30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 gigabájt

Termékkatalógus
GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 gigabájt
5 1 értékelés
Videókártya GV-N950XTREME-2GD, 2 GB GDDR5 memória (7000MHz), NVIDIA GeForce GTX950 (1203MHz) 1405MHz boost órajel, PCIe x16, 128 bites, 3x DisplayPort, DVI, HDMI
Kód:  EG233f Termékszám:  GV-N950XTREME-2GD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 gigabájt

Őszi 2014 volt jellemző a látványos sikere high-end NVIDIA GeForce GTX 970 és 980 volt is az ideje, mert az Advent egy új generációs játékkonzolok kellett agresszíven a földre fut a számítógépes világban. A középosztály után a növekedés formájában NVIDIA GeForce GTX 960 kibővíti a legújabb NVIDIA GeForce GTX 950, ebben az esetben, egy nagyobb teljesítményű kiadás XTREME GAMING. A hüvely több adu kártyák alacsonyabb költségű, alacsony energiafogyasztás és támogatás a legújabb NVIDIA grafikus technológia, ami vonzza a széles rajongótábora.

Játék grafika középosztály

Számos GTX 950-ben választották az új chip jelölt GM206, amely hordozza a 768 stream processzor. Az alkalmazott második generációs architektúrája Maxwell újra törekvő számos díjat, például azért, hihetetlenül alacsony energiafogyasztás szüksége csak egy tápegység segítségével osmipinu.

Továbbfejlesztett nem referencia modell GIGABYTE

GIGABYTE tuningolt modellt kínál, nem referencia hűtő szerelve egy erős szélerosség és szabványos minőségű összetevők Ultra Durable második Ez lehetővé teszi, hogy minimalizálja a feszültség veszteség, hosszabb élettartam A kártya és a jobb hőelvezetést. Együtt egy pár rajongó, hogy kielégítő hűtés érdekében és csendes még teljes kapacitással grafikus kártyákat. Által szolgáltatott OC GURU II lehetővé teszi a felügyeleti kártya, és lehetővé teszi az egyszerű időmérő a GPU, a memória és a ventilátor sebességet.

Támogatja a legújabb technológiát

Videoeszközök csatlakoztatására kártya egy DVI, HDMI és DisplayPort csatlakozók három. Ez a konfiguráció lehetővé teszi, hogy csatlakozni akár négy monitor és van elég hely a munkát, vagy hogy fokozza az élményt a játék. Keresztül DisplayPort csatlakozó is csatlakoztatható a kijelző 4K felbontású. Reális képet a játék jelenetek végrehajtásának biztosítása DirectX 12 támogatás, és az NVIDIA PhysX fizikai motor.

Paraméterek

Szélesség
240 mm Kész!
Magasság
42 mm Kész!
Mélység
132 mm Kész!
Modellmegjelölés
NVIDIA GeForce GTX 950 Kész!
Stream processzorok száma
768× Kész!

Méret

Szélesség
240 mm Kész!
Magasság
42 mm Kész!
Mélység
132 mm Kész!

Chip

Modellmegjelölés
NVIDIA GeForce GTX 950 Kész!
Stream processzorok száma
768× Kész!
Gyártási technológia
28 nm Kész!

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés
Multimédia, Játék Kész!

Memória

RAM memória mérete
2 GB Kész!
Memória típusa
GDDR5 Kész!
Adatsín szélessége
128-Bit Kész!

Órajel

Alap órajel
1 203 MHz Kész!
Memória frekvenciája
7 000 MHz (7 GHz) Kész!

Interfész

Alaplapi csatlakozás
PCI Express x16 3.0 Kész!
Monitor csatlakozás
DisplayPort, DVI, HDMI Kész!
Kimenetek száma
5 Kész!

Technológia

DirectX változat
12 Kész!

Hűtőrendszer

Hűtés típusa
Aktív, Vízhűtés Kész!
Elfoglalt slotok száma
Két slot-os Kész!

Fogyasztás

Szükséges plusz tápkábel
1× 8-pin Kész!
Ajánlott tápegység
400 W Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Ez a termék nem egy önállóan működő egység, és szakértői szerelésre lehet szükség.

» További Videókártyák

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING 2 Gigabyte.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ