidos telefonod van)
  • Az integrált zenelejátszó lehetővé teszi, hogy a Garmin Venu 2 órát magában is használhasd, mobiltelefon nélkül, csak csatlakoztasd vezeték nélküli fülhallgatóhoz
  • Az órában számos sportmódot és animált gyakorlatot találsz
  • Pontos helymeghatározás a GPS, a GLONASS és a GALILEO segítségével

Garmin Venu 2 okosórával ellenőrzésed alatt tarthatod a tested

Testének ellenőrzésed alatt tartása érdekében a Garmin Venu 2 okosóra számos funkciót és technológiát kínál a legpontosabb eredmények elérése érdekében. Például az óra meg tudja határozni a fitnesz korodat a heti aktivitás, az életkor, a nyugalmi pulzus, a BMI index alapján. Mivel előfordulhat, hogy valami felidegesít a nap folyamán, a Garmin Venu 2 óra légzőgyakorlatokat is tartalmaz, amelyek segítenek megnyugodni. A GarminVenu 2 okosóra folyamatosan méri a pulzusodat, és pontosan ezért meg tudja határozni, hogy mennyire nehéz az edzésed. Természetesen az alvás is fontos, és pontosan ezért az óra meg tudja állapítani az alvás minőségét, majd megmutatni az általános alvási pontszámot. A Garmin Venu 2 okosóra számos egyéb funkcióval rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek. Többek között:

  • Légzésmérés - a Garmin Venu 2 okosóra képes mérni a légzési aktivitásodat a nap folyamán (tevékenységek, pihenés és alvás közben)
  • Hidratálás figyelése - a Garmin Venu 2 okosórában megadhatod az ivási módot, és értesítéseket állíthatsz be a folyadék utánpótlásához
  • Női funkciók - a Garmin Connect segítségével figyelemmel kísérheted menstruációs ciklusodat vagy terhességedet, és saját jegyzeteket készíthetsz, vagy sokféle információt vagy ajánlott gyakorlatot kaphatsz
  • Stresszfigyelés - Az okosórák a stressz szintjét is mérik, és ha ez meghaladja az értéket, a Garmin Venu 2 légzőgyakorlatokat javasol a megnyugváshoz.
  • PULSE OX érzékelő - a PULSE OX érzékelő gondoskodik a vér hemoglobin oxigéntelítettségének pontos és megbízható méréséről
  • Energiafigyelés - A Garmin Venu 2 óra meg tudja határozni az energiapontszámot, és ajánlásokat tesz, hogy ideális-e a az idő tevékenységek végzésére vagy a pihenésre.

Válassz sokféle sporttevékenység közül, vagy hozz létre saját edzéseket

A Garmin Venu 2 órában számos animált gyakorlatot és edzést találsz (kardió, erősítő edzés, pilates stb. ), de sok mást is letölthetsz okosórádra a Garmin Connect segítségével. Az okosórák már több mint 25 előre beállított beltéri és kültéri sportmódot kínálnak - például futást, sétát, kerékpározást, golfot és még sok mást. Ha saját edzést szeretnél beállítani az okostelefon, ezt könnyen elvégezheted a Garmin Connect alkalmazás segítségével, és elkészítheted a személyre szabott edzést. Ha készen állsz, egyszerűen helyezd azt át az okostelefon alkalmazásából a Garmin Venu 2 órába.

A Garmin Venu 2 karórának köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz mindenről, és mindig kapcsolatban leszel a környezeteddel

Ha párosítod a Garmin Venu 2 okosórát mobiltelefonoddal, értesítéseket kapsz a bejövő e-mailekről, üzenetekről (ha Android készüléked van, válaszolhatsz is az üzenetekre) vagy hívásokról, így áttekintést kapsz mindenről, csak a csuklódra kell ránézned. Soha nem látott kényelmet biztosít, hogy a Garmin Venu 2 óra lehetőséget nyújt az érintés nélküli fizetések használatára a Garmin Pay segítségével. Ha kedveled a zenét, akkor biztosan értékelni fogod a zeneszámok letöltésének lehetőségét az órádra, és hogy vezeték nélküli fejhallgatóval ,okostelefon hordozása nélkül is zenét hallgathatsz. A Garmin Venu 2 okosóra másik előnye a tartózkodási helyed biztonsági ellenőrzése. Ha az órát okostelefonhoz csatlakoztatod, veszély vagy baleset esetén képes elküldeni a kapcsolattartóknak a koordinátákat, hogy pl. segítséget hívhassanak. A küldés manuálisan vagy automatikusan aktiválható (a kiválasztott sporttevékenységekhez.)

A Garmin Venu 2 okosórát egész nap viselheted, és bárhová magaddal viheted

A Garmin Venu 2 okosóra minőségi akkumulátorral rendelkezik, amely okosóra üzemmódban akár 11 napig is működik. Ha a GPS be van kapcsolva, akkor 22 órán át tart ki, és ha bekapcsolod a zenét a Garmin Venu 2 órádban, akár 8 órára számíthatsz. Nagy előny a gyorstöltés funkció is, amikor a töltőn mindössze 10 perc elteltével elegendő energiát kap a Garmin Venu 2 óra egy napos működéshez intelligens módban, vagy 1 órára bekapcsolt GPS-sel és zenelejátszással. Ha a fogyasztás maximális ellenőrzését szeretnéd elérni, akkor visszaállíthatsz mindent, amire szükséged van, hogy Garmin Venu 2 órád a lehető leghosszabb ideig kitartson. Biztosan értékelni fogod, hogy az óra akár 5 ATM-ig is vízálló, így kényelmesen úszhatsz vagy zuhanyozhatsz vele.

Garmin Venu 2 Slate/Black Band

A Garmin Venu 2 QuickRelease gyorskioldó szíjat használ

A QuickRelease mechanizmussal rendelkező cserélhető szíjakkal a stílusodhoz igazíthatod a Garmin Venu 2 okosórád megjelenését. Egyszerűen távolítsd el a szíjat az orsó csúsztatásával, és helyezz be egy másikat. Szilikon, bőr vagy fém szíjak különféle színekben kaphatók.

Garmin Venu 2 Slate/Black Band

Connect IQ áruház

A nyílt Connect IQ platformot harmadik féltől származó fejlesztői alkalmazásokhoz tervezték, így új alkalmazásokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyek segítenek a Garmin Venu 2 okosórád igényeidre szabásában. Stílusos számlapok, fitneszalkalmazások, online zenei platformok, praktikus eszközök, szórakoztató játékok stb.


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
288 óra (12 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
45 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete, Szürke Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
49 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
NFC fizetési típus
Garmin Pay Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Környezeti hőmérséklet mérő, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!
Üzenetek
Előre beállított válaszok az üzenetekre Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13,5 cm Kész!
Csukló max. kerülete
20 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
288 óra (12 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
264 óra (11 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Garmin Venu2 Slate/Black Band termékhez:

Garmin Venu 2 Silver/Granite Blue Band

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 288 óra, magyar nyelvű vezérlés
Infó
165 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődnék, hogy Navi-gate matricával rendelkezik - e az óra? Köszönöm!

Hello. Garmin Venu2 Slate/Black Band Garancia hova szól? Köszönöm

lehet az órára feltölteni útvonalat ?

Ios platformon müködik rendesen

Futás közben tudja mérni a megtett szintemelkedést?

Kérdések és válaszok: Garmin Venu2 Slate/Black Band
Kiegészítők: Garmin Venu2 Slate/Black Band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Venu 2 Slate/Black Band. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Venu2 Slate/Black Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Venu 2 Slate/Black Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Venu 2 Slate/Black Band.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ