Slevy s AP+ 30 dnů na vrácení

GIGABYTE A520I AC

Termékkatalógus
GIGABYTE A520I AC
5 1 értékelés
Alaplap - AMD A520, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2×, DDR4, 5300MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, WiFi, Bluetooth, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, mITX (Mini ITX) alaplap formátum
Kód:  AGa520a5 Termékszám:  A520I AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE A520I AC

GIGABYTE A520I AC - megfizethető alaplap az AMD Ryzen 5000-hez mITX formátumban

A digitális PWM technológia és a MOSFET tranzisztorok használatának köszönhetően a GIGABYTE A520I AC alaplap képes minimalizálni a kapcsolási veszteségeket, alacsony hőmérsékleten működni és nagyon pontosan energiát nyújtani a legérzékenyebb és leginkább energiaigényes beépített komponenseknek. Az eredmény a teljes rendszer nagy teljesítménye és széles körű skálázhatósága. A GIGABYTE A520I AC alaplap AMD AM4 foglalattal a 3. generációs AMD Ryzen processzorokhoz és az AMD Ryzen 5000 sorozatú processzorokhoz készült.

AMD B520
Lapkakészlet

AM4
Processzor foglalat

DDR4 5 300 MHz
Támogatott memóriák

Egy pozíció az M.2 meghajtók számára

A GIGABYTE A520I AC alaplap egy pozíciót tartalmaz a PCIe 3.0×4 szabványú gyors M.2 meghajtóknak. Ez nagy átviteli sebességet biztosít a rendszerlemezre telepített összes alkalmazás és játék számára.

A GIGABYTE A520I AC alaplap hibrid ventilátorcsatlakozókkal rendelkezik

Egy modern számítógépes konfiguráció hűtése rendkívül fontos. Ezért a GIGABYTE A520I AC különleges hibrid csatlakozókkal rendelkezik. Automatikusan képesek felismerni a csatlakoztatott eszköz típusát, legyen az ventilátor vagy hőszivattyú eltérő PWM móddal vagy feszültséggel.

Nagyszerű gamer hálózati kártya és rengeteg csatlakozó

A Realtek 8118 LAN egy nagysebességű gigabites LAN automatikus sávszélesség-kiosztással, amely a legmagasabb prioritást biztosítja a játék vagy más előnyben részesített alkalmazás számára. A GIGABYTE A520I AC alaplapon rengeteg USB 2.0 és USB 3.2 port található a perifériák csatlakoztatására és a gyors adatátvitelre.

A GIGABYTE A520I AC alaplap hatásos megvilágítása az RGB Fusion 2.0-val

A többzónás világítás ma már a modern alaplapok fontos része. A mellékelt szoftver képes az összes támogatott eszközzel szinkronizálni a fényhatásokat. Konkrétan a videokártyákról, egerekről, fejhallgatókról, billentyűzetekről, számítógépes házakról és a ventilátorokról van szó.

A ventilátorok felügyelete és vezérlése

A Smart Fan 5 eszközzel teljes mértékben ellenőrizheted az összes csatlakoztatott ventilátort. És nemcsak ez, a Smart Fan 5 több hibrid ventilátorcsatlakozóval rendelkezik, amelyek támogatják a feszültség és a PWM vezérlését is, így a GIGABYTE A520I AC alaplap jobban együtt tud működni a vízhűtéssel.

A BIOS egyszerű frissítése

A GIGABYTE Q-Flash Plus alkalmazás lehetővé teszi a BIOS frissítését a Windowsról egy egyszerű és elegáns grafikus felület segítségével. A Q-Flash Plus képes automatikusan letölteni a legújabb verziót a GIGABYTE szervereiről, vagy frissíteni a BIOS-t a számítógépen lévő fájlból.

A GIGABYTE A520I AC alaplap fő jellemzői

  • Kizárólag a legújabb AMD Ryzen 5000/400/3000 processzorokhoz tervezve
  • 1× fejlett M.2 PCIe 3.0 csatlakozó az extra SSD sebességért
  • Gigabites LAN hálózati forgalomirányító alkalmazással + Dual Band WiFi + Bluetooth 4.2
  • USB 3.2 Gen1 a gyors adatátvitelhez külső tárolóról
  • Hangzás akár 7.1 csatornás kimenettel
  • Fizikailag csökkentett mITX formátum
  • Fejlett Smart Fan 5 felügyeleti technológia a Fan Stop funkcióval
  • Ingyenes XSplit Gamecaster szoftver a játékok streameléséhez
  • Stílusos RGB Fusion háttérvilágítás többzónás LED-ekkel és effektekkel
  • Hibrid digitális PWM

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD A520 Kész!
Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD A520 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mITX (Mini ITX) Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Flash BIOS CPU nélkül, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
ARGB LED Header, COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE A520I AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE A520I AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE A520I AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE A520I AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE A520I AC.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ