Shop roku Akvizice ApF HU

Gembird SPK-BT-002

Termékkatalógus
Gembird SPK-BT-002
5 3 értékelés
Bluetooth hangszóró 3W RMS, 85 db, 20 Hz - 20 kHz, integrált Akkumulátor: 400 mAh, Bluetooth 3.0, kihangosító, 3,5 mm-es jack, micro USB
Kód:  JG572 Termékszám:  SPK-BT-002 Gyártó honlapja:

Gembird SPK-BT-002

Hordozható hangszóró a stílusos alumínium test a tökéletes társ a személyes élmény, még a szélesebb közönség számára. Megőrzi az egyszerű használat a kicsi, mégis biztosítja a tiszta szavalat zene egész spektrumát műfajok. Az intenzitás a mély és megfelelő térfogatú sokkal nagyobb rendszerek, de itt a hangszóró egyszerűen áthelyezik az a hely, ahol meg szeretne hallgatni.

legfontosabb jellemzői

  • Hordozható hangszóró egy szép alumínium házban
  • Minőség és hangos zene a legkülönbözőbb forrásokból
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat 10 m-ig
  • Az eszköz is csatlakoztatható egy audió kábelt
  • Tölthető akkumulátor (akár 12 órán át, kihangosító, vagy akár 3 óra zene)

Vezeték és kábel

Zene, nem élvez nehéz kábelezés. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy helyezze a hangszóró akár 10 méterre a hangforrás, így a zene felszabadul, és szüksége van egy kanapé vagy ágy. Köszönhetően azonban a 3,5 mm-es hangszórók használható az audió eszközök, amelyek általában nem támogatja a Bluetooth. Alkalmas kapcsolat és kézi MP3 lejátszók, asztali számítógépek és hasonlók.

Socket nincs szükség

Ahhoz, hogy a zenét, bárhová is megy, és még vezetékek nélkül, hangszóró fel van szerelve egy akkumulátorral. Ta dokáže reproduktory napájet po dobu až 12 hodin při handsfree hovorech nebo až 3 hodiny přehrávání hudby. Az újratöltés a legsokoldalúbb módon - USB csatlakozó.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gembird SPK-BT-002
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird SPK-BT-002 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gembird SPK-BT-002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gembird SPK-BT-002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gembird SPK-BT-002.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ