Shop roku Rapture

GIGABYTE J1800M-D3P

Termékkatalógus
GIGABYTE J1800M-D3P
Alaplap - Integrált Intel kétmagos Celeron J1800, VGA, DIMM DDR3 1333, SATA II, USB 3.0, GLAN, HDMI, D-Sub, 8 csatornás audio, Micro ATX
Kód:  AG120d9c Termékszám:  GA-J1800M-D3P

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GIGABYTE J1800M-D3P

Gigabyte helyesen tekintik innovatív és megbízható gyártója a számítógép alkatrészeket. Új a piacon ez hozza a kompakt alaplap az igényes felhasználók számára, akik a napi munka megbízhatóan és nem igényel nagy teljesítményű.

Kompakt és sokoldalú

A formátum micro ATX alkalmas, használható kis számítógép rendszerekben. A fő előnye már be vannak építve, és kellően erős kétmagos Intel Celeron processzor frekvenciája 2,41 GHz és a passzív hűtés. Belátható főként azok, akik az abszolút békét és nem zavarja semmi. Azt is támogatja, és az integrált grafikus chip, HDMI és D-Sub a hátlapon. Azonban nincs PCIe slot saját grafikus kártya. DDR3 memória frekvencián üzemel akár 1333 MHz-es, két slot támogatja a kétcsatornás mód, amiben tud okozni akár 16 gigabájt A hang is biztosítani az integrált hangkártya, amely a magas minőségű audio kondenzátorok márka Nippon Chemi és szállít kifogástalan hangzás felbontás és reális termelést.

magas védelem

Ultra Durable technológia garantálja a kiváló védelmet nyújt a számítógép. Használja a fejlett funkciók és alkatrészek, amelyek biztosítják a maximális teljesítményt, hűvös és a hosszú élettartam. Az alaplap van szerelve üvegszálak, amelyek megakadályozzák rövidzárlat okozta magas páratartalom. Gigabyte egy speciális túlfeszültség-levezető áramkörrel, amely megvédi a készülék áramkimaradás esetén és túlfeszültség. 

On / Off Charge

Az alaplap van szerelve On / Off Charge Gigabyte. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan töltse iPhone, iPad vagy iPod Touch, függetlenül attól, hogy a számítógép ki van kapcsolva, vagy készenléti állapotban van.

Legfontosabb jellemzők

  • Integrált dual-core Intel Celeron processzor passzív hűtési
  • Két slot a DDR3 memória
  • PCIe slot bővítése GUI
  • Gigabyte Ultra Durable magas védelem
  • On / Off Charge
  • Magas védelem LAN és USB 3.0 port, egy elektrosztatikus kisülés vagy villámcsapás

Paraméterek

Lapkakészlet
Intel J1800 Kész!
Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Lapkakészlet
Intel J1800 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
mATX (Micro ATX) Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, Integrált processzor, CPU hely integrált GPU-val, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa
Realtek ALC887 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
HDMI, Jack, LPT , PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, S/PDIF header, Serial ATA II, TPM header, USB 2.0 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
Serial ATA II
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE J1800M-D3P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE J1800M-D3P. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE J1800M-D3P. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE J1800M-D3P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE J1800M-D3P.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ