A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Genius NX-7010 WhiteRed Metallic

Termékkatalógus
Genius NX-7010 WhiteRed Metallic
4,8 9 értékelés
Egér - vezeték nélküli, szimmetrikus, csatlakozás módja vezeték nélküli USB vevőegység, 1200 DPI érzékenység, 3 gombos, hagyományos görgő, mérete 3,7 × 5,7 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,079 kg
3 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ME158r22r5 Termékszám:  31030114111 Gyártó honlapja:
Genius NX-7010 WhiteRed Metallic 3 290 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

8 560 Ft
Szett megvásárlása
10 250 Ft
Szett megvásárlása

Genius NX-7010 WhiteRed Metallic

A Genius a számítógépes kiegészítők terén már temérdek elégedett ügyféllel rendelkezik az egész világon. A touchpadon történő munka a legtöbb ember számára roppantul idegesítő tud lenni, ám ez a probléma könnyedén orvosolható, mégpedig egy minőségi egér beszerzésével. Készültünk számodra egy termékkel, amely tökéletesen megoldja majd minden problémádat. Ez a kicsi és elegáns vezeték nélküli egér a számítógéped vagy laptopod nagyszerű kiegészítője lesz majd, amely nem foglal sok helyet, ráadásul még a zavaró kábelektől is megszabadít. Ötvözi a precíz kidolgozást és a modern designt a funkcionalitással és a tetszetős szinvilágával.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi kidolgozás
  • Átkapcsolható 800/1200 dpi felbontás
  • Szimmetrikus kialakítás
  • Kifinomult design
  • BlueEye szenzor
  • Vezeték nélküli kapcsolat
  • Vevőegység tároló
  • Kedvező ár

Szinte bármilyen felületen mindenféle gond nélkül

Ez az egér úgy lett tervezve, hogy még egésznapos használat során is maxmális kényelmet nyújthasson. Lehetsz balkezes vagy épp jobbkezes, a kezedben akkor is úgy fekszik majd, mintha csak ráöntötték volna, hála a szimmetrikus kialakításának. Az egérnek az érzékelőjét sem kell szégyellnie, ugyanis a BlueEye szenzor a maga 1200 dpi-s felbontásával lehengerlő pontosságú érzékelést tesz lehetővé. Használhatod üvegen, poros asztalon, szőnyegen, de még akár a kanapén is. Ez az egér sosem fog csalódást okozni, és a muka mindig 100%-os lesz általa.

A gyártó az egér belsejét még egy vevőegység tárolására való kis rekesszel is ellátta, hogy még véletlenül se tudd elveszíteni azt. Többé már nem lesz gond, hogy még ezt is a fejedben kelljen tartani. Hála a kompakt méreteinek, egy kedvenc és tökéletes útitárs lesz belőle a szolgálati utazásaid alkalmával. Az egér paramétereinek -a felbontást is beleértve- beállítását szolgáló szoftver elérhető a gyártó honlapján.

Paraméterek

Interfész
Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!
Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!
Érzékenység
1 200 DPI Kész!

Csatlakozás

Interfész
Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Érzékelő

Érzékenység
1 200 DPI Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!

Méret & súly

Szélesség
5,7 cm Kész!
Magasság
3,7 cm Kész!
Mélység
10 cm Kész!
Tömeg
0,08 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter

Az 1983-ban alapított tajvani vállalat több mint 30 éves fennállása alatt világszerte több millió elégedett ügyfelet szerzett. Ma már nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hongkongban, Kínában és számos más országban is sűrű fiókhálózattal büszkélkedhet. A Genius elsősorban a számítógépes kiegészítők, köztük billentyűzetek, egerek, grafikus tabletek és kontrollerek területén szerzett tekintélyt. A Genius perifériák minden igényes felhasználót kielégítenek, ezért az irodában éppúgy használatosak, mint a lelkes gamerek asztalán. 

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Genius NX-7010 WhiteRed Metallic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius NX-7010 WhiteRed Metallic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius NX-7010 WhiteRed Metallic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius NX-7010 Weiß-Rot Metallic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius NX-7010 Weiß-Rot Metallic.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ