A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

GIGABYTE Gaming K3-Z270

Termékkatalógus
GIGABYTE Gaming K3-Z270
4,8 4 értékelés
Alaplap - Intel 1151, Intel Z270 lapkakészlet, 3× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× RAM slot, DDR4, 2400 MHz (OC), 6× SATA III, USB 3.1 Gen 2, USB-C, LAN, HDMI, 7.1 hangkártya, ATX alaplap formátum
Kód:  AG158b4b Termékszám:  GA-Z270-Gaming K3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE Gaming K3-Z270

A GIGABYTE nagyteljesítményű alaplapja, amely az Intel legújabb, 7. generációs processzoraihoz, az 1151-es foglalathoz készült, megbízható alapul szolgál, mind a nagy teljesítmény igényű, mind pedig a hétköznapi felhasználók számára. A kiemelkedő sebességről az új generációs DDR4 memóriák gondoskodnak. Az ATX méretű alaplap az Intel Z270 lapkakészletet használja, a SATA Express (16 Gb/s) és az M.2 (32 Gb/s) csatlakozókon keresztül csatlakoztathatsz SSD-ket is. A GIGABYTE Z270-Gaming K3 alaplap szilárd alapot nyújt egy új, nagy teljesítményű PC építéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Intel Kaby Lake processzor támogatás
  • Egyedi megjelenés a környezeti LED-es fényhatással
  • Modern M.2 SSD csatlakozó akár 32Gb/s sebességig
  • Gigabit LAN hálózati forgalomkezelő alkalmazással
  • Gen 2-es USB 3.1 a gyors adatátvitel érdekében
  • Szimmetrikus USB Type-C
  • Két videokártya egyidejű támogatása CrossFire módban
  • ALC1150 hangprocesszor akár nyolc csatornás kimenettel

Ideális alaplap játékosok számára tervezve

A CrossFire nagyszerű megoldást jelent, ha növelni akarod a grafikai teljesítményét a játékélmény javítása céljából. A GIGABYTE Z270 Gaming K3 megadja a lehetőséget két videokártya egyidejű használatára CrossFire módban, hogy sokkal jobb vizuális élményben lehessen részed játékok során. Az alaplap egy ALC1220 hangprocesszorral rendelkezik, amely akár 8 csatornás hang kimenetet biztosít. Élvezd a tökéletes hangminőséget és a valósághű térhatású hangokat, amelyeket az alaplap garantál.

Villám gyors adatátvitel

Mindannyian tudjuk, hogy az operációs rendszer betöltése és alkalmazások indítása a hagyományos merevlemezről mennyire lassú. A villámgyors SSD-nek köszönhetően ettől nem kell többé tartani. Az alaplap támogatja az M.2 bővítőhellyel a leggyorsabb SSD meghajtókat, akár 32 Gbps sebességig. Külső adattárolóról való adatmásolás sebessége érdekében, az alaplap rendelkezik Gen 2-es USB 3.1 és USB Type-C-vel is, ami jelentősen gyorsabb, mint az USB 2.0. A gyors Internet kapcsolatról a Killer E2500 hálózati kártya gondoskodik. Ez lehetővé teszi a hálózati forgalom kezelését az online játékok kapcsolatának javítása érdekében.

Megnyitja a kapukat az alaplapi alkalmazásokkal

A mellékelt szoftverek között megtalálható például a GIGABYTE App Center, amely egy olyan felület, amellyel irányítása alá vonhatja alaplapjának minden beállítási opcióját. A Cloud Station alkalmazás lehetővé teszi mobiltelefonra vagy tabletre az adatok megosztását és könnyedén irányíthatja is vele számítógépét akárhol is legyen.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE Gaming K3-Z270 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Z270-Gaming K3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE Z270-Gaming K3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z270-Gaming K3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Z270-Gaming K3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ