Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

GIGABYTE AB350M-HD3

Termékkatalógus
GIGABYTE AB350M-HD3
3,0 1 értékelés
Alaplap - AMD B350, PCIe x16, DDR4 3200 MHz (OC), M.2, 6x SATA 6 Gb/s, GLAN, USB 3.1 Gen 2, DVI, HDMI, ATX, RYZEN, AM4
Kód:  AG531c Termékszám:  GA-AB350M-HD3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE AB350M-HD3

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Teljesen új számítógépet szeretnél összerakni, amely ígéretes kilátásokkal rendelkezik a jövőre nézve? Hát akkor válaszd ezt a Gigabyte alaplapot AM4 sockettel, amely megnyitja előtted az utat a nyolcmagos AMD Ryzen processzorok felé! Ez az előrehaladott processzoros platform akkora teljesítménnyel bír, hogy számítási folyamatok egész sorában képes felülmúlni a jóval drágább konkurenciát.

Legfontosabb jellemzők

  • Kifejezetten a legújabb AMD Ryzen processzorok részére
  • Gigabyte LAN alkalmazások a megfelelő hálózati üzemeltetéshez
  • USB 3.1 a külső tárolókból való gyors adatátvitel érdekében
  • 2-Way CrossFire üzemmód támogatása
  • ALC887 audio processzor, akár 7.1 csatornás kimenettel
  • Előrehaladott Smart Fan 5 technológia
  • 6x SATA 6 Gb/s

Teljesértékű multimédiás és gamer élmények

Több videokártya csatlakoztatása nagyszerű megoldás azokban az esetekben, ha növelni akarod a grafikus teljesítményt a legnagyobb hardverigényű játékok érdekében. Ezt a lehetőséget a GIGABYTE AB350M-HD3 alaplap is biztosítja számodra. Akár 2 db videokártyát is csatlakoztathatsz 2-Way CrossFire üzemmódban, aminek köszönhetően a játékokat jóval magasabb fps értékeken is élvezheted. Megtalálható rajta a jól bevált ALC887 hangprocesszor is a maga 7.1 csatornás kimenetével, amely lehetővé teszi számodra a lehető legmagasabb hangminőséget és a valósághű térhatást.

Villámgyors adatátvitel

Mindenki ismeri az örökkévalóságig tartó időt, amíg az operációs rendszer betöltődik a merevlemezről. Ennek vetnek véget a villámgyors SSD-k, amelyeket ez az alaplap támogat. Hogy ne und halálra magad a külső adattárolóknál történő adatátvitel során, ezért a megszokott USB 2.0 portokon kívül a sokszorosoan gyorsabb második generációs USB 3.1 portok is megtalálhatóak, amelyek jól felismerhető piros színnel vannak jelölve.

Ajtó az alaplap összes alkalmazásához

A mellékelt szoftverek között megtalálható például a Gigabyte App Center is, amely lehetővé teszi számodra, hogy az alaplap minden egyes dolgába beleavatkozhass. A gyors és stabil internetkapcsolatot a cFosSpeed funkcióval rendelkező Gigabyte LAN segíti a hálózati forgalom kezelésének lehetőségével. A fejlesztések közül még megemlíthető az 5 helyen történő részletes hőérzékelés, ezáltal a hőmérséklet alapján állítható be a ventilátorok fordulatszáma (Smart Fan 5 funkció). 

 

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B350 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Ultra Durable Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE AB350M-HD3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE AB350M-HD3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE AB350M-HD3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE AB350M-HD3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE AB350M-HD3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ