Shop roku Shop roku

GIGABYTE B85M-HD3 R4

Termékkatalógus
GIGABYTE B85M-HD3 R4
4,0 1 értékelés
Alaplap - Intel B85, PCIe x16, DDR3 1600, SATA III, USB 3.0, D-Sub, DVI, HDMI, GLAN, 7.1 csatornás audio, micro ATX, sc1150
Kód:  AG155j1 Termékszám:  GA-B85M-HD3 R4 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE B85M-HD3 R4

A Gigabyte dobta a piacra ezt a kifinomult, de leginkább költséghatékonynak mondható B85M-HD3 R4 alaplapot a 8-as szériából. Az alaplap a kisebb méretű kategóriájába tartozik, micro ATX formátumú, ahol szilárd alapot teremt a hatékony és megbízható üzleti vagy otthoni számítógépek számára. Köszönhetően a jó felszereltségnek, nem kell aggódni akkor sem, ha játékra használt PC-be szerelnénk. Az alaplapon található bővítőhelybe olyan dedikált grafikus kártya helyezhető, amely támogatja a PCIe 3.0 szabványt.

Kapcsolatok, stabilitás és teljesítmény az első helyen

Az alaplap a sokszor bizonyított Intel B85 chipsettel van ellétva és támogatja az Intel 4. generációs processzorait, amelyeket az LGA 1150 foglalatba lehet behelyezni. A lapkakészlet kiváló ár/teljesítmény aránya valóban a legfejlettebb funkciókat teszi hozzáférhetővé megfelelve az aktuális és speciális felhasználói igényeknek. Az alaplapon négy DDR3 memória-bővítőhely található. A használható legnagyobb frekvencia 1600 MHz. A merevlemezekhez a SATA III és SATA II csatlakozókon keresztül jutnak el az adatok, de ezeken kívül van még egy nagy sebességű USB 3.0 és pár USB 2.0 csatlakozó is az egyéb kiegészítők számára. A hangokért a beépített hangkártya felel, amely professzionális Nippon Chemical márkájú audio kondenzátorokat használ és tökéletes hangzást biztosít nagy felbontásban és élethűen.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiválóan felszerelt kisebb alaplap
  • Az Intel 4. generációs processzorokat támogatja
  • Kimenet az integrált grafikus kártyának (CPU függő)
  • Minőségi Nippon Chemical audio kondenzátorok
  • Ultra Durable 4 Plus

Dual BIOS? Miért ne?

Az alaplap olyan technológiával van felszerelve, amely védelmet biztosít az egyik  vitathatatlanul legfontosabb elemnek a PC-ben a BIOS-nak. Az UEFI DualBIOS azt jelenti, hogy az alaplap tartalmaz egy "Fő BIOS-t" és a "Tartalék BIOS-t". Így védve van a vírus támadás, hardver hiba, helytelen beállítás vagy frissítés közbeni áramszünet okozta meghibásodástól.

Egyszerűen Gigabyte...

A vállalat célja, hogy a gyártás közben nagy hangsúlyt fektessen a számítógép védelmére, és ezért ezek az alaplapok büszkélkedhetnek azzal a minőséggel, amit a felhasznált alkatrészek miatt Ultra Durable 4 Plus névvel illetnek. Számtalan exkluzív technológia garantálja a felhasználónak a hosszú élettartamú, hatékony működést, a hűvös alkatrészeket és a maximális védelmet. Ráadásul még a nedvesség, nyirkosság, a magas hőmérséklet és az elektrosztatikus töltés sem tud kárt tenni benne.

On/Off töltés

Van egy iPhone, iPad vagy iPod Touch a háznál? Ez a hasznos töltési funkció pontosan ezekre a berendezésekre lett szabva, és lehetővé teszi, hogy gyorsan feltöltse őket, függetlenül attól, hogy a számítógép ki van kapcsolva, vagy pont készenléti állapotban van.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel B85 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel B85 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, Serial ATA II, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Serial ATA II
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE B85M-HD3 R4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE B85M-HD3 R4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE B85M-HD3 R4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE B85M-HD3 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE B85M-HD3 4.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ