Akvizice ApF HU Rapture

GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP

Termékkatalógus
GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP
Alaplap - Intel Z370, DDR4 2666, PCIe x16, SATA III RAID, 2x M.2, USB-C 3.1 Gen 2, GLAN, HDMI, 8 csatornás hang, ATX, 1151-es foglalat, kizárólag Coffee Lake processzorokhoz, beépített 32 GB-os Intel Optane memória
Kód:  AGZ370a10a Termékszám:  Z370 AORUS Ultra Gaming 2.0 OP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP

Az új Intel Coffee Lake processzorok könnyedén lekörözik az asztali platformokat. Az Intel prémium Core i7-es processzorának hat magja által nyújtott teljesítményt mindenki lenyűgözőnek fogja találni. Ennek kihasználásához egy olyan alaplapra lesz szükséged, amelyen megtalálható az átdolgozott 1151-es foglalat, és főleg az Intel Z370 lapkakészlet. Az alaplap előnye, hogy garantáltan támogatja a már említett Intel Coffee Lake processzorokat. A Gigabyte AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP a legigényesebb felhasználók és a tapasztalt overclockerek számára készült, akik arra törekszenek, hogy számítógépükből a lehető legjobb teljesítményt hozzák ki.

A Gigabyte AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP alaplapjának legfontosabb jellemzői

  • Beépített 32 GB-os Intel Optane memória
  • Kizárólag az Intel 8. generációs Intel Coffee Lake processzoraira összpontosítva
  • Az alaplapon az összes modern portot megtalálod, köztük az M.2 vagy az USB 3.1 Gen 2 Type-C csatlakozót
  • A termékhez akár 3 videokártyát is csatlakoztathatsz NVIDIA SLI vagy AMD CrossFire módban
  • Az Intel Gigabit LAN garantálja, hogy a csatlakozás-optimalizáló irányítással a kapcsolat mindig stabil legyen az online játékok közben.
  • A legfrissebb ALC 1220 audió kodek a játékok csúcsminőségű hangzása érdekében
  • A Smart Fan 5 alkalmazás több hőmérséklet-érzékelővel működik
  • Egyedülállóan vad megjelenés RGB Fusion világítással

Elképesztő teljesítmény a Coffee Lake processzorral kombinálva

A Gaming sorozat alaplapjai egyetlen céllal készültek, mégpedig azért, hogy még a legnagyobb teljesítményt igénylő játékok közben is elsőosztályú élményt nyújtsanak. A Gigabyte Z370-Ultra Gaming 2.0-OP alaplappal egyáltalán nem kell visszafognod magad. Ha a legnagyobb képátviteli sebesség elérésére törekszel, és nem akarsz kompromisszumot kötni a képfelbontás terén, akkor multigrafikus formátumot kell használnod. Csatlakoztass akár 3 videokártyát NVIDIA SLI vagy AMD CrossFire módban, és add át magad a maximális játékélménynek. Növeld tovább az alaplap hatalmas teljesítményét akár 4 darab DDR4-es rendszermemória csatlakoztatásával, legfeljebb 4000 MHz-es OC frekvenciáig. 

Villámgyors adattovábbítás

Ezen a gaming alaplapon 6 SATA III port áll rendelkezésre az adattároláshoz. Az eszközön ezen kívül két M.2 csatlakozót is találsz, amelyek ideális megoldást jelentenek az ultra-gyors SSD meghajtók csatlakoztatásához. Az USB 3.1 portok jelenléte a korábbi generációs modellekhez képest akár kétszer gyorsabb adatátvitelt biztosít a külső eszközökről, továbbá támogatja a visszafelé kompatibilis az USB 2.0 és 3.0 eszközöket. Emellett az alaplap egy USB-C csatlakozóval is fel lett szerelve, amely extrém nagy, akár 10 Gb/s-os adatátviteli sebességet is képes produkálni. Természetesen a 32 GB-os Intel Optane memória sem hiányozhat az eszközből.

Az RGB világítás kötelező tartozék

Az Intel Gigabit LAN a cfosSpeed segédprogrammal együtt biztosítja a hálózati forgalom kezelését, hogy játék közben javuljon az internetkapcsolat minősége. Mindezek mellett az alaplapon a legújabb Realtek ALC1220 audió kodeket is megtalálod, így a játék eddig sosem tapasztalt élményt fog nyújtani. Az alaplap megjelenését a teljesen konfigurálható RGB világítás segítségével saját, egyedi stílusodhoz igazíthatod, amely leginkább az átlátszó gépházakban mutat remekül.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel Z370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x8
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE AORUS Z370-Ultra Gaming 2.0-OP.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ