30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 9Gbps

Termékkatalógus
GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 9Gbps
5 2 értékelés
Videókártya - 6 GB GDDR5 (9000MHz), NVIDIA (GP106) Pascal GeForce GTX1060 (1620MHz) 1847MHz Boost Clock, PCIe x16, 192bit, DVI, HDMI
Kód:  EG236a3d Termékszám:  GV-N1060AORUS-6GD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 9Gbps

A Gigabyte cég a sikeres 1060 GTX videokártyák új modelljét hozza a piacra AORUS kiegészítő címkével. Alapjában véve ez a változat az igazi játékosoknak van szánva, akik maximális teljesítmény várnak el minden helyzetben. A grafikus csip ugyanis már gyárilag a lehető legmagasabb frekvenciára van túlhajtva, ennek felel meg a hűtő masszív kivitelezése is amely tökéletesen gondoskodik a megerőltető alkatrészekről. 

Legfontosabb jellemzők

  • Új Pascal architektúra 16nm-es gyártási folyamattal
  • Rendkívül gyors GDDR5 memória
  • Csúcsteljesítményű Windforce 3X hűtő
  • RGB háttérvilágítás - 16,8 millió szín
  • DVI, HDMI és DisplayPort (akár 8K felbontásig) kimenetek
  • Kész a virtuális valóságra

Hűtés, hűtés, hűtés...

A fenti kivételes teljesítmény természetesen megfelelő hűtést igényel. Ebben a gyártó valóban nem volt tétlen és felszerelte a kártyát az arzenálja egyik legjobb WinDForce 3X technológiájú hűtőjével. Alapvetően három rétegből áll.

A felső réteget három 80mm-es ventilátor alkotja, amelynek pengéi speciálisan kialakítottak és akár 23%-kal nagyobb légáramlást biztosítanak mint a hagyományos pengék. A ventilátorok alatt nagyméretű alumínium passzív hűtés található heatpipe csövekkel kiegészítve a jobb hőelvezetés érdekében, ezek közvetlenül érintkeznek a GPU-val. A harmadik réteg fekete rézlemez, amely egységesíti a processzor hőmegoldását és merevíti a videokártyát. Meg kell említeni az ügyes 3D Active Fan funkciót, amely alacsony terhelés esetén kikapcsolja a ventilátorokat, hogy ne képződjön föloslegesen zaj.

Teljesítmény a csúcson

Hála a 16nm gyártási technológiának és az új Pascal architektúrának a gyártó nem csak jelentősen nagyobb teljesítménnyel, sokkal nagyobb hatékonysággal is büszkélkedhet . A GPU alapfrekvenciája már önmagában magas 1632 MHz (OC módban), de a Boost Clock segítségével az érték 1860 MHz-re növelhető. A grafikus processzort rendkívül gyors, akár 9026 MHz frekvenciájú GDDR5 memória egészíti ki 

GIGABYTE játék kiadás

A kártya része az intuitív AORUS Graphic Engine hibakeresési eszköz, amely segít egyszerűen beállítani kártyája teljesítményét és paramétereit. Megtalálja itt például a ventilátor sebességének és a mag frekvenciájának, feszültségének beállításait. A program figyeli a kártya állapotát és lehetővé teszi a teljesítmény valós idejű hangolását.

Paraméterek

Szélesség
280 mm Kész!
Magasság
111 mm Kész!
Mélység
38 mm Kész!
Chip gyártója
NVIDIA GeForce Kész!
Modellmegjelölés
GTX 1060 Kész!

Méret

Szélesség
280 mm Kész!
Magasság
111 mm Kész!
Mélység
38 mm Kész!

Chip

Chip gyártója
NVIDIA GeForce Kész!
Modellmegjelölés
GTX 1060 Kész!
Stream processzorok száma
1 280× Kész!
Gyártási technológia
16 nm Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Játék Kész!

Memória

RAM memória mérete
6 GB Kész!
Memória típusa
GDDR5 Kész!
Adatsín szélessége
192-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 620 MHz Kész!
Memória frekvenciája
9 026 MHz (9,03 GHz) Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 3.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!
Kimenetek száma
5 Kész!

Technológia

Speciális videókártya funkciók
GeForce VR-Ready Kész!
DirectX változat
12 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív Kész!
Elfoglalt slotok száma
Két slot-os Kész!

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel
1× 8-pin Kész!
Ajánlott tápegység
400 W Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 9Gbps Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GeForce GTX 1060 AORUS 6G . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 9Gbps. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 9Gbps. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GeForce GTX 1060 G1 Gaming 9Gbps.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ