30 dnů na vrácení Shop roku

Gemini PMX-20

Termékkatalógus
Gemini PMX-20
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 4, kimenetek: 1× Combo XLR, 10× RCA, kimenetek: 2× XLR, 8× RCA, 6,3mm Jack fejhallgató kimenet, equalizer, potenciométer
Kód:  GEMId35 Termékszám:  PMX-20

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gemini PMX-20

A Gemini PMX-20 digitális keverőpult egy 4 csatornás keverőpult. A legkomolyabb igényeket is kielégíti. Kombinálja a keverőpultot, a MIDI-vezérlőt és az alacsony késleltetésű többcsatornás hangkártyát. Értékelni fogod a többféle üzemmód lehetőségét. A Gemini PMX-20 keverőpult 24 bites audio interfésszelrendelkezik, amely PC és Mac kompatibilis. Ezzel az interfésszel könnyedén rögzíthetsz mixeket és digitalizálhatsz bakelitlemezeket is. A Gemini PMX-20 keverőpultot masszív, teljesen fémből készült ház védi, így hosszú ideig használható. 

A Gemini PMX-20 keverőpult főbb jellemzői

  • A Gemini PMX-20 keverőpult egyszerre három funkciót kínál
  • Kombinál egy keverőpultot, egy MIDI-vezérlőt és egy többcsatornás hangkártyát
  • A Gemini PMX-20 keverőpult három üzemmódban működik.
  • 16 háttérvilágítású Pad gombot tartalmaz
  • Értékelni fogod a professzionális csatlakozókat a fő kimenetekhez
  • Tartalmazza a VirtualIDJ szoftvert 

A Gemini PMX-20 keverőpult 3 üzemmódban működik

A Gemini PMX-20 első üzemmódja egy 4 csatornás keverőpult, amely saját belső processzorral van felszerelve.  Nem kell számítógéphez csatlakoztatni. A második üzemmód a MIDI-vezérlő, ahol 8 hangkimenet található. Ezek közül négy sztereó kimenet. A harmadik üzemmód DVS-t kínál. Itt az 1. és 2. csatorna DVS üzemmódbanműködik, a 3. és 4. csatorna pedig készen áll a MIDI vezérlésre, a belső audio interfész pedig 4 in/ 4 out-ra van átkonfigurálva. Mostantól bármilyen futó szoftverrel, például Virtual DJ-vel vezérelheted. 

A Gemini PMX-20 keverőpult egyszerű csatlakoztatása

Csatlakoztasd a Gemini PMX-20 keverőpultot a számítógépedhez a mellékelt USB-kábel segítségével. Mac számítógép esetén nincs szükség további illesztőprogramokra. Windows esetén a gyártó a Gemini ASIO illesztőprogramok telepítését ajánlja. A Gemini Updater rendszeres frissítéseket biztosít. A programok szabadon letölthetőkagyártó weboldaláról. A csomag tartalmazza a VirtualDJ LE DVS-támogatással ellátott verzióját. 

A Gemini PMX-20 keverőpult gazdag felszereltsége

A Gemini PMX-20 keverőpult mindkét oldalán nyolc színesen megvilágított Pad gomb található. Az azonnali, tiszta és pontos triggerelésre tervezték a Cue-pontokról és a mintákról. Van egy forgókódoló, amellyel a crossfader reakcióját a lassú keveréstől az éles átmenetig lehet beállítani. Külső effektekhez használd a sztereóSend és Return csatornákat.  A Gemini PMX-20 professzionális csatlakozókkal van felszerelve a fő kimenethez szimmetrikus és nem szimmetrikus, fejhallgató kimenet, Booth kimenetek a hallgatáshoz és a felvételhez, line szintű sztereó bemenetek érzékenységkapcsolóval a lemezjátszókhoz, Jack TRS/XLR mikrofonbemenet, effektek Send ésReturn,valamint egy USB-B port a számítógéphez való csatlakozáshoz. A panel tetején egy nagyméretű Track Search kódoló található a zenetárban való egyszerű navigáláshoz. Emellett lehetőség van a dalok böngészésére és kiválasztására számítógépes kapcsolat nélkül is. Minden csatorna vezérelheti a Gain-t, egy 3 sávos EQ-t és egy kettősHPF/LPFszűrőt. 

    

Paraméterek

Csatornák száma
4 × Kész!
Hangszínszabályzó
12 × Kész!
Combo XLR
1 × Kész!

Csatorna tulajdonságai

Hangszínszabályzó
12 × Kész!

Bemenetek

Combo XLR
1 × Kész!
RCA
10 × Kész!

Kimenetek

RCA
8 × Kész!
XLR
2 × Kész!
Fejhallgató csatlakozó
6,3mm Jack Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gemini PMX-20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gemini PMX-20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gemini PMX-20.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ