AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

GIGABYTE A320-DS3

Termékkatalógus
GIGABYTE A320-DS3
5 2 értékelés
Alaplap - AMD A320, DDR4 3200MHz (OC), 2x PCIe x16, SATA III RAID, USB 3.1 Gen 2, GLAN, VGA, DVI, 8 csatornás hang, ATX, AM4-es foglalat, Ryzen
Kód:  AG180d1a Termékszám:  A320-DS3

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE A320-DS3

 Az AMD A320-DS3 alaplap támogatja az integrált grafikus kártyával rendelkező AMD Ryzen 2000 processzorokat. Ezzel az alaplappal az AMD Ryzen processzorainak minden előnyét élvezheted. A Smart Fan 5 ventilátor technológiának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a számítógép nagy teljesítményéhez tökéletes hűtés is társul. Az alaplap hat hőérzékelőt és négy hibrid csatlakozót tartalmaz a ventilátorok számára. Ez a megoldás rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy még a nagy teljesítményt igénylő játékok használatakor is megfelelő hűtést biztosítson. A hibrid csatlakozók automatikusan érzékelik a hűtőborda típusát, például ventilátort vagy szivattyút, és akár 2A-ig terjedő áramfelvételre is képes. Az Smart Fan 5 szoftver lehetővé teszi, hogy több módot állíts be úgy, hogy a hűtőrendszer a számítógép terhelésének megfelelően működjön. 

 A GIGABYTE A320-DS3 alaplap főbb jellemzői


  • AMD Ryzen 2000 processzorokhoz 
  • EasyTune - lehetővé teszi a rendszerbeállítások finomhangolását 
  • Rendszerinformáció-figyelő - Információk az aktuális rendszer állapotáról 
  • 3D OSD - automatikusan érzékeli és megjeleníti a rendszerinformációkat játék közben 
  • XSplit Gamecaster + Broadcaster 
  • Frissített BIOS 

 Alaplap tele innovációval

Az AMD A320-DS3 alaplap szintén növelte a BIOS interfészt, amely lehetővé teszi a különböző bet-fuss funkciók beállítását a Windows futtatásához. A gigabites LAN Realtek Gbe hálókártya a cFosSpeed hálózati forgalomirányító alkalmazással is kiváló opció - hiszen javítja a hálózati késleltetést és fenntartva az alacsony válaszidőt. Ez a hálókártya kevesebb energiát fogyaszt, mint a hasonló termékek.

Ezenkívül a gyors USB 3.1 Gen 2  lenyűgöző átviteli sebessége akár a 10 Gbps-t is eléri. Az USB 3.1 Gen 1-hez képest kétszer olyan gyors és természetesen kompatibilis az összes meglévő USB eszközzel. A memóriafoglalatok szabadalmaztatott kettős zárral rendelkeznek. 

 Az A320-DS3 nagyobb tartóssággal rendelkezik

 A Gigabyte UltraDurable alaplapok kénmentes ellenállásokkal rendelkezik, így a kénvegyületek nem tudnak behatolni az alaplapba, megelőzve ezzel az általuk kiváltott kémiai változásokat. Ezzel biztosítható, hogy az alaplap ugyanúgy működik a teljes életciklusa alatt. Az A320-DS3 alaplap megnövekedett védelmet nyújt a nedvesség ellen, különösen a nedvességálló üvegszálas anyag használatának köszönhetően. Emellett alacsony RDS-el (on) rendelkező MOSFET-et is használ, így a maradék hő eltávolítása nagyon alacsony energiaveszteséggel jár. 


Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD A320 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD A320 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, Jack, PS/2, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE A320-DS3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE A320-DS3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE A320-DS3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE A320-DS3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE A320-DS3.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ