A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Garmin vívofit 2 Pink

Termékkatalógus
Garmin vívofit 2 Pink
Okoskarkötő mutatja a teljes távolság, kalória számít, alvás monitorok, megvilágított kijelző, stopper, Bluetooth átvitel a telefonra (Garmin Connect ™ Mobile), kompatibilitás ANT +, egy évvel az akkumulátor élettartamát
Kód:  SKG083a Termékszám:  010-01407-03 Gyártó honlapja:

Garmin vívofit 2 Pink

Keres egy hatékony módja annak, hogy javítsák az általános fitness, vagy csak eltávolítani néhány felesleges kilót? A Garmin karkötő vívofit 2 segít elérni a céljait segítségével a különböző praktikus funkciókkal. Az agy a karkötő egy speciális modul, amely kiszámítja az elveszett lépések méri az elégetett kalóriákat és hosszát az alvás. Azt is nyomon követi a fitness tevékenység esetén pedig a testmozgás hiánya ad ki hangjelzést, amely egyértelművé teszi, hogy az enzimek a test zsírégető nem harcolni olyan hatékonyan, mint kellene.

legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilitás ANT + eszközök
  • Automatikus vezeték nélküli szinkronizáció PC
  • Együttműködés Garmin Connect szolgáltatás
  • háttérvilágítású kijelző
  • Vízzáró 5 ATM
  • Hangos riasztás, ha tétlen
  • Lehetőség vásárol egy pulzusmérő

Egyszerű párosítás egy okostelefon

Karkötő Garamin vívofit 2 egy háttérvilágítású kijelző és egy stopper, amely segít nyomon az időt fitness tevékenységet. Ez teljesen megfelel a ANT + és a lehetséges párosítás az okostelefon Bluetooth technológia használatával. Smartphone használhatja a szolgáltatást ingyenes Garmin Connect, akkor szerezhet képes tárolni pontszámokat, és ossza meg eredmények a felhasználói közösség, amelyeknek azonos vagy hasonló célja, mint te.

Extrém akkumulátor élettartamát

Összehasonlítva más modellek a maga nemében karkötő áll a kiváló akkumulátor élettartama 12 hónap. Az elegáns forma célja az volt, neves tervező Jonathan Adler és megy össze tökéletesen szinte bármilyen sport ruhában.

A csomag tartalma:

2 × karkötő
USB ANT Stick
Használati útmutató

Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"
» További okoskarkötők"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin vívofit 2 Pink Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin vívofit 2 Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vívofit 2 Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vívofit 2 Rosa.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ