Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

GIGABYTE B450M GAMING

Termékkatalógus
GIGABYTE B450M GAMING
5 2 értékelés
Alaplap - AMD B450, AMD AM4 socket, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 2×, DDR4, 3600MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, VGA, DVI, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
Kód:  AG450m6 Termékszám:  B450M GAMING

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B450M GAMING

Elérhető a GIGABYTE B450M GAMING alaplap akár a 3. generációs Ryzen processzorhoz

Egy teljesen új számítógépet szeretnél összeállítani, amely sokáig fog működni? Akkor válaszd a Gigabyte alaplapot az AM4 nyílással. Ez megnyitja az utat az utóbbi harmadik generáció AMD Ryzen modern processzorához való illesztéshez. Ez a fejlett processzorplatform olyan nagy teljesítményt nyújt, hogy még drágább versenytársakkal is felveszi aversenyt a különböző számítástechnikai műveletekben.A Micro ATX tökéletes alapot nyújt egy nagy teljesítményű játékgéphez.

A GIGABYTE B450M GAMINGalaplapfőbb jellemzői

  • Úgy tervezték, hogy az AMD Ryzen 1, 2 és 3 generációs processzorokhoz készüljenek
  • Fejlett csatlakozóberendezés az M.2 NVMe PCIe vagy USB 3.1 Gen 1 meghajtók támogatásával
  • Audio ALC887 hangkártyával, akár 7,1 csatornás kimenettel
  • Fejlett 5. ventilátor ventilátor leállítási funkcióval
  • Ingyenes streaming szoftver XSplit Gamecaster
  • Az RGB Fusion támogatja az RGB LED csíkokat 7 színben

AMD B450 lapkakészlet

Az alaplapok az AMD B450 lapkakészlettel az új AMD Ryzen 2000 sorozathoz vannak kialakítva. A BIOS frissítése után azonban támogatják a legújabb Ryzen 3000-et. Így élvezheti otthoni számítógépének maximális rendelkezésre álló teljesítményét.

Fejlett tápegység

Az energiaellátás architektúrája egy többfázisú kaszkádból áll, amely nagy stabilitást eredményez még magas működési frekvenciák esetén is. A kiváló minőségű alkatrészek használatának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az alaplap hosszú ideig képes működni nagy terhelés mellett .

Támogatás az XMP profilokhoz és a DDR4 memóriák széles körű támogatása

A jó alaplapnak támogatnia kell a DDR4 memóriamodulok sokféle típusát. A GIGABYTE szorosan együttműködik a világ minden tájáról származó memóriaszolgáltatókkal annak biztosítása érdekében, hogy a népszerű memóriamárka modulok kompatibilisek legyenek a GIGABYTE alaplapokkal. Fontos elem az XMP profilok támogatása is, 2 933MHz-ig.

Támogatja az RGB LED csíkokat

Testreszabhatod új PC-d, ha saját magad választod meg a külső LRGB LED-szalag színét. Összesen 7 szín áll rendelkezésre, hogy egyedi megjelenést biztosíts számítógépednek!

 

Smart Fan 5

A Smart Fan 5 készülékkel biztos lehetsz abban, hogy a hűtés teljesen ellenőrzés alatt áll. Több hibrid ventilátorcsatlakozót kapsz, amelyek mind a feszültség, mind a PWM vezérlést támogatják, hogy az alaplap jobban megértse a vízhűtést

A GIGABYTE kiegészítők és szoftverek széles választékát kínálja minden játékos számára

Az alaplapon kívül a GIGABYTE a rendelkezésedre bocsátja a játék PC-hez szükséges kiegészítőket is. Az előnye az egységes kialakítás, amelyet gyakran lenyűgöző RGB háttérvilágítás kísér. Az összes funkció egy központi alkalmazásból vezérelhető, amely segít abban, hogy mindent a saját igényeidhez alakíts. 


Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B450 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD B450 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
8 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
Gigabyte Gaming Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE B450M GAMING Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B450M GAMING. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B450M GAMING. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B450M GAMING. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B450M GAMING.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ