A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Genius GX Gaming Headset HS-G680

Termékkatalógus
Genius GX Gaming Headset HS-G680
5 1 értékelés
Gamer fejhallgató - 20Hz-20kHz, 3,5 mm-es jack csatlakozó
Kód:  JG214e2a Termékszám:  31710201100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Genius GX Gaming Headset HS-G680

Új gamer fejhallgatót keresel, de nem szeretnél felháborító összegeket rákölteni? Ebben az esetben ez a prémium minőségű Genius fejhallgató pontosan az, amire szükséged van. Hála a 7.1 csatornás virtuális surround rendszernek,  egyenesen az események középpontjába kerülsz, és előbb fogod meghallani az ellenséget, bármerről is közelítsen. 

Legfontosabb jellemzők

  • Megfizethető gaming headset
  • Extra nagy, 50 mm-es hangszórók
  • Minőségi kivitelezés, és kényelmes párnázat
  • Állítható mikrofon
  • Vezérlés a kábelen
  • Háttérvilágítás
  • USB csatlakozó

Profi, aki nem okoz csalódást

Nincs olyan megfizethető fejhallgató, amely mindent tud, amire egy profinak szüksége van? A  HS-G680 gyorsan megoldja a problémád. Nem csak, hogy 50 mm-es hangszórókkal rendelkezik, de azok lenyűgözően is szólnak. A zárt kialakítás miatt tökéletesen körbeöleli a füledet, és a kényelmes párnázat teljesen elszigetel a környezeti zajoktól. A bőr fejpánt pedig természetesen állíthatő. 

Nincs igazi gaming headset megfelelő mikrofon nélkül. Ez a modell teljesen visszahúzható és állítható szögű, így teljesen testre szabhatod az ízlésed szerint. Továbbá kristálytiszta hangátvitelt biztosít, és ki-/be- lehet kapcsolni közvetlenül, a kábelen elhelyezett vezérlővel, amelyen hangerőszabályzó és a fejhallgató ki-/bekapcsoló gombja is megtalálható.  

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Az 1983-ban alapított tajvani vállalat több mint 30 éves fennállása alatt világszerte több millió elégedett ügyfelet szerzett. Ma már nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hongkongban, Kínában és számos más országban is sűrű fiókhálózattal büszkélkedhet. A Genius elsősorban a számítógépes kiegészítők, köztük billentyűzetek, egerek, grafikus tabletek és kontrollerek területén szerzett tekintélyt. A Genius perifériák minden igényes felhasználót kielégítenek, ezért az irodában éppúgy használatosak, mint a lelkes gamerek asztalán. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Genius GX Gaming Headset HS-G680 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming Headset HS-G680. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius GX Gaming Headset HS-G680. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming Headset HS-G680. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GX Gaming Headset HS-G680.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ