Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

GIGABYTE B360N WIFI

Termékkatalógus
GIGABYTE B360N WIFI
5 1 értékelés
Alaplap - Intel 1151 Coffee Lake, Intel B360 lapkakészlet, 1× PCIe x16, 2× RAM slot, DDR4, 2666 MHz (OC), 4× SATA III, 1 db M.2, LAN, WiFi, HDMI, 7.1 hangkártya, mITX (Mini ITX) alaplap formátum
Kód:  AG171g4a Termékszám:  B360N WIFI Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B360N WIFI

Szeretnél megbízható számítógépet építeni, amellyel bármilyen munkát könnyedén elvégezhetsz, és a szórakozásodról is gondoskodik? Ahhoz, hogy ezt megalapozd, egy minőségi alaplapra lesz szükséged. Itt jön be a képbe a GIGABYTE B360N WiFi alaplap. A miniATX formátumú alaplap modern Intel B360-as lakpakészletet kapott, amely támogatja az Intel Coffee Lake processzorokat, és megbízható alapja lehet bármelyik erős és gyors PC-nek.

A GIGABYTE B360N WiFi alaplap legfontosabb tulajdonságai

  • Modern alaplap Intel B360 lapkakészlettel
    • Támogatja a 8. generációs Intel Coffee Lake processzorokat
    • Számos gyors USB port, köztük USB 3.1 Gen 1
    • Az Ultra Durable kivitel gondoskodik a hosszú távú megbízhatóságról
    • Beépített gyors kétutas WiFi
    • Smart Fan 5 több hőszenzorral
    • PCIe NVMe szabványos M.2 foglalae

    Megbízható GIGABYTE alaplap

    A GIGABYTE alaplapok tervezése során odafigyeltek arra, hogy a pára ne jelenthessen problémát Az új technológiák segítségével olyan üvegszálas anyagot gyártanak, amely párás környezetben taszítja a nedvességet. Az Ultra Durable, anti-kén védelemmel ellátott kondenzátorok biztosítják az alaplap különleges stabilitását még hosszas terhelés esetén is.

    Mindennek az alapja a jó hűtés

    A Smart Fan 5 technológiának köszönhetően gamer PC-d nagy teljesítményre képes anélkül, hogy túlmelegedne. A ventilátorok vagy a vízhűtés számára 4 hőszenzor és 3 hibrid konnektor áll rendelkezésre. Beállíthatod, hogy a ventilátorok mekkora hőmérsékleten álljanak le teljesen, hogy ne zavarjanak. A hűtőfunkció beállítása a mellékelt alkalmazás segítségével gyerekjáték.  

    A GIGABYTE alaplap az alkalmazásokkal testre szabható

    Az alaplaphoz a használat megkönnyítése érdekében számos alkalmazás jár. Mindennek alapja az új BIOS. A GIGABYTE APP Center segítségével könnyen tudsz alkalmazásokat telepíteni és futtatni, így a legtöbbet hozhatod ki az alaplapból. A GIGABYTE EasyTune egy egyszerű és könnyen használható felület, amellyel a kezdők és a profik egyaránt finomra hangolhatják a rendszert, beállíthatják az órajelet. A 3D OSD játék közben automatikusan figyeli és kijelzi a rendszerinformációkat. Ezzel a funkcióval könnyedén hozzáférhetsz a rendszeradatokhoz anélkül, hogy képernyőt kellene váltanod.


    Paraméterek

    Foglalat
    Intel 1151 Coffee Lake Kész!
    Lapkakészlet
    Intel B360 Kész!
    Alaplap formátum
    mITX (Mini ITX) Kész!
    Alapvető funkciók
    Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!
    Kivitelezés
    DIMM Kész!

    Foglalat és lapkakészlet

    Foglalat
    Intel 1151 Coffee Lake Kész!
    Lapkakészlet
    Intel B360 Kész!

    Formátum & funkciók

    Alaplap formátum
    mITX (Mini ITX) Kész!
    Alapvető funkciók
    Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi Kész!

    Haladó paraméterek

    Hangkártya típusa
    Realtek ALC887 Kész!
    Hangkártya-csatornák száma
    7.1 Kész!

    Csatlakozók

    Külső
    HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, Wifi kártya Kész!
    Belső
    Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
    PCI Express x16
    Kész!
    USB 2.0
    Kész!
    USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
    Kész!
    M.2 slotok
    Kész!
    Serial ATA III
    Kész!

    Sorozat

    Sorozat
    Gigabyte Ultra Durable Kész!
    Több paraméter

    Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

    Megjegyzés:

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: GIGABYTE B360N WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B360N WIFI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B360N WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B360N WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B360N WIFI.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ