Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V

Termékkatalógus
Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V
4,6 836 értékelés
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, surround hangzás (7.1), frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 95 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es átalakító, 2,5 m hosszú kábel, USB
Kód:  JG214e3 Termékszám:  31710043101 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V

A Genius CAVIMANUS professzionális, 7.1 csatornás mikrofonos gaming fejhallgató ideális választás a legigényesebb játékosok számára!


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Boční pohled

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Előbb hallasz meg másokat, mint ők téged

Hogy túlélhess a játék világában, egy lépéssel előbb kell hallanod az ellenséget, mint fordítva. A virtuális, 7.1 csatornás, 40 mm-es neodímium átalakítóval rendelkező CAVIMANUS rendszer optimális eszköz ezen feltétel teljesítéséhez.


Mindössze ennyi kell a játékhoz

A játéknak új dimenziót ad a beépített vibrációs mechanizmus, valamint a hatásos kék LED háttérvilágítás. A hangerőszabályzás egyenesen a fülrészen van elhelyezve, így mindig keresgélés nélkül elérhető. Természetes jellemző továbbá a mikrofon elhelyezése egy elfordítható karon, amely megkönnyíti annak behajtását, ha éppen nincs rá szükséged.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ovládání

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

Az 1983-ban alapított tajvani vállalat több mint 30 éves fennállása alatt világszerte több millió elégedett ügyfelet szerzett. Ma már nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hongkongban, Kínában és számos más országban is sűrű fiókhálózattal büszkélkedhet. A Genius elsősorban a számítógépes kiegészítők, köztük billentyűzetek, egerek, grafikus tabletek és kontrollerek területén szerzett tekintélyt. A Genius perifériák minden igényes felhasználót kielégítenek, ezért az irodában éppúgy használatosak, mint a lelkes gamerek asztalán. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ