Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

GIGABYTE GC-WB867D-I

Termékkatalógus
GIGABYTE GC-WB867D-I
4,6 90 értékelés
Wifi hálózati kártya - 802.11ac akár 867Mbps, Bluetooth V4.0 LE, V3.0+HS, V2.1+EDR, PCIe, leszerelhető antenna
Kód:  EG890e Termékszám:  GC-WB867D-I Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE GC-WB867D-I

A a Wi-Fi 802.11ac technológiának köszönhetően ez a hálózati kártya jelentősen nagyobb sebességet biztosít, akár 867 Mb / s-ra is képes. Számos előnyei közé tartozik még, hogy nagyobb lefedettségre képes, és energiatakarékos adatátvitelre is alkalmas. A készülék támogatja az Intel Wireless Display-t (WiDi), amely lehetővé teszi, hogy otthon és a munkahelyen egyaránt élvezze a kötetlen vezeték nélküli kapcsolatot - adaptereken keresztül is számítógépezhet például a TV készülékén.

A számítógépes alaplap is rendelkezik egy hálózati kártyával, amely támogatja a legújabb Bluetooth 4.0 verziót, beleértve a Smart Ready technológiát, amely megkönnyíti a kapcsolatot az okostelefonok és a tabletek számára, így a biztonsági mentés és az adatátvitel az eszközök között sokkal egyszerűbb lesz. Mindemellett tartalmaz egy levehető antennát is.

Paraméterek

Átviteli sebesség 5 GHz-en
867 Mb/s Kész!
Male csatlakozók
PCI Express Kész!
Antenna típusa
Levehető Kész!

Wi-Fi paraméterei

Átviteli sebesség 5 GHz-en
867 Mb/s Kész!

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE GC-WB867D-I Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GC-WB867D-I. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE GC-WB867D-I. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WiFi Netzwerkkarte GIGABYTE GC-WB867D-I. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WiFi Netzwerkkarte GIGABYTE GC-WB867D-I.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ