Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture AlzaBoxy Q1

GIGABYTE B250-HD3P

Termékkatalógus
GIGABYTE B250-HD3P
5 4 értékelés
Alaplap Intel B250, DDR4 2400, SATA III, USB 3.1, M.2, GLAN, D-Sub, DVI, HDMI, 8 csatornás audió csatlakozó ATX, sc1151
Kód:  AG155m4c Termékszám:  GA-B250-HD3P Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B250-HD3P

Szeretnél egy olyan számítógépet összerakni, amely munkára és játékhoz is tökéletes? Ha igen, akkor egy megbízható, jó minőségű alaplapra van szüksége. A GIGABYTE B250-HD3P Micro ATX alaplapot B250 chipkészlettel szerelték fel, így a legújabb generációs Intel Kaba Lake processzorral is kiválóan működik, amely megbízható alapot biztosít egy gyors és megbízható számítógépnek. Az alaplap nemcsak gyors, de négy DDR csatlakozóval is rendelkezik, valamint ultragyors SSD drive-al és 2-way CrossFire videokártyával is.

Legfontosabb jellemzők

  • Intel Kaba Lake támogatás
  • M.2 extra csatlakozó az extra gyors SSD-hez (akár 32GB/s-ig)
  • Gigabit LAN alkalmazások a hálózati forgalomirányításhoz
  • USB 3.1 csatlakozó a külső adathordozókról (USB-A, USB C) történő gyors adatátvitel érdekében
  • 2-way CrossFire grafikus csatlakozó kompatibilis
  • ALC892 audio processzor, akár 7.1 csatornás kimenettel
  • HDMI, DVI-D és D-SUB csatlakozók
  • Turbo B-Clock beépített fokozott teljesítményű tuning áramkör

Multimédia élmény

Ha növelni szeretnéd számítógéped grafikus teljesítményét, nagyszerű megoldás lehet többféle multimédiás grafikus kártya csatlakoztatása. A GIGABYTEB250-HD3P erre is lehetőséget biztosít. A 2-way Cross Fire csatlakozó lehetővé teszi akár két grafikus kártya használatát is, így még szebb képet kaphatsz. A HDMI, DVI-D és D-SUB csatlakozóknak köszönhetően a lehetővé válik a lehető legnagyobb felbontás elérése. Az alaplapon helyet kapott egy ALC892 audió processzor is 7.1 csatorna kimenettel, amely kiváló hangminőséget és valósághű hangeffekteket biztosít.

Villámgyors adatátvitel

Mindenki számára ismerős, hogy a hagyományos merevlemezek esetén az operációs rendszer és az alkalmazások betöltése hosszadalmas, az SSD-t pedig nem támogatják. A GIGABYTE alaplapja az M.2 csatlakozóval is rendelkezik, amely segítségével az adatátviteli sebesség akár 32 Gb/s-ra is növelhető. Nem kell órákat várni arra, hogy a külső tárolókról átmásold az adatokat, mivel a hagyományos USB 2.0 mellett már a gyorsabb USB 3.1 valamint az USB Type-C csatlakozó is helyet kapott.

Beépített szolgáltatások

A beépített szoftverek között megtalálható például a Gigabyte App Center, amely egy olyan interfész, amely lehetővé teszi az alaplap összes szolgáltatásának az ellenőrzését. A gyors internetkapcsolatot az Intel gigabites LAN csatlakozó biztosítja, amely a cFosSpeed Managerrel együtt lehetővé teszi a forgalom kezelését, így javíthatod az internetkapcsolat minőségét. Az alaplap Turbo B-Clock chippel is rendelkezik, amely biztosítja, hogy a Base Clock (BLCK) frekvenciáját 95 MHz és 150 MHz között beállítsuk.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel B250 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE B250-HD3P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B250-HD3P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B250-HD3P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B250-HD3P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B250-HD3P.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ