A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Garmin vívofit junior2 Captain America

Termékkatalógus
Garmin vívofit junior2 Captain America
4,5 15 értékelés
Okoskarkötő - gyerek,, transzflektív MIP kijelző, alvásfigyelés, lépésszámláló, max. akkumulátor üzemidő 8760 óra, műanyag tok
Kód:  PPjr212 Termékszám:  010-01909-12 Gyártó honlapja:

Garmin vívofit junior2 Captain America

A Garmin vívofit junior2 Captain America egy gyerekeknek tervezett okoskarkötő a Marvel híres akcióhősének a motívumaival. A vívofit okoskarkötő számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket nemcsak a gyermek, de a szülő is értékelni fog. A gyerekeknek mutatja, hogy a nap folyamán milyen mértékű az aktivitásuk, számolja, hogy egy nap alatt hány lépést tettek meg, illetve hogy hány percet is tölt az aktív és egészséges mozgással. Mindemellett pedig egy igencsak hasznos eszköz azon szülők számára, akik különféle házimunkákat és egyéb kötelességeket szeretnének a gyerekekkel elsajáttíttatni. Az okoskarkötőn beállíthatók az értesítések a különféle feladatok elvégzéséhez, a Garmin vívofit pedig hangjelzéssel, illetve választható képpel és szöveggel juttatja a gyermek tudtára, hogy most éppen az iskolába kell megírnia a házi feladatát, vagy netán eljött a fogmosás ideje, és köpött a maci.

A Garmin vívofit junior2 Captain America főbb jellemzői: 

  • fitness karkötő, amely motiválja a gyerekeket, hogy mozogjanak, végezzenek különféle feladatokat és versenyezzenek
  • jutalmazás a házi feladatok teljesítését követően
  • színes, még erős napsütésben is nagyszerűen látható és olvasható kijelző
  • strapabíró szíj két méretben
  • Garmin vívofit junior2 alkalmazás az okostelefonokra ingyen letölthető
  • számolja a nap folyamán megtett lépéseket és az intenzív mozgással töltött perceket
  • figyelmeztet az inaktivitásra, és mozgásra serkent (pl. hosszabb ideig tartó ülés után)
  • figyelmeztetések az adott feladatokhoz betervezett időpontokra (hang-, kép- és szövegjelzés)
  • nem szükséges tölteni, az elem 1 évet is kibír
  • a vívofit okoskarkötő vízálló még úszás során is

A Garmin vívofit junior2 Captain America okoskarkötő használata

A Garmin vívofit junior2 okoskarkötő teljesértékű használatához szükséges az okostelefonra a vívofit jr. alkalmazás telepítése, amely ingyenesen letölthető mind az Androidot, mind pedig az iOS-t futtató okostelefonokra. Az alkalmazást a szülő tartja ellenőrzése alatt. Már indítás után létrehozza a virtuális családot, amelyhez a konkrét család tagjai csatlakozhatnak a maguk Garmin készülékeivel, és összehasonlíthatják az elért eredményeiekt. Minden gyermeknek létrehoz az alkalmazás egy névvel ellátott profilt (ez fog megjelenni az okoskarkötő kijelzőjén is), amelyet képpel vagy fotóval lát el, és párosítja a vívofit junior okoskarkötőt az okostelefonnal a Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően. Ettől a pillanattól kezdve az okoskarkötő teljesen aktivált lesz, és mindig elérhető lesz a szülő okostelefonjáról, szinkronizál, és még az adatok is átvihetők az okoskarkötő és az okostelefon között. 

 

Lépések, aktív percek és alvás

A Garmin vívofit okoskarkötő lépésszámlálóként is funkcionál, amely számolja a gyermek által a nap folyamán megtett lépéseket, illetve össze is hasonlítja azokat a család többi tagjával. Azt is számontartja, hogy naponta hány percet szán a gyermek az aktív és egészséges mozgásra, és hogy valójában hányszor is tlejesíti a minimális 60 perces napi kitűzött célt. A szülő látja az okostelefonjában a grafikont az időtengellyel, és így könnyedén átláthatja, hogy melyek a gyermek aktívabb és kevésbé aktívabb napjai. A gyermekek a vívofit junior2 okoskarkötőt az éjszaka folyamán is használhatják, amelynek köszönhetően a szülő az alkalmazásban nyomonkövetheti az alvás hosszát és minőségét - a mély alvással és a könnyű alvással töltött időt, illetve az éjszakai aktivitást, amely során a gyermek felébred, és nem tud elaludni.

Feladatok és jutalmak

A Garmin vívofit junior2 okoskarkötő további lényeges funkciója a házi feladatok, kötelességek és mindezek jutalmazása a teljesítésüket követően. A szülő az alkalmazásban választhat a különféle előbeállított feladatok közül, amelyeket kiadhat a gyermeknek teljesítésre, de sajátokat is létrehozhat, illetve elnevezhet a maga preferenciái alapján. Ez lehet akár pl. a játékok elrakása, segítség a konyhában, gyakorlás a hangszeren, porszívózás stb. Továbbá még azt is beállítja, hogy milyen gyakran kell a gyermeknek a feladatait teljesítenie, pl. hogy naponta vagy csupán hétvégenként, netán kizárólag a kiválasztott napokon stb. Az értesítés is szabadon választható az adott időpontokra. A Garmin vívofit okoskarkötő hangjelzéssel és képpel meg szöveggel figyelmezteti a gyermeket a készülék kijelzőjén, hogy eljött az ideje a hörcsög megetetésének, a házi feladat megírásának, vagy netán eljött a fogmosás ideje, és köpött a maci.

A  Garmin vívofit junior2 Captain America okoskarkötő szíja

A  Garmin vívofit junior2 Captain America okoskarkötő 130-175 mm-es csuklóátmérővel rendelkezik (ideális a nagyjából 6 éves vagy idősebb korban lévő gyermekek számára). A készülék azonban kompatibilis a "felnőttes" szíjakkal is a vívofit 3 számára.
Az okoskarkötők strapabíróak  és vízállóak, így a gyerekek nyugodtan zuhanyozhatnak benne, vagy éppen úszhatnak vele a medencében.
Nem szükséges tölteni sem, a cserélhető eleme 1 éves üzemidővel büszkélkedhet. 

 

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Séta Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
8 760 óra (365 nap) Kész!
Típus
Gyerek Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Kész!

Rendeltetés

Típus
Gyerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Műanyag Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
17,5 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Séta Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés , Mozgás emlékeztető Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!

Értesítések és hívások

Értesítés a telefonról
Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák Kész!

Szíj

Szíj színe
Rózsaszín Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
Nem Kész!
Csukló min. kerülete
13 cm Kész!
Csukló max. kerülete
17,5 cm Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
8 760 óra (365 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
8 760 óra (365 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin vívofit junior2 Captain America Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin vívofit junior2 Captain America. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin vívofit junior2 Captain America. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vívofit junior2 Captain America. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vívofit junior2 Captain America.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ