Shop roku Akvizice ApF HU

Genius SP-906BT fekete

Termékkatalógus
Genius SP-906BT fekete
4,2 9 értékelés
Bluetooth hangszóró - bluetooth 4.1, 3W RMS teljesítmény, beépített 500mAh Li-ion akkumulátor
Kód:  JG014l1a Termékszám:  31731072100 Gyártó honlapja:

Genius SP-906BT fekete

Még egy ilyen kicsi hangszóró is megfelelő hangzást biztosít kültéri zenehallgatáshoz. Zenehallgatás bárhol, mert a hangszóró zsebméretű és könnyű. Kösd a derekadra sétához, futáshoz,edzéshez vagy kerékpározáshoz, ezzel a hallótávolság nagy mértékben lecsökken. 

Legfontosabb jellemzői

  • Egy nagyon kompakt hangszóró, hogy bárhol hallgathass zenét
  • Nagy hangerő a méret és a kinti használat ellenére
  • Vezeték nélküli lejátszás a telefonról vagy tabletről Bluetooth segítségével
  • Gombokkal válthatsz a zeneszámok között, és állíthatod a hangerőt
  • Kihangosított telefonálás és konferencia-hívások (kihangosító)
  • Saját akkumulátor akár 5 órányi zenehallgatáshoz
  • Feltöltés USB-n (2,5 óra tölteni)

Útközben sem maradsz le semmiről

A hang egy optimalizált 40 mm meghajtóról jön. Kis mérete ellenére kíváló zenehallgatási élményt biztosít. Az akkumulátora szintén megnyerő, 5 órányi lejátszást is megenged. Játssz le zenét a Bluetooth eszközödről, például okostelefonodról vagy tabletedről. Ezenkívül, a hangszóró gombjaival lépkedhetsz a zeneszámok között, állíthatod a hangerőt, és a hívásfogadás gombbal aktiválhatod a kihangosítót.

 

Az 1983-ban alapított tajvani vállalat több mint 30 éves fennállása alatt világszerte több millió elégedett ügyfelet szerzett. Ma már nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hongkongban, Kínában és számos más országban is sűrű fiókhálózattal büszkélkedhet. A Genius elsősorban a számítógépes kiegészítők, köztük billentyűzetek, egerek, grafikus tabletek és kontrollerek területén szerzett tekintélyt. A Genius perifériák minden igényes felhasználót kielégítenek, ezért az irodában éppúgy használatosak, mint a lelkes gamerek asztalán. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Genius SP-906BT fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius SP-906BT černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius SP-906BT čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius SP-906BT schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius SP-906BT schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ