A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

GIGABYTE B250-D3H

Termékkatalógus
GIGABYTE B250-D3H
4,8 15 értékelés
Alaplap - Intel B250, DDR4 2400, SATA III, USB 3.1, M.2, GLAN, D-Sub, DVI, HDMI, DisplayPort, 8 csatornás audio, mATX, sc1151
Kód:  AG155m4f Termékszám:  GA-B250M-D3H Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B250-D3H

Szeretnél összeállítani egy megbízható számítógépes rendszert, amely tökéletesen megfelel az összes követelménynek mind munka, mind játék terén? Akkor egy alapvető építőkőre lesz szükséged egy minőségi alaplap formájában. Mindez megtörténhet a  GIGABYTE B250-D3H esetében. A Micro ATX méretű, B250 lapkakészlettel rendelkező alaplap készen áll a legújabb generációs Intel Kaby Lake processzorok telepítésére, amely megbízható alapot adhat egy nagy teljesítményű és gyors számítógéphez. Az alaplap gyorsaságához nagyban hozzájárul az akár négy új generációs DDR4 rendszermemória csatlakoztathatósága, valamint ultragyors SSD lemezek vagy videokártyák csatlakoztatása 2-Way CrossFire üzemmódban.

Legfontosabb jellemzők

  • Intel Kaby Lake támogatása
  • Modern M.2 csatlakozó az SSD extra sebességéért akár 32 GB/s-ig
  • Gigabit LAN alkalmazással a hálózati forgalom irányításához
  • USB 3.1 a gyors adatátvitelért a külső tárolóhelyekről
  • Lehetséges videokártya bevonása 2-Way CrossFire üzemmódban
  • Elismert ALC892 audioprocesszor, akár 7.1 csatornás kimenet
  • HD megjelenítő eszközök csatlakoztatása DisplayPortHDMI, DVI-D és D-SUB által

Multimédiás élmény

Több videokártya bevonása nagyszerű megoldás, ha növelni szeretnéd a grafikus teljesítményt igényes játékok játszására. A GIGABYTE B250-D3H alaplap megadja ezt lehetőséget. 2-Way CrossFire üzemmódban két videokártya illeszthető a rendszerbe, így játék során élvezhető a sokkal jobb kép. Az alaplapon található egy elismert ALC892 audioprocesszor akár 7.1 csatornás kimenettel. 

Villámgyors adatátvitel

Mindenki ismeri ezt. Hosszadalmas az operációs rendszer betöltése és az alkalmazások elérése a hagyományos merevlemezről. Mindennek véget vetnek a villámgyors SSD lemezek. Most ezek is csatlakoztathatóak ehhez az alaplaphoz M.2 foglalat segítségével, amely akár 32 Gb/s-os adatátviteli sebességgel büszkélkedhet. Hogy az adatátvitel ne tartson egy örökkévalóságig, USB 2.0 mellett a sokszor gyorsabb USB 3.1. is megtalálható. A filmeket és a játékokat élvezd a legmagasabb szintű képfelbontásban, ahol a legapróbb részlet sem fog hiányozni. Ezt a HD megjelenítő eszközök négy kimenete teszi lehetővé - HDMI, DVI-D, D-SUB és DisplayPort. Biztos örömödre szolgál majd a legjobb minőségű hangzás és a valósághű térhatású hangok.

Gateway az alaplap összes alkalmazásához

A mellékelt szoftver között megtalálható például a Gigabyte App Center, egy felület, amely lehetővé teszi, hogy az  alaplap összes lehetőségét ellenőrizze. A gyors internetkapcsolatot a gigabites LAN Intel szolgálja. Ez együttműködve a cFosSpeed menedzserrel képes kezelni a hálózati forgalmat, hogy javítsa az internetkapcsolatot. 

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, DVI, HDMI, RJ-45 (LAN), VGA (D-Sub) Kész!
Belső
M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE B250-D3H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B250M-D3H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B250-D3H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B250-D3H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B250-D3H.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ