Shop roku 30 dnů na vrácení

Gastroback 42813

Termékkatalógus
Gastroback 42813
Mini sütő - digitális, többfunkciós, 1400W, térfogat 28 liter, 9 program: fűtés (4 opció), pörkölés, sütés, grillezés, kiolvasztás, időzítő 99 percig automatikus kikapcsolóval, állítható hőmérséklet 70-235 °C között, megvilágított LCD kijelző - kijelzi a programot, funkciót, időt és hőmérsékletet, belső világítás, gyerekzár, három magassági beállítás a fémrácsnak, masszív rozsdamentes acélból készül, kiegészítők: pizzaforma, grill rács, tepsi, kivehető morzsatálca
Kód:  GASTR001 Termékszám:  42813

Gastroback 42813

A multifunkcionális, 28 literes Gastroback 42813 mini sütő ideális konyhai segítség az ételek gyors és egyszerű elkészítéséhez. Modern megjelenéssel büszkélkedhet masszív rozsdamentes acél külsejének köszönhetően, valamint nagy teljesítménnyel és sok funkcióval bír. 9 különböző programmal van ellátva, mint például a sütés, grillezés és kiolvasztás. Fokozatmentes hőmérséklet beállítást tesz lehetővé 70 és 235 °C között. Nagy előnye a 99 percig állítható időzítő automatikus kikapcsolóval, valamint a világítás, amely segítségével eldöntheti mikorra időzítse a kikapcsolást.

Legfontosabb jellemzők

  • Masszív rozsdamentes acél
  • 9 program
  • Változtatható hőmérséklet 70 és 235 °C között
  • Időzítő 99 perc automatikus kikapcsoló és világítás
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • Gyerekzár

Kiegészítőkben gazdag

A készülék elején egy háttérvilágítással ellátott LCD kijelző mutatja a programot, a funkciót, az időt és a hőmérsékletet. Köszönhetően a megvilágított belsőnek folyamatosan szemmel tarthatja a készülő étel. A tepsik és rácsok három különböző magasságra állíthatók. Tartozék továbbá a pizzasütő forma, grillrács, sütőtálca és eltávolítható morzsagyűjtő tálca.

További információk:

Áramellátás:
230 V, 50 Hz

Súly:
9,7 kg

Tartozékok:

  • Pizza forma
  • Grillrács
  • Tepsi
  • Kivehető morzsatálca
 
 

Paraméterek

Magasság
30,5 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Típus
Minisütő, Pizzához Kész!
Űrtartalom
28 l Kész!

Méret

Magasság
30,5 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!

Típus

Típus
Minisütő, Pizzához Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
28 l Kész!
Teljesítményfelvétel
1 400 W Kész!

Funkció

Funkció
Időzítő Kész!
Sütőprogramok
Grill, Felső sütés, Alsó sütés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes minisütő kínálatunkban!
» Nézz körül mini grill kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gastroback 42813 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gastroback 42813. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gastroback 42813. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gastro 42813. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gastro 42813.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ