Shop roku Shop roku

GIGABYTE B85M-A-DS3H

Termékkatalógus
GIGABYTE B85M-A-DS3H
5 1 értékelés
Alaplap Intel B85, PCIe x16, DDR3 1600, SATA III, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, GLAN, 8 csatornás audio, mATX, sc1150
Kód:  AG155j31 Termékszám:  GA-B85M-DS3H-A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B85M-A-DS3H

GIGABYTE B85M-DS3H-A alaplap csökken formátum Micro-ATX alkalmas leginkább az építkezés a modern otthoni vagy vállalati számítógép széleskörű használatát. Advanced Chipset Intel B85, akkor azt jelzi, hogy a tábla elsődleges célja az Intel Haswell, és így megfelel a paramétereket a jelenlegi legkorszerűbb számítógépes konfigurációk.

Olcsó chipset nem jelenti azt, kompromisszumok berendezés - kivéve a csak négy csatlakozóval RAM DDR3 memória, az alapfrekvencia az 1600 MHz-es, míg a maximális kapacitás 32 GB-os, van, például a D-Sub port, DVI-D és HDMI csatlakozással a megjelenítő eszközt. A hangminőség biztosítja a fejlett Realtek hangkártya modern codec ALC 887, amely képes lejátszani audio csatorna beállítások 7.1 Mögött a berendezés nem marad gigabites hálózati kártya, ami gyors adatátvitelt tesz lehetővé.

Csatlakoztatásához merevlemezek és SSD végre készen áll, 4 SATA III csatlakozó, a gyártó nem elfelejteni egy pár régebbi SATA II. Grafikus kártyák és egyéb adapterek ezután kényelmesen csatlakoztatható egy kiforrott PCI Express x16 slot és immár a harmadik generációja a két PCI Express x1. 

Magas élettartam és kiváló hűtési

Tábla is büszkélkedhet minőségi színvonal, a felhasznált alkatrészek néven Ultra Durable 4 Plus. Ez magában foglalja a teljes körű kizárólagos technológiák, amelyek garantálják a felhasználók az abszolút legjobb PC védelem. Függetlenül attól, hogy a páratartalom és nedvesség, elektrosztatikus kisülés, vagy korábban, a hirtelen áramkimaradás és a magas üzemi hőmérséklet. Ez lehetővé teszi, hogy egy tökéletesen hűtött alkatrészek, hatékony működés, rekord teljesítményt és hosszabb élettartamot táblák, valamint a csatlakoztatott komponensek.

DualBIOS a rendszer biztonságát és az adatok

Mivel a cég GIGABYTE teljesen tisztában van azzal, ami aggaszt felhasználók származó esetleges károkat szereplő információk a BIOS-ban, tartózkodik a táblák az UEFI DualBIOS technológiával. DualBIOS azt jelenti, hogy az alaplap BIOS-kétszer - egy fő és egy tartalék. Ez főleg a számítógép védve van a által okozott károk vírusfertőzés, hardver hiba, helytelen tuningolás beállításait, illetve egy hirtelen áramszünet a telepítés során, vagy a BIOS frissítést.

legfontosabb jellemzői

  • UEFI DualBIOS tökéletesebb rendszer
  • 4 helyet a RAM DDR3 egy teljes kapacitása 32 gigabájt
  • Kiváló minőségű audio kapacitátory tökéletes hangminőség
  • HDMI és DVI port csatlakoztatásához képalkotó eszköz
  • Našláplý processzor hódítja a teljesítményével - jó
  • Support Technology GIGABYTE EasyTune, App Center, @BIOS EZ telepítő, és a grafikus felület a BIOS frissítése

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel B85 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel B85 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Fejlett paraméterek

Fejlett funkciók
DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, Serial ATA II, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Serial ATA II
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE B85M-A-DS3H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B85M-DS3H-A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B85M-DS3H-A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B85M-DS3H-A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B85M-DS3H-A.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ