A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU Akvizice ApF HU

GIGABYTE 990FX-Gaming

Termékkatalógus
GIGABYTE 990FX-Gaming
4,8 6 értékelés
Alaplap - AMD 990FX/SB950, 2x PCIe x16, DDR3 2000, SATA III RAID, USB 3.1 Gen 1, LAN, ATX, 7.1 csatornás audio, scAM3+
Kód:  AG530n5 Termékszám:  GA-990FX-Gaming Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE 990FX-Gaming

 

A Gaming sorozat alaplapok a legjobbat hozzák el az igényes játékosoknak. A csúcsminőségű, a piacon fellelhető legjobb alkatrészek és a méretezett hűtés még csak a jéghegy csúcsa. A Gigabytes büszke a technológiai készleteire, a maximális, Ultra Durable tartósság jelképeire. A név a legjobb alkatrészeket, kiváló teljesítményt jelent, kiegészülve egy vastagabb réteg rézbevonattal a PCB-n és egy dual BIOS-el, HDD-ről vagy Flash-ről támogatva. A cég a piacvezető árnyékolt PCI-Express portok tekintetében.

Legfontosabb jellemzői:

  • Támogatja a legújabb AMD processzorokat
  • Csúcs lapkakészlet
  • SLI és Crossfire
  • Kiváló minőségű audió kimenet
  • LED világítással
  • Villámgyors interfész és hálózati kártya

Élvonalbeli felszerelés

Az alaplap a csúcskategóriás AMD 990FX köré épül, ami az AMD egyik legjobb platformja mostanában. A rendszer támogatja a Radeon grakfikus kártyákat CrossFire módban is, amivel az AMD nem tudott versenyezni a 2-way SLi-vel. Az AMD SB 950 felel a kapcsolatért az akár hat merevlemezzel SATA 6GB/s és egy M.2 interfész révén. Emellett akár 12 USB 2.0 csatlakozót is elbír, míg az újabb, 3.0 és 3.1-es verziókat VIA és AS Media külső vezérlőről elérhetők. Piacvezető szerepe van az USB 3.1 Type-C kétirányú csatlakozó eszközzel. A játékosok minden bizonnyal értékelik majd a nagy teljesítményű E2200 Killer hálózati cirque-t..

Kiváló hangminőség

A hangminőség szerelmeseinek nem kell többé a PC-jüket külön hangkártyával felszerelni. Köszönhetően a remek kivitelezésű designnak, a legjobb minőségű kondenzátoroknak és a külön, audiónak fennatartott PCB területet, a hang tökéletesen zavartalan lesz. A cserélhető műveleti erősítővel pedig akkurátusan állíthatja be a hangerősséget és hangszínt. A vérbeli audiófileknek pedig az alaplapotfelszereltük egy jól árnyékolt USB csatlakozóval egy külső D/A hangátalakító számára.

 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Lapkakészlet
AMD 990FX Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM3+ Kész!
Lapkakészlet
AMD 990FX Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő, AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE 990FX-Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE 990FX-Gaming. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE 990FX-Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE 990FX-Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE 990FX-Gaming.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ