Gázérzékelők - használt

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márkák
iGET
(1)
Felbontott – teljes mértékben működőképes termék, amely nem mutatja a normál elhasználódás jeleit. Tartalmazza a teljes kiszerelést. Teljes, 24 hónapos jótállást biztosítunk rá.

Újszerű - teljesen működőképes termék, amely normál használatból eredő jeleket mutat. Ez egy általánosan használt készülék, a használat jeleivel, például finom karcolásokkal az LCD kijelzőn vagy kisebb karcolásokkal a borítón. 21 hónapos jótállást biztosítunk rá.

Használt – teljesen működőképes termék, amely az elhasználódás jelentős nyomait mutatja. Ez egy olyan termék, amely látható felületi kopással, például karcolásokkal és horpadásokkal rendelkezik, amelyek első pillantásra láthatóak. 12 hónap jótállást biztosítunk. További információk az outlet termékekről itt.

Inkább nem outlet terméket vásárolnál? Akkor nézz körül itt: olcsó gázérzékelők.
8 termék
iGET SECURITY P6 - vezeték nélküli gázérzékelő
Gázérzékelő - CO, földgáz és propán-bután érzékelés, hálózati tápellátás, hatótávolsága 50 m, reakcióideje 1 perc, riasztás hangerőssége 90 dB, GSM kapcsolat, önállóan is működő egység, működés központi egységgel

8 970 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NU105l
5,0
Tesla Smart Sensor Gas
Érzékelő - pontos érzékelés, többszörös riasztás, akár 70 Db-es riasztási hang, smart csatlakozás, alacsony energiafogyasztás

11 970 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Tsl_22_30
iQtech Smartlife GS02 Zigbee Gázérzékelő, Zigbee 3.0
Detektor - gázérzékelő, Zigbee 3.0

14 140 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: iQ21TECH145
3,9
Zigbee levegőminőség-érzékelő - AQARA TVOC Air Quality Monitor
Érzékelő - méri a levegő hőmérsékletét, páratartalmat és a benne található illékony szerves anyagok jelenlétét, támogatja az intelligens otthoni automatizálást, az akkumulátor élettartama akár két év is lehet, ZigBee 3.0 technológiát használ, a megfelelő működéshez központi egységhez kell csatlakoztatni

16 750 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AqRAA21023
5,0
AirThings Wave mini - levegőminőség, páratartalom, hőmérséklet és légi vegyi anyagok érzékelője
Levegőminőség mérő - okos levegőminőség-érzékelő, amely megtanít a környezet minőségének javítására fontos változók mérésével. A beltéri érzékelő méri a páratartalmat, a levegőben lévő vegyi anyagokat (VOC) és a hőmérsékletet. Bluetooth és ingyenes alkalmazások a GooglePlay és az App Store áruházban.

28 250 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Air21TNG1
4,1
Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm
Detektor - szén-monoxid érzékelő 85 dB hangerejű riasztóval és okostelefonra küldött valós idejű riasztásokkal, WiFi, Bluetooth, töltöttségjelzés, Apple HomeKit kompatibilis, önállóan működő egység, elem élettartama: 10 év, cseh és angol nyelvű Android és iOS alkalmazás, webes alkalmazás

38 980 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NetA_21_01
AirThings View Pollution - levegőminőség-figyelő
Levegőminőség mérő - beltéri környezetbe, ahol a páratartalmat és a hőmérsékletet figyeli. A tápellátás elem vagy USB kábel révén történik. A levegőérzékelő könnyen csatlakoztatható alkalmazáshoz Wi-Fi-n vagy HUB-on keresztül az AirThings Smartlink funkció segítségével. Az alkalmazás kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel. AirThings View Pollution egyaránt kommunikál az IFTTT, Google Assistant és Amazon Alexa hangasszisztensekkel.

49 950 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Air22TNG2
4,4
AirThings Wave plus - levegőminőség, radon, páratartalom, hőmérséklet, VOC, CO2 és nyomás érzékelő
Levegőminőség mérő - Beltéri érzékelő, 6 radon érzékelő, CO2, páratartalom, hőfok, vegyi anyagok a levegőben (VOC) és nyomás.

66 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Air21TNG2

Gázérzékelők - használt

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ