AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

GIGABYTE B85M-D3H-A

Termékkatalógus
GIGABYTE B85M-D3H-A
5 1 értékelés
Alaplap Intel B85, 2x PCIe x16 DDR3 1600, SATA III, USB 3.0, D-Sub, DVI, HDMI, GLAN, 7.1 csatornás audio, micro ATX, sc1150
Kód:  AG155j2a Termékszám:  GA-B85M-D3H-A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B85M-D3H-A

Gigabyte indít egy új, híresen kifinomult és leginkább költséghatékony alaplap 8. Sorozat B85M-D3H-A. Azok kisebb méretű kategóriájába tartozik a micro ATX formátumú, amely létrehoz egy szilárd alapot a hatékony és legmegbízhatóbb üzleti vagy otthoni számítógépre. Köszönhetően a lehetőség azonban nem kell aggódnia illeszkedő PC-s játékok, és csak azért, mert a jelenléte a nyílás a saját grafikus kártya, amely támogatja a PCIe 3.0 szabványnak.

Kapcsolatok, stabilitás és teljesítmény az első helyen

Az alaplap van szerelve bizonyított Intel B85 chipset és támogatja az olyan haladó vonal processzorok Intel 4. generációs, amely fel van szerelve a LGA 1150. A lapkakészlet hozza, mert az ár / teljesítmény arány valóban a legfejlettebb funkciókat aktuális és speciális felhasználói igényeket. A fedélzeten is a négy memória-bővítőhely DDR3 frekvencián működő 1600 MHz. A nagy előnye a jelen két PCI Express x16 slot, amely szintén képes használni a technológia összekapcsolása több grafikus kártyát AMD CrossFire. Merevlemezekhez készek SATA III csatlakozó és SATA II és van egy nagy sebességű USB 3.0 és USB 2.0 csatlakozók egyéb kiegészítők.A hang a beépített hangkártya, amely professzionális audio kondenzátorok márka Nippon Chemi és hozza a tökéletes hangzás felbontás és reális termelést.

legfontosabb jellemzői

  • Kiválóan felszerelt alaplap kisebb
  • Támogatás az Intel 4. generációs
  • Kimenetek integrált grafikus kártya a CPU
  • Támogatja az AMD CrossFire
  • Minőségi audió kondenzátorok Nippon Chemi
  • Ultra Durable 4 Plus

Dual BIOS? Miért ne?

Az alaplap van szerelve technológiát, amely védelmet vitathatatlanul az egyik legfontosabb eleme a PC - BIOS.UEFI DualBIOS azt jelenti, hogy az alaplap egyaránt egy "Main BIOS" és a "Backup BIOS". Így védve van meghibásodása miatt a vírus támadás, hardver hiba, helytelen beállítás vagy áramszünet frissítés közben.

Csak Gigabyte...

A vállalat célja, hogy a gyártás hangsúlyt számítógép védelmét, és ezért azok az alaplap büszkélkedhet minőségi színvonal, a felhasznált alkatrészek néven Ultra Durable 4 Plus. Számtalan exkluzív technológiák garantálják a felhasználók hosszú élettartamú, hatékony működés, hűvös alkatrészek és maximális védelmet. És még a nedvesség, nyirkosság, a magas hőmérséklet és az elektrosztatikus töltést.

On / Off Charge

Van egy iPhone, iPad vagy iPod Touch? Ez a hasznos funkció a testre csak ez a márka a készüléket, és lehetővé teszi, hogy gyorsan feltöltse, függetlenül attól, hogy a számítógép ki van kapcsolva, vagy készenléti állapotban van.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel B85 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel B85 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX Kész!
Hangkártya típusa
HD Audio Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x4
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Serial ATA II
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE B85M-D3H-A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B85M-D3H-A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B85M-D3H-A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B85M-D3H-A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B85M-D3H-A.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ