AlzaBoxy Q1 Rapture

GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3

Termékkatalógus
GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3
5 2 értékelés
Alaplap - Intel 1151 Coffee Lake, Intel B360 lapkakészlet, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4× RAM slot, DDR4, 2666 MHz (OC), 6× SATA III, 2 db M.2, USB 3.1 Gen 2, LAN, HDMI, 7.1 hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AG171g1b Termékszám:  B360M AORUS Gaming 3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3

Ha egy kiváló minőségű alaplapot keresel, amelyet kifejezetten PC-játékosoknak terveztek, akkor a GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3 az ideális választás a számodra. Ez az alaplap könnyűszerrel megfelel minden játékos igényének. Teljes mértékben felkészült az Intel legújabb, 8. generációs Intel Coffee Lake processzorok a támogatására. Számos nagysebességű csatlakozóval és bővítőhellyel is rendelkezik minden egyes modern eszköz csatlakoztatásához. A szabadalmaztatott dupla záras elemek biztosítják, hogy a komponensek mindig biztonságosan legyenek az alaplaphoz rögzítve. Az előző generációs USB portokhoz képest nagyobb sebességre képes és természetesen integrált gigabites hálózati kártyal is található rajta. 

A GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3 alaplap legfontosabb jellemzői

  • Modern alaplap Intel B360 lapkakészlettel
  • Kifejezetten az Intel 8. generációs Coffee Lake processzoraihoz tervezve
  • Számos nagysebességű USB csatlakozó, köztük USB 3.1 Gen 2
  • RGB FUSION több zónás digitális LED megvilágítás
  • Smart Fan 5 több hőmérséklet érzékelővel
  • Több videókártyát is csatlakoztathatsz AMD CrossFireX 2-Way módban
  • 2× M.2 slot szabványos PCIe NVMe-hez + PCIe NVMe/SATA 

Kiváló hűtés az alaplapon

A Smart Fan 5 biztosítja, hogy gamer számítógéped túlmelegedés nélkül őrizze meg nagy teljesítményét. 6 hőmérséklet érzékelő és 4 hibrid csatlakozó található ventilátorok vagy vízhűtés számára. Beállíthatod azt a hőmérsékleti határt, amelyen a ventilátorok teljesen kikapcsolnak, hogy ne zavarjon a működésük. A fellelhető alkalmazások segítségével könnyedén beállíthatod az összes hűtésért felelős funkciót.  

Egy kis újdonság a számítógéped számára

Az alaplap támogatja az RGB háttérvilágítást, amely magába foglalja az RGB, RGBW vagy RGB/UV fénycsíkokat, amelyek az RGBW vezérlőbe kerülnek. Az RGB Fusion szoftver segítségével könnyedén beállítható a színe. Nem kell többé amiatt aggódnod a kiválasztásnál, hogy vajon kompatibilis lesz-e a LED csíkkal, hiszen az AORUS alaplap támogatja a legtöbb piacon megtalálható 5 V vagy 12 V-os szalagot. Akár 300 különféle világítási típus beállítására is lehetőség nyílik. 

Teljes személyre szabható az elérhető alkalmazások által

Az alaplap sok olyan alkalmazással képes együtt együttműködni, amelyek megkönnyítik a használatát. Vadonatúj BIOS-szal rendelkezik. A GIGABYTE APP Center lehetővé teszi az alkalmazások egyszerű telepítését és futtatását, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki az alaplapodból. A GIGABYTE EasyTune egy egyszerű és könnyen használható felület, amely kezdők és szakértők számára egyaránt lehetővé teszi a rendszerszintű beállítások finomhangolását, az órajelek szabályozását és feszültségek beállítását. A 3D OSD automatikusan érzékeli és megjeleníti a rendszer információkat játék közben. Ezzel a funkcióval könnyedén hozzáférhetsz a jelentéshez az adatokról anélkül, hogy a képernyők között kellene váltogatnod.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel B360 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Coffee Lake Kész!
Lapkakészlet
Intel B360 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Aorus Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B360M AORUS Gaming 3.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ