Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Genius HS-M270 fekete-narancs

Termékkatalógus
Genius HS-M270 fekete-narancs
5 2 értékelés
Fej-/fülhallgató sport, 20Hz-20kHz, kiterjesztett ellenőrzés a kábel, 3,5 mm-es jack csatlakozó, szilikonbetét 3 méretben, tasak, kábel 1,2 m
Kód:  JG214b8i2 Termékszám:  31710195101 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Genius HS-M270 fekete-narancs

Minden okostelefon és táblagép a multimédia korlátlan világának egy-egy részletét tárja fel előttünk. Ilyen például új szolgáltatásunk, az Alza Premium is. Viszont ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassuk ki internetes kalandjainkból, szükség van egy jó minőségű fülhallgatóra. Szerencsére a Genius HS-M270 pont tökéletes erre a célra.

Sport fejhallgató az aktív életmódhoz

A fejhallgató felszereltségéhez tartoznak a kényelmes akasztók (szilikonból), melyeket a fülünkre kell akasztani, és a fülhallgatók teljesen a helyükön maradnak futás vagy bármilyen testmozgás közben. A készülék teljes egészében ellenáll az izzadságnak, így esélytelen az emiatti elromlásuk. A szilikon akasztók a kábel részét képezik, ezért nagyon egyszerű beállítani a helyzetüket, hogy fülmérettől függetlenül minden használóra tökéletesen illeszkedjenek. 

A beépített mikrofon pedig arra jó, hogy Skype-on keresztül beszélgethessen ismerőseivel, és még órákkal később se fájduljon meg a füle. A kábel 1,2 méter hosszú, amelyet okos gombbal szereltünk fel, melynek 3 különböző funkciója is van.

Paraméterek

Szín
Narancssárga Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

Az 1983-ban alapított tajvani vállalat több mint 30 éves fennállása alatt világszerte több millió elégedett ügyfelet szerzett. Ma már nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hongkongban, Kínában és számos más országban is sűrű fiókhálózattal büszkélkedhet. A Genius elsősorban a számítógépes kiegészítők, köztük billentyűzetek, egerek, grafikus tabletek és kontrollerek területén szerzett tekintélyt. A Genius perifériák minden igényes felhasználót kielégítenek, ezért az irodában éppúgy használatosak, mint a lelkes gamerek asztalán. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Genius HS-M270 fekete-narancs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius HS-M270 černo-oranžové. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius HS-M270 čierno-oranžové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius HS-M270 in schwarz-orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius HS-M270 in schwarz-orange.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ