Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Genius 10000N Orchid Purple SPECIAL EDITION

Termékkatalógus
Genius 10000N Orchid Purple SPECIAL EDITION
5 1 értékelés
Elektromos fogkefe - forgó, 48000 rezgés/perc, 6 tisztítási mód, 1 db pótfej, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, mobilalkalmazással
Kód:  GENEK690 Termékszám:  4210201267690

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Genius 10000N Orchid Purple SPECIAL EDITION

Az Oral-B Genius 10000N Orchid Purple az első intelligens Oral-B tisztítórendszer új ínyvédő technológiával, amely segíti a fogmosást a fogorvosok ajánlása szerint. Modern megjelenésével és egyedi technológiájával le fog nyűgözni. Az egyedi helyzetmeghatározó technológia és a kerek fejkefe alkalmazkodik az egyes fogformákhoz, és hatékonyan eltávolít akár 100%-kal több lepedéket is. Az íny egészséges és szép lesz az első naptól kezdve. A fejlett kefetechnika óvatosan távolítja el a kávétól vagy ételektől származó felületi foltokat. Percenként 48 000 rezgés biztosít a fogak tökéletes gondozása érdekében. Hatékonyan akadályozza meg az ínyérzékenység miatt felmerülő lehetséges problémákat. Egy tartalék fej található a csomagolásban.

A Genius 10000N Orchid Purple SPECIAL EDITION elektromos fogkefe főbb jellemzői

  • Oral-B Genius 10000N Az Orchid Purple az első intelligens Oral-B tisztítórendszer, amely új ínyvédő technológiával rendelkezik
  • Egyedülálló helyzetmeghatározó technológia és kerek kefefej
  • A fejlett kefetechnika óvatosan távolítja el a felületi foltokat
  • Percenként 48 000 rezgés a fogak tökéletes gondozása érdekében
  • Hatékonyan akadályozza meg az ínyérzékenység miatt felmerülő lehetséges problémákat
  • A kefe praktikus SmartRing kijelzőt és nyomásszabályozást kínál
  • 6 tisztítási mód és a Pro Clean funkció, amely fehéríti és kíméletesen gondoskodik az ínyről és a fogakról
  • A kefét a telefonhoz  Bluetooth technológiával csatlakoztathatod
  • Az Oral-B fehér lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen töltéssel akár 2 hétig is használható
  • Praktikus akkumulátor állapotjelző
  • Kettős újratölthető utazási tok USB porttal
  • A fogkefét és az okostelefonod egyszerre is feltöltheted
  • Egy tartalék fej mellékelve

Hatékony fogtisztító technológia

Fogaid mindig ellenőrzés alatt tartja és a lehető legjobban ápolja. A fogkefe praktikus SmartRing indikátort és nyomásszabályozót tartalmaz, amely csökkenti a sebességet, és figyelmeztet, ha túl keményen nyomod a fogakhoz, hogy kíméletesebben tisztítsd azokat.  A kefe 6 tisztítási módot és egy Pro Clean funkciót kínál, amely fehéríti és óvatosan gondozza az ínyeket és a fogakat. A Bluetooth funkción keresztül csatlakoztathatod az fogkefét a telefonodhoz, és egyszerűen ellenőrizheted a tisztítás eredményét.

Erőteljes akkumulátor és duális töltésű utazási tok

Az Oral-B kefe fehér lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen töltéssel akár 2 hét üzemeltetést is biztosít. Ha lemerül az akkumulátor töltöttsége, az akkumulátor jelzőfénye ezt megmutatja. A kefe praktikus, kettős töltésű USB porttal ellátott utazási tokkal van felszerelve, amelyet bárhová magáddal vihetsz. Ezen felül feltöltheted a fogkefédet és az okostelefonodat is.

Paraméterek

Sorozat szerint

Sorozat
Oral B Genius Kész!

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban
1 db Kész!
Töltők száma
1 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Genius 10000N Orchid Purple SPECIAL EDITION Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Genius 10000N Orchid Purple SPECIAL EDITION. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius 10000N Orchid Purple SPECIAL EDITION. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius 10000N LOrchid Purple SPECIAL EDITION. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius 10000N LOrchid Purple SPECIAL EDITION.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ