Shop roku 0% splátky Siguro

GIGABYTE F2A88XM-HD3HP

Termékkatalógus
GIGABYTE F2A88XM-HD3HP
Alaplap - AMD A88X, PCIe x16, DDR3 2400, 8x SATA III, USB 3.1 Gen 1, 2x USB 3.1, USB-C 3.1 Gen 1, GLAN, DVI, HDMI, 7.1 csatornás audio, micro ATX, socket FM2+
Kód:  AG537n2 Termékszám:  GA-F2A88XM-D3HP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE F2A88XM-HD3HP

Ez az F2A88XM-HD3HP alaplap a GIGABYTE műhelyébőlmodern AMD A88X chipsettel van felszerelve. FM2+ sockettel rendelkezik, amely az AMD proecesszorokhoz lett tervezve. Egyik fontos tulajdonsága a magas adatátviteli sebesség a 16 Gb/s SSD-k által a SATA csatlakozókon, illetve a 32 Gb/s M.2 interfészen keresztül. Egy nagyon jó minőségű alaplapról van szó, amely kiváló alapja egy rendkívül megbízható számítógépnek, ráadásul még az USB 3.1 villámgyors sebességét is élvezhetjük.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern USB 3.1 Type C csatlakozó
  • Gigabit LAN a hálózati forgalom irányításához
  • 2400 MHz frekvenciájú DDR3 memória támogatása
  • Akár két videokártya csatlakoztatása CrossFire üzemmódban
  • GIGABYTE UEFI DualBIOS technológia

Életreszóló audioélmény

Az alaplapon megtalálható a jól bevált Realtek ALC1150 audioprocesszor a maga 8 csatornájával. Ezáltal végre megtapasztalhatod a legmagasabb minőségű, valósághű térhatással rendelkező effekteket, ami minden gamernek jár. Ezen kívül nem probléma akár 3 db monitor csatlakoztatása is az alaplaphoz a közkedvelt VGA (D-Sub), DVI-D, illetve a HDMI 1.4 csatlakozókon keresztül. Hála a HDMI-nek, még az extrém 4K felbontással rendelkező monitorokkal is megbírkózik.

Ajtó az alaplap összes alkalmazásához

A mellékelt szoftverek között megtalálható például a Gigabyte App Center is, amely lehetővé teszi számodra, hogy az alaplap minden egyes dolgába beleavatkozhass. Az EasyTune-on keresztül pedig egyszerűen növelheted a a számítógéped teljesítményét, illetve a Cloud Station alkalmazás pedig lehetővé teszi számodra az adatok megosztását és a Te számítógéped vezérlését okostelefonon vagy tableten keresztül, bárhol is tartózkodj.

 

Paraméterek

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A88X Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Serial ATA III Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD FM2+ Kész!
Lapkakészlet
AMD A88X Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Serial ATA III Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
Serial-ATA-III Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE F2A88XM-HD3HP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE F2A88XM-HD3HP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE F2A88XM-HD3HP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A88XM-HD3HP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE F2A88XM-HD3HP.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ