AP+ nový vizuál Shop roku

GIGABYTE H81M-S2H

Termékkatalógus
GIGABYTE H81M-S2H
4,7 19 értékelés
Alaplap Intel H81, PCIe x16, DDR3 1600, SATA III, USB 3.0, D-sub, GLAN, DVI, HDMI, 7.1 csatornás audio, mATX, sc1150
Kód:  AG165k3 Termékszám:  GA-H81M-S2H

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE H81M-S2H

GIGABYTE H81M-S2H szállít minőségi berendezés és a nagy lehetőséget a további terjeszkedés, annak ellenére, hogy ez egy micro ATX formátumú. Modern slot 1150 támogatja a legújabb Intel negyedik generációs, kódnevű Haswell. Az alapvető építőköve, amely biztosítja a zökkenőmentes kommunikációt a komponensek között, lapkakészlet Intel H81. A tábla fel van szerelve egy pár slot memóriamodulok DDR3 memória sebessége akár 1600 MHz-es. A jelenléte slot PCI Express x16 biztosan örömet játékosok, akik szeretnének javítani az egységet egy nagy teljesítményű grafikus gyorsító. A tárolásra mellett két SATA II csatlakozó is készített további két Serial ATA csatlakozót III sebessége akár 6 Gb / s.

gazdag felszerelés

Az alaplap hat USB 2.0 csatlakozó (kettő a hátlapon, a másik 4 ezután keresztül kapcsolódik egy belső USB header) és négy ultra-gyors USB 3.0 port. A hátlapon táblák is megtalálja D-Sub csatlakozó a monitor és a HDMI port támogatja a felbontás akár 4K. Mintegy összekötő audio eszközök, ezzel szemben, vigyázni az audio csatlakozók vonali kimenet és mikrofon bemenet. Integrált hangkártya Realtek ALC887 kodek kínál 7.1 csatornás HD audio. A berendezés tartalmaz nem integrált hálózati kártya Realtek GbE nyilvánított sebesség akár 1 Gb / s. Az alaplap is büszkélkedhet sok fejlett technológiákat.

Szó tele funkciókat

GIGABYTE Ultra Durable 4 Plus garantálja a gondosan válogatott összetevők, amelyek garantálják a kiváló teljesítményt, hatékony működés és a hosszú élettartam táblák. Kiválasztott összetevők ellen nyújtanak védelmet páratartalom, elektrosztatikus kisülés, vagy a hirtelen megnövekedett az üzemi feszültség. GIGABYTE On / Off Charge lehetővé teszi, hogy töltse mobil eszközök akkor is, ha a számítógép ki van kapcsolva. Az egyszerű igazgatóság lehet használni több segédprogramok, mint például LAN-optimalizáló vagy EZ telepítő EasyTune. Utility GIGABYTE App Center lehetővé teszi az összes közmű erre a célra tervezett alaplap. Az alkalmazás GIGABYTE @BIOS akkor néhány egyszerű lépést, hogy frissítse a BIOS-t közvetlenül a Windows környezet világos grafikus felületen.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1150 Kész!
Lapkakészlet
Intel H81 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
DUAL BIOS Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, Serial ATA II, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Serial ATA II
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE H81M-S2H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE H81M-S2H. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE H81M-S2H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE H81M-S2H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE H81M-S2H.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ