AlzaBoxy Q1 Shop roku

Genius SP-906BT Plus M2 metállila

Termékkatalógus
Genius SP-906BT Plus M2 metállila
Bluetooth hangszóró - AirPlay,
Kód:  JG054d5 Termékszám:  31730007409 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Genius SP-906BT Plus M2 metállila

A metál lila Genius SP-906BT Plus egy kis hordozható hangszóró, amely bármely helyzetben használható. Kompakt méretének és kis tömegének köszönhetően főként utazáskor értékeled majd. A hangszóró korong alakú, így könnyen zsebre tehető. A hangszóróhoz tartozó karabiner segítségével könnyen rögzítheted a hátizsákodra. A hangszóró akkumulátorának üzemideje akár 10 óra, amely elegendő a legtöbb megszokott tevékenységhez, amelyek közben zenét akarsz hallgatni. A minőségi zenei élményről a széles frekvenciatartomány gondoskodik, és a hordozható hangszóró jó zenei teljesítményt nyújt. Az eszközeidhez való kapcsolódást a Bluetooth 4.1 biztosítja. Természetesen található rajta egy 3,5 mm fejhallgató kimenet is.

A Genius SP-906BT Plus M2 metál lila hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Hosszú akkumulátor üzemidő
  • A hangszóró könnyen rögzíthető bárhova
  • Kompakt forma és kis tömeg
  • A Genius hangszóró széles frekvenciatartománnyal rendelkezik
  • Fejhallgató kimenet

Paraméterek

Vezeték nélküli funkciók
AirPlay Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
AirPlay Kész!

Az 1983-ban alapított tajvani vállalat több mint 30 éves fennállása alatt világszerte több millió elégedett ügyfelet szerzett. Ma már nemcsak hazájában, hanem az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hongkongban, Kínában és számos más országban is sűrű fiókhálózattal büszkélkedhet. A Genius elsősorban a számítógépes kiegészítők, köztük billentyűzetek, egerek, grafikus tabletek és kontrollerek területén szerzett tekintélyt. A Genius perifériák minden igényes felhasználót kielégítenek, ezért az irodában éppúgy használatosak, mint a lelkes gamerek asztalán. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Genius SP-906BT Plus M2 metállila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius SP-906BT Plus M2 metalická fialová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Genius SP-906BT Plus M2 metalická fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SP-906BT Plus M2 Metallic violett. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SP-906BT Plus M2 Metallic violett.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ