30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Gembird Berlin fehér

Termékkatalógus
Gembird Berlin fehér
3,9 85 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató -Bluetooth v.3.0 + EDR, beépített mikrofon, 320 mAh Li-ion akkumulátor, 1 m-es USB kábel a töltéshez
Kód:  JP141g9 Termékszám:  BHP-BER-W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gembird Berlin fehér

A Gembird Berlin  luxus fehér változata vezeték nélküli sztereó fejhallgató, amely kényelmes zenehallgatásra és telefonálásra lett tevezve. A beépített mikrofonnak köszönhetően gördülékenyen tud a játszani vagy akár telefonon beszélgetni. A műbőr fülpárnák kényelmes viseletet biztosítanak az állítható fejpánttal, komfortot nyújtanak még a kimondottan hosszadalmas viselet esetén is. Egyetlen feltöltéssel 15 órát bír a készenléti állapotban, míg az akkumulátor élettartama 500 óra. 

A fülkagylókon elérhetőek a multimédiás vezérlők, beleértve a hangerőszabályozókat, és a hangerő némítása funkciót. A fejhallgató bármilyen Bluetooth kompatibilis eszközzel használható. Most már nem szükséges a  számítógéphez közel tartózkodnia, fejhallgató 10 méteres hatótávolsággal rendelkezik. Merüljön el bátran kedvenc dallamaiban és élvezze a fejhallgató előnyeit! A csomag tartalmaz egy 1 m hosszú USB kábelt a töltéshez.


A fejhallgató előnyei:

  • Beépített mikrofon
  • 15 órás zenehallgatási egy töltéssel
  • 10 m-es hatótávolság
  • luxus design
  • Fejlett DSP zajcsökkentés

     

Műszaki adatok:

Akkumulátor:
320 mAh Li-ion
Töltési idő: 3 óra

Súly:
130 g

Méretek (Sz x Ma x Mé):
170 x 175 x 70 mm

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szép napot! Kérdezem, hogy a csomagban van bluetooth adapter, vagy külön venni kell hozzá? thx, nick

Kérdések és válaszok: Gembird Berlin fehér
Kiegészítők: Gembird Berlin fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird Berlin bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gembird Berlin biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gembird Berlin weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gembird Berlin weiß.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ