Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

GIGABYTE H170-Gaming 3

Termékkatalógus
GIGABYTE H170-Gaming 3
4,5 2 értékelés
Alaplap Intel H170, PCIe x16, DDR4, RAID SATA III, USB 3.0, D-Sub, DVI, HDMI, ATX, sc1151
Kód:  AG170 Termékszám:  GA-H170-Gaming 3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE H170-Gaming 3

Kényeztesse magát több játékuk, és felkészüljenek a hosszú napot töltött egy kis pihi a legjobb játékélményt. Ezzel alaplap, amelynek célja az volt a játékosok a játékosok, akkor egyáltalán nem probléma. A socket LGA 1151 tervezték hatodik generációs Intel Core processzorok a jelzőt Skylake és tele színültig a legújabb hardver elemek, amelyek biztosítják, hogy van, mielőtt az ellenfél mindig egyértelmű előny.

legfontosabb jellemzői

  • Optimális Intel Skylake
  • Modern csatlakozók M.2 sebesség akár 32 Gb / s
  • Gigabit hálózati kártya Killer E2200 lag nélkül játszani, és magas válaszadási
  • Támogatás két grafikus kártyák Crossfire módban AMD
  • Programozható LED háttérvilágítás LED Környezeti
  • APP Center egyszerű rendszer kezelése

Processzor körítve arany

Ez Gigabyte annak kiadása Játék komolyan, bizonyítja maga a processzor foglalat, hogy a termelői ültetett 15 mikron vékony réteg arany. Ennek köszönhetően kedvelői abszolút megbízhatóságot és a legtöbb hosszú élettartam, anélkül, hogy aggódnia, hogy mikor kell az alaplap befolyásolja a korrózió vagy jelkiesés kapcsolatokat.

Kiváló hangzás X-.phi.3

Minden játékos nyilvánvalóan részrehajló a legmagasabb AV minőségét, ezért van egy prémium audio chip Realtek ALC1150, amelynek köszönhetően átadhatja magát akár 7.1 csatornás hangot elrendezése. Ezen kívül azonban, akkor képes lesz arra, hogy vegyenek két csatornán keresztül az elülső felület, ami szintén teljesen független. Ezért, hogy megfeleljen sledujícímu személyzet játék hangok a játékot, és egy csapat TeamSpeak, akkor gond nélkül.

Természetesen vannak olyan speciális funkciók, támogatja-típusú mikrofon AEC (akusztikus visszhang), nyalábformálási, és hatékony csillapítása környezeti zaj. A szoftver honlapján végül vigyázni szakértője hírű - Sound Blaster X-Fi MB3 kínál prémium hangminőséget és speciális csíp a játékosok, köztük Scout Mode és a Voice Changer Hang FX, akivel természetesen a barátok és ellenfelek nagyon szórakoztató, amikor megpróbálja meggyőzni arról, hogy ül a számítógép, mint a húgod, barátnő, vagy a játék avatar. 

Akadásmentes online szerencsejáték

A játékban táblák rendkívül fontos, hogy az egyenlő volt mindig teljesen sima, és nem befolyásolja a teljesítményt mellékhatások, mint például a lag és a nagy választ. Mintegy hogy csak szerencsejáték műveletek prioritása a legmagasabb át minden mást, a régi teljesítményű Gigabit hálózati kártya Killer E2200, hogy segítsen a játék mindig, hogy mit fognak abszolút prioritás, és nem korlátozza a hálózati forgalmat futó alkalmazások a háttérben. Lesz tehát képes teljes mértékben koncentrálni a játék, és a sima természetesen a csapat.

Támogatja a multi-GPU és a kiváló szoftver eszközök

Az igazi fanjšmekry, akik nem szeretnék, hogy elégedett a teljesítményét egy egységes grafikus kártya, kész arra, hogy teljes mértékben támogatja az AMD Crossfire módban 2-utas, ami a kedvenc játékok élvezheti még részletesebben és meghatározása. PCIe kontektory készült egy darab rozsdamentes acél ezenkívül tartja nehezebb kártyák, úgy, hogy a lemez lehet szerelni valóban erős szörnyek.

Érdekes táblák is jellemző környezeti LED, mely egy programozható LED-es háttérvilágítás, amely lehet például pislogás, hogy a beat zenét, vagy hozzon létre egy nyugtató hüvelyesek és légköri néznek filmeket, zenét hallgat, vagy játék. Érdemes megemlíteni a jelenléte hasznos alkalmazások, mint például az APP Center, Easy Tune egyszerű tuningolás, és a Cloud Station, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a számítógép segítségével Wi-Fi-vel.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel H170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő, DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1150 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE H170-Gaming 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE H170-Gaming 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE H170-Gaming 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE H170-GAMING 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE H170-GAMING 3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ