AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

GIGABYTE BRIX BXi3H-5010

Termékkatalógus
GIGABYTE BRIX BXi3H-5010
4,3 5 értékelés
Mini PC Intel Core i3 5010 2.1GHz, Intel HD Graphics 5500, 2x SO-DIMM DDR3 1333/1600, SATA III, M.2 PCIe, mSATA, 4x USB 3.0, mini DisplayPort, HDMI, WiFi, BT, Glan, VESA szerelőkészlet
Kód:  SG100p3 Termékszám:  GB-BXi3H-5010

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE BRIX BXi3H-5010

Miniatűr számítógép BRIX GIGABYTE GB-BXi3H kínál egy kompakt megoldást irodai és az otthoni számítógép multimédiás szórakoztató, egyszerűbb számítógépes játékok, dokumentumok kezelésének és a szörfözés az interneten. Ez egy rendkívül vékony mini számítógép telepített szilárd alumínium váz, amely vonzza elsősorban az alacsony energiafogyasztás és a csendes működés. Az ideális lehet létrehozni egy HTPC vagy otthoni multimédiás állomás.

Minőségi jellemzők egy kis csomagot

Az igények szolgálnak az energiatakarékos Intel Core i3 5010 a legújabb generációs Broadwell együtt memória, melyek készek két DDR3 SO-DIMM foglalat frekvenciája 1600 MHz-es és az akár 16 GB RAM-mal. Az egész gép készült kompakt konfigurálható csomagot, amelyben nem csak a választott memória, de ott is bővítőhely mSATA és SATA csatlakozók 2.5 "merevlemez hely és egy mini PCIe fél méretű gyár elfoglalt Wi- Fi kártya és a Bluetooth. A képfeldolgozó biztosítja a grafikus chip Intel HD Graphics 5500, és annak kimenete HDMI portok és Mini DisplayPort.

rengeteg csatlakozók

Csatlakozni az internethez vagy a helyi hálózathoz, a készülék készen áll, kivéve a Wi-Fi adapter is klasszikus Ethernet. USB port található az első és hátsó, összesen négy és egy USB 3.0-s verzió. A számítógép operációs rendszer nélkül, így rajtad múlik, hogy mit válasszon. Támogatja konzolok segítségével VESA szabvány 100 mm vagy 75 mm.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!
A csomag tartalma
Adapter, Tápkábel, VESA Kész!
A gép típusa
Mini PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i3 5010U Broadwell Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
operációs rendszer nélkül Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Adapter, Tápkábel, VESA Kész!

Típus

A gép típusa
Mini PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i3 Kész!
Processzor modell
Intel Core i3 5010U Broadwell Kész!
Processzor frekvencia
2,1 GHz (2 100 MHz) Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor gyorsítótár
3 MB Kész!
Max TDP
15 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 5000 Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Kimenetek

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Kész!
Grafika
HDMI Kész!
Egyéb
LAN, mini DisplayPort Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
107,6 mm Kész!
Magasság
48,9 mm Kész!
Mélység
111,4 mm Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE BRIX BXi3H-5010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE BRIX BXi3H-5010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE BRIX BXi3H-5010. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE BRIX BXi3H-5010. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE BRIX BXi3H-5010.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ