AP+ nový vizuál Shop roku

GIGABYTE B360-HD3

Termékkatalógus
GIGABYTE B360-HD3
5 3 értékelés
Alaplap - Intel 1151 Coffee Lake, Intel B360 lapkakészlet, 2× PCIe x16, 4× PCIe x1, 4× RAM slot, DDR4, 2666 MHz (OC), 6× SATA III, 2 db M.2, LAN, HDMI, 7.1 hangkártya, ATX alaplap formátum
Kód:  AG171g2a Termékszám:  B360 HD3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B360-HD3

Szeretnél megbízható számítógépet építeni, amellyel bármilyen munkát könnyedén elvégezhetsz, és a szórakozásodról is gondoskodik? Ahhoz, hogy ezt megalapozd, egy minőségi alaplapra lesz szükséged. Itt jön be a képbe a GIGABYTE B360M-HD3 alaplap. A teljes méretű ATX formátumú alaplap modern Intel B360-as lakpakészletet kapott, amely támogatja a legújabb generációs Intel Coffee Lake processzorokat.

A GIGABYTE B360M-HD3 alaplap legfontosabb tulajdonságai

  • Modern alaplap Intel B360 lapkakészlettel
  • Támogatja a 8. generációs Intel Coffee Lake processzorokat
  • Számos gyors USB port,  köztük USB 3.1 Gen 2
  • Az Ultra Durable kivitel gondoskodik a hosszú távú megbízhatóságról
  • Két AMD CrossFireX videokártyát csatlakoztathatsz hozzá
  • Smart Fan 5 több hőszenzorral
  • 2 darab PCIe NVMe szabványos M.2 foglalat
  • Az Intel Optane Memory technológia támogatása

Megbízható GIGABYTE alaplap

A GIGABYTE alaplapok tervezése során odafigyeltek arra, hogy a pára ne jelenthessen problémát Az új technológiák segítségével olyan üvegszálas anyagot gyártanak, amely párás környezetben taszítja a nedvességet. Az Ultra Durable, anti-kén védelemmel ellátott kondenzátorok biztosítják az alaplap különleges stabilitását még hosszas terhelés esetén is.

Mindennek az alapja a jó hűtés

A Smart Fan 5 technológiának köszönhetően gamer PC-d nagy teljesítményre képes anélkül, hogy túlmelegedne. A ventilátorok vagy a vízhűtés számára 6 hőszenzor és 4 hibrid konnektor áll rendelkezésre. Beállíthatod, hogy a ventilátorok mekkora hőmérsékleten álljanak le teljesen, hogy ne zavarjanak. A hűtőfunkció beállítása a mellékelt alkalmazás segítségével gyerekjáték.

A GIGABYTE az alkalmazásokkal testreszabható

Az alaplap használatát számos alkalmazás teszi könnyebbé. Mindennek alapja az új BIOS. A GIGABYTE APP Center segítségével könnyen tudsz alkalmazásokat telepíteni és futtatni, így a legtöbbet hozhatod ki az alaplapból. A GIGABYTE EasyTune egy egyszerű és könnyen használható felület, amellyel a kezdők és a profik egyaránt finomra hangolhatják a rendszert, beállíthatják az órajelet. A 3D OSD játék közben automatikusan figyeli és kijelzi a rendszerinformációkat. Ezzel a funkcióval könnyedén hozzáférhetsz a rendszeradatokhoz anélkül, hogy képernyőt kellene váltanod.


Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel B360 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel B360 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, AMD Dual Graphics Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Ultra Durable Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE B360-HD3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B360-HD3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B360-HD3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B360-HD3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B360-HD3.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ