Slevy s AP+ Slevy s AP+

GARNIER test regeneráció

Termékkatalógus
GARNIER test regeneráció
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  VBAL561 Termékszám:  8592807326459 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER test regeneráció

A Garnier világszerte sikeres és népszerű márkájú test-, bőr- és haj-kozmetika. A Garnier testregenerációs ajándékkészlet regeneráló testápolót, repedezett kézkrémet és izzadásgátlót tartalmaz . A regeneráló testtej intenzíven táplálja és regenerálja a test borét. A nagy teljesítményű női izzadásgátló spray hosszú, 96 órás verejték elleni védelmet nyújt. Szép ajándék szett GARNIER minőségi termékekkel, különös tekintettel a száraz és érzékeny bőrre, minden nő számára tetszik.

A GARNIER testregenerációs ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Vonzó ajándék szett nőknek, minőségi testápolással, GARNIER
  • A regeneráló testápoló biztosítja a bőr rugalmasságát, rugalmasságát és hidratálását
  • A lágyító kézkrém tökéletesen táplálja és puhítja a nagyon kiszáradt kéz bőrt is
  • Hatékony, ásványi anyagokat tartalmazó izzadásgátló 96 órás verejtékezés-védelemmel
  • Dermatológiailag tesztelt készítmények, érzékeny és száraz bőrre is alkalmasak
  • GARNIER testregenerációs ajándékkészlet friss illat, hidratálás és regenerálás számára

GARNIER testjavító testtej 400 ml

A GARNIER testjavító ápoló hidratáló testtej alaposan regenerálja a bőrt, és kanadai recepttel biztosítja a szükséges tápanyagokat. Kifejezetten nagyon száraz bőrre tervezték, amely visszatér a rugalmasságot, a természetes rugalmasságot és biztosítja hidratációs egyensúlyát. Közvetlenül az alkalmazás után a bőr frissül, és eltávolítja a kellemetlen feszültséget és viszketést. A juharlé kivonatait tartalmazza, amely gyógyító és nyugtató hatásairól ismert. A termék könnyű állagúja könnyen eloszlik, gyorsan felszívódik és nem tapad meg.

Hatóanyagok:
Juharlé - gyógyító és nyugtató hatású, hidratálja és táplálja a bőrt

A testtej használata:
Tiszta bőrre, lehetőleg zuhanyozás után és óvatosan masszírozzuk.

GARNIER javító kézkrém 100 ml

Lágyító krém A GARNIER Repairing Care kifejezetten nagyon száraz és repedt kezek ápolására szolgál. Erős regeneráló hatása van. A bőr biztosítja a szükséges regenerációt, megnyugtatja és kezeli a kisebb repedéseket. Rugalmas, puha és bársonyosan puha. Harcol a bőr öregedésével és védi a külső környezet káros hatásaitól. A krém összetételét dúsítják allantoin és glicerin. A gazdag textúra könnyen felhordható, nem tapad és nagyon jól felszívódik.

Hatóanyagok:
Allantoin - kiemelkedik erős regeneráló hatásaival, kezeli a repedezett bőrt
Glicerin - láthatatlan film segítségével hidratálja, hidratálja és megvédi a kezét a külső behatásoktól

Kézkrém használata:
Vigyen fel a terméket a tenyerére és finoman masszírozza be a bőrt a bőrbe.

GARNIER ásványi hatáskezelő eszköz + Klinikai spray spray izzadásgátló 150 ml

A hatékony GARNIER Mineral Action Control + izzadásgátló nők extra hosszú, 96 órás izzadásvédelmet nyújtanak. A GARNIER dezodorok vulkanikus eredetű aktív ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek folyamatosan és természetesen felszívják az izzadságot és szabályozzák az izzadást. Ezenkívül lehetővé teszi a bőr számára, hogy szabadon lélegezzen, miközben kiszárad, puhává válik, és állandó frissesség érzetét nyújtja. Különösen gyengéd a puha bőrön, nem tartalmaz alkoholt, így No. irritáció. A sport, a stressz vagy a mindennapi események nagyszerű társa lesz.

Hatóanyagok:
Vulkáni eredetű aktív ásványi anyag - felszívja az izzadságot, szabályozza az izzadást

Izzadásgátló használata:
Száraz és tiszta bőrre alkalmazza, ha szükséges.

Összetétel

Testápoló:
Víz, Paraffinum folyadék / ásványi olaj, glicerin, ciklopentasiloxán, Elaeis guineensis / pálmaolaj, Petrolatum, Butyrospermum parkii / shea vaj, Cetearilalkohol, alumínium keményítő oktenilszukcinát, Acant szacharinum / Xantángumi, Dinátrium EDTA, Imidazolidinil karbamid, BHT, parfüm / illat

Kézkrém:
Aqua / víz, Glicerin, Cetearil-alkohol, Gliceril-sztearát, Butyrospermum parkii vaj / Shea-vaj, Gliceril-sztearát SE, Dimetikon, Allantoin, Nátrium-poliakrilát, Kaprilil-glikol, Fenoxi-etanol, CI 14700 / Redolitol, Gerenol, Geralin, Geralin, Geralin , Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, Citrális, Citronellol, Butil-fenil-metil-propionális, Hexil-fahéj, Benzil-alkohol, Benzil-szalicilát, Parfum / illat

izzadásgátló:
Izobután, alumínium-klórhidrát, dimetikon, ALUMINIUM-SESQUICHLOROHYRÁT, izopropil-palmitát, ISODODECANE, parfüm / FRAGRANCE, Camellia Sinensis levélkivonat, Hectorit DISTEARDIMONIUM, perlit, PROPYLEN-KARBONÁT, DIMETICONOL, citronellol, kumarin, hidroxi-citronellal, limonén, linalool

Csomag tartalma:
GARNIER testjavító testtej 400 ml
GARNIER javító kézkrém 100 ml
GARNIER ásványi hatáskezelő eszköz + Klinikai spray spray izzadásgátló 150 ml

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER test regeneráció Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Body Regeneration. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Body Regeneration.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ